Аз, като един много доверчив човек, бих повярвала напълно на съмненията на Професора относно мотивите за създаването на фонда, относно порочните практики и т.н. и т.н.
ОБАЧЕ изказването му, че не е истина, че лекарствата в Румъния са наполовина от тук и че вероятно са за по-малко единици... ето това ме накара да си кажа, че този човек има негови си скрити мотиви да откаже да работи с фонда, които са мноооого далеч от обективизма и истината.
Аз бях човека, който откри цените на Гонала в Румъния. И с ей тези две очи, с тези две ръце и с този ограничен мозък който имам, съм сравнявала буква по буква Гонал от БГ аптека и Гонал от румънска аптека - няма ралика. И са факт не една бременни и вече родили, стимулирани с румънски лекарства.
Е, Професоре, нещо друго ви пречи да работите с фонда, не това, което казвате пред хората.
Язък за всеотдайността на персонала на клиниката, която ръководите, Професоре! Може да мине за спам това, което в момента се сещам, но ще го кажа: започвам дас е чудя как така една от най-успелите клиники в БГ няма своя материална база, а се тъпче в няколко стаи на половин етаж в АГ?!? Без да страда от липса на пациенти, но с краен недостиг на персонал. Язък за хората, които дават сърцата си за нас пациентите!
Спирам, че много му се набрах...