0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 39
« Отговор #120 -: Април 01, 2009, 22:33:30 pm »
Здравейте момичета! При мен нищо интересно, затова и не съм писала напоследък. Някой има ли новини от Жабче? Вкъщи ли са вече? Как се чувстват трите? :D
*
« Отговор #121 -: Април 02, 2009, 10:45:50 am »
Аз съм на принципа дай ми хапче и не ме мисли :)
На ти аугментинче сега.
От третата стерилна урина цъфнаха ентерококи.
Влагалищният секрет обаче е чист.

meg4o, power , браво мамчета, само така!

е нищо де, и аз го пих туй хапче, не е страшно, инфекцията е по кофти :wink:
*

Aubergine

« Отговор #122 -: Април 02, 2009, 11:28:02 am »
Ама разбира се, аз само се отчитам и всъщност се радвам, че се хвана накря нещо, че пословична станах с тия уж чисти урокултури. 8)
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #123 -: Април 02, 2009, 13:01:53 pm »
И при мен в стерилната урина цъфнаха стрептококи, а влагалищният ми секрет е чист. Като се обадих на д-р Сигридов, той вика - интересна находка, чудя се защо ли  :ask: Сега се чудя как да пия антибиотика - т.е. колко дни, че лекарката ми каза 5, колкото била една опаковка, а те са за 3 дни. Ще взема пак да й звънна.
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*
« Отговор #124 -: Април 02, 2009, 14:48:29 pm »
И аз чакам резултати от стерилна урина да видим мен какви изненади ме чакат. osi_10
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #125 -: Април 02, 2009, 19:10:48 pm »
Здравейте момичета! При мен нищо интересно, затова и не съм писала напоследък. Някой има ли новини от Жабче? Вкъщи ли са вече? Как се чувстват трите? :D

ето на какво попаднах случайно в бг мама:
"  Новини от Жабче 
  Преди малко се чух с нея, тя е добре. Малките още са на системи, но са спряли да повръщат и постепенно им увеличават с малко изцедената кърма, която им дават. Надяваме се скоро, докрая на седмицата да им спрат системите и да си ги дадат на мама. Засега и дават само да ги вижда, но тя сподели че малките изглеждат много добре  "
*
« Отговор #126 -: Април 02, 2009, 19:43:29 pm »
"  Новини от Жабче 
  Преди малко се чух с нея, тя е добре. Малките още са на системи, но са спряли да повръщат и постепенно им увеличават с малко изцедената кърма, която им дават. Надяваме се скоро, докрая на седмицата да им спрат системите и да си ги дадат на мама. Засега и дават само да ги вижда, но тя сподели че малките изглеждат много добре  "
Дано скоро да ги изпишат и да ги дадат на мама малките жабчета :D
Аз продължавам да обикалям по цял ден, даже вчера се пошегувах с леля ми, че може да родя някъде по пътищата :D Вчера бяхме на запис на тонове в Тина Киркова, но момата така беше заспала, че чак накрая се включи и то след бурно разтърсване от страна на докторката. Чак се бях притеснила..но..явно просто й се е спяло и всичко е наред :D Ми това е, ще се разхождам и ще си чакам..малко остана, а как ме е шубе :oops:
« Отговор #127 -: Април 02, 2009, 20:44:28 pm »
Здравейте момичета,
престрашавам се и аз да се запиша във вашата тема,приемате нали? :wink:
*
« Отговор #128 -: Април 02, 2009, 20:53:12 pm »
ladytoni   :welcome:
nunu няма страшно.Кураж!

« Отговор #129 -: Април 02, 2009, 22:26:44 pm »
Да дам и аз отчет от прегледа днес мойте мъжлета са доста едрички за седмицата ама нищо пу пу по 1.100гр.  :lol:

ladytoni добре дошла мила при нас и лека бременност  :wink:
*
« Отговор #130 -: Април 03, 2009, 00:30:05 am »
 :welcome: ladytoni !
Момичета да ви питам като давате стерилна урина във Лора във контейнерчета от аптеката ли я носите или на место я давте.  :D
« Последна редакция: Април 03, 2009, 00:53:00 am от mikivl »
*
« Отговор #131 -: Април 03, 2009, 00:54:58 am »
ladytoni, ДОБРЕ ДОШЛА! Лека бременност! :D
nunu, стискам палци!
Да се отчетем и ние. Днес бяхме на преглед при д-р Начев. Даде ми да пия L-Thyroxin по половин хапче сутрин 30 мин. преди ядене. Прегледа ми щитовиднаа жлеза на ехограф и каза, че измененията са малки и не би трябвало да има проблем. Моето TSH е 3.1, а трябвало да  до 2.5 за бременни по европейския стандарт (на американките даже им го поддържали под 2). Като ми обясни по принцип защо се пие малко се постреснах. Преди не съм имала проблем с щитовидната жлеза (или поне не съм знаела), но предполагам, че преди инвитрото са ми проверили хормона и е бил в граници. Все пак вярвам, че всичко ще бъде наред! Лека вечер и лека нощ!
*
« Отговор #132 -: Април 03, 2009, 02:24:37 am »
Лорче, какви са тези големи юнаци?  8O  Много ги храниш.

лейдитони, добре дошла!

*

Aubergine

« Отговор #133 -: Април 03, 2009, 10:12:37 am »
Мириам, а защо си изследвала ТСХ? Имаше някакви оплаквания ли?

mikivl , от къщи си носи. И мен ми казаха първия път да я дам на място, но навсякъде в упътванията за даване на стерилна проба пише, че е след тоалет - това няма как да стане в лабораторията.
Ти нали ги чакаше вече резултатите?

Нуну, стискам палци, дръж се, няма на финала да се излагаш!

Аз отново се събудих с болки в кръста, напук на всичките хапчета, дето гълтам.
Боли ме и костта отдолу. Не е точно болка, а нетипично усещане някакво, но с моите сбъркани сензори за болка не мога да преценя.
Омръзвам си сама на себе си вече, все нещо ми има.

*
« Отговор #134 -: Април 03, 2009, 10:42:48 am »
Ама и аз съм една...Вчера четох че в тази седмица в която съм имало опасност от преждевременно раждане 8O.И откакто прочетох почна да ме присвива тук там.Сама си направих психоатаки,явно трябва да поспра с четенето... :?

*
« Отговор #135 -: Април 03, 2009, 11:33:46 am »

mikivl , от къщи си носи. И мен ми казаха първия път да я дам на място, но навсякъде в упътванията за даване на стерилна проба пише, че е след тоалет - това няма как да стане в лабораторията.
Ти нали ги чакаше вече резултатите?
[/quote]
Вчерашната излезе ,но има външни замърсители и снощи  Сигридов реши да я повторя ,но да я дам във Лора. Занесох я от вкъщи както ми каза ти. Благодаря ти :D
*
« Отговор #136 -: Април 03, 2009, 12:05:28 pm »
Лейдитони, добре дошла! :D
Благодаря ви момичета за подкрепата - то че ще трябва да се ражда, ще трябва, няма къде да отида. За сега с док. сме решили да е нормално раждане, но като отида другата седмица на преглед ще се разбере окончателно!
Мириам, и на мен са ми изследвали хормони на щитовидната жлеза 2 пъти по време на бременността, единия път ми ги пусна док. Владимиров /незнам защо/ и тогава излезе в норма - 1,8, втория път пък ми пуснаха в Тина Киркова - ТСХ 1,91, FT4-12.34 също в норма, преди да забременея също съм изследвала хормони на щитовидната жлеза, защото си бях въобразила,че имам проблеми, но също са били в норма.
*
« Отговор #137 -: Април 03, 2009, 12:27:55 pm »
Привет момичета  :)
Как сте в този хубав слънчев ден  :wink:
Аз имам едно питане - спа по корем и не се усещам нощно вереме  :?  До колко е опасно това за беб в седмици като моите (все още не ми личи коремчето) :ask:
*
« Отговор #138 -: Април 03, 2009, 12:37:32 pm »
Патладжанке, д-р Димитрова ми назначи TSH-то. Каза, че е много важно. Иначе аз не съм имала симптоми освен сърцебиене, което доктора каза, че не е от хормона.
*
« Отговор #139 -: Април 03, 2009, 12:40:12 pm »
Мириям, и аз имам сърцебиене от време на време, отдавам го на това, че коремчето ми тежи вече доста, като питах док. каза да пия повече вода, но оттогава не съм го питала...Наистина се проявява рядко, но все пак си го има :(