Здравейте момичета,
връщам темата защото пак съм с нещо подобно на цистит...пак със съмнения за бременност....
Пет месеца минаха от първия цистит уж ме бяха оправили всеки месец съм на гинеколог, освен миналия....Имам една гадна раничка която едни казват че е за горене други не, мисля че тя е причината и за цистите, но не знам- бях на колпоскоп-лекаря каза да стои-раничката е червена....
Правихме секс на 4-ия и 5-ия ден от цикъла тогава БТ ми беше 36.4; 36.2....до овулацията БТ ми е 36.5, а след 36.8;36.9; 37....правих тест за овулация на ОВУ имаше бледа втора черта на 5-ия ден от цикъла ми-когато прваихме и опит за бебе, това беше вчера, днес съм със цистит...По принцип лекарката ми каза че овулацията ми е на 12-ия ден, по случайност точно тогава бях на преглед и тя я отчете...Цикъла ми е точен с продължителност обикновено 25-26 дни....
Дали има вероятност да забременея на 5-ия ден от цикъла и защо тогава температурата е ми отчита падане, наблюдавам го вече 3-ти месец..следващо такова падане не мога да отчета от 10 до 14 ден от цикъла, когато уж трябва да ми е овулацията...На овулационния календар няма смисъл да ви показвам, защото не съм отчела БТ защото все забравям водя си ги на лисче...
Предния път не разбрах, при това положение ако съм бременна и с цистит колко вреден ще е вътрешния преглед, защото те иначе няма как да ме видят за тази инфекция....другия вариант е урина с антибиотик...
Пак старата песен на нов глас просто ще откача...Ако някой може да ме посъветва и за добър лекар в София, който да има колпоскоп и лазер ако раничката ми е за горене и ако е специалист и по тези течения направо ще е златен...
Надявам се някой да ми помогне с инфо