0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цветна снимка и закъснение
« -: Март 25, 2009, 13:31:33 pm »
Ще се радвам, ако някой сподели мнение по въпроса възможно ли е цветната снимка да предизвика закъснение. Притеснението ми е свързано с това, че този цъл правих цветна снимка (за щастие всичко е наред), а днес ми е 6-ти ден закъснение и имам 2 отрицателни теста за бременност - на 2-ри и 5-ти ден. На предполагаемия ден, на който трябваше да ми дойде М и 1 ден преди това имах съвсем ясни ПМС - болки в корема и напрежение в гърдите, които силно намаляха през следващите дни. Сега също имам много леки болки в яйчниците и напрежение в гърдите, но не през целия ден. В понеделник ще ходя на преглед и ще направя кръвен тест, ако още нямам резултат. Предварително благодаря!  :)
*
Re: Цветна снимка и закъснение
« Отговор #1 -: Март 25, 2009, 14:58:31 pm »
При мен нямаше голямо закъснение! Около 2 дни!
*
« Отговор #2 -: Март 25, 2009, 15:01:04 pm »
При мен нямаше закъснение на цикъла!
Стискаме палци тестовете да грещат!
« Отговор #3 -: Април 10, 2009, 00:34:42 am »
pimi, а цветната снимка болезнена ли е? може би ще се наложи и аз да правя, та затова ..  :(
*
« Отговор #4 -: Април 10, 2009, 00:54:23 am »
Ренгенова снимка или само те гледаха на ехограф?
Ако е ренгенова аз си мисля, че се прецакват яйцеклетките и надали е имало читава овулация тоя месец....
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #5 -: Април 10, 2009, 00:56:58 am »
За цветна снимка има няколко теми тук. Айде ползвайте малко и търсачка, де. То пък не може все всичко да се поднася сдъвкано и изплюто.
Иначе на въпроса- закъснение не съм имала и това не е най-приятната процедура, но няма как без нея. Преживява се. На някои места може да се направи и с упойка, но всичко това (с повече подробности) е описано в темите за ЦС.