0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Тема на бременните № 39
« -: Март 25, 2009, 10:34:01 am »
Честит Празник Бъдещи  :flower: Майки!
Днес е Благовещение!
На този ден Архангел Гавраил донася на Дева Мария благата вест,
че тя ще роди сина Божий Исус Христос.

yahoo_17Нека се сбъднат много Мечти!
Нека всяко момиче посетило това място, получи скоро своята Блага Вест!
Нека  :lovedock:Лекарите призвани да ни помагат бъдат Здрави и Благочестиви!
Нека Темата се пълни и препълва!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: Тема на бременните № 39
« Отговор #1 -: Март 25, 2009, 10:37:41 am »
Мишанта,страхотно пожелание.Присъединявам се към него и лека и спокойна бременност на всички :)

*
« Отговор #2 -: Март 25, 2009, 11:02:12 am »
Честита нова темичка, да се напълни с още много бъдещи мами  :D
Жабче, леко раждане, много вълнуващо, предстои ти най-прекрасната среща  :D С нетърпение ще чакаме да разказваш при първа възможност  :D
Мишанта, честита ти радост и на теб, лека и безпроблемна  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Aubergine

« Отговор #3 -: Март 25, 2009, 11:16:10 am »
Мишанта, честита бременност! :D
Жабчеosi_9  :hug2:

Аз чакам  резултат от стерилна урина. Сефте комендантски. Нощес пак ме боляха бъбреци.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #4 -: Март 25, 2009, 11:53:33 am »
Мише, знаех си, че ти ще пуснеш тази тема.  :) Да е по вода всичко, мила.

Успех на всички момичета! Жабче, стискаме палци за незабравима среща с двете ти красавици. Леко раждане, бърза адаптация и лего гледане.  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #5 -: Март 25, 2009, 12:02:43 pm »
Честита ви нова темичка, да се пълни и препълва :D

Мише, позитивни мисли и много усмивки и всичко ще е наред!

Жабче, леко раждане!
*
« Отговор #6 -: Март 25, 2009, 12:10:03 pm »
Мише, присъединявам се към твоите пожелания 8)
Жабче, настъпва най- щастливият момент - дано да е безоблачен!

Момичета, тези от вас, които ще раждат в края на лятото или по-натам: замисляли ли сте се дали и къде да ходите на море?

*
« Отговор #7 -: Март 25, 2009, 12:18:14 pm »
Аз лично няма да раждам края на лятото,но миналата година моя приятелка ходи на море в 7 месец.Нищо й нямаше,но аз лично не бих се навила.Пусто шубе... :D

*
« Отговор #8 -: Март 25, 2009, 12:45:01 pm »
Наистина много хубава тема момичета! :D Да пни е честита и скоро да се напълни с нови мами!
Мишанта, честито! Лека и безпроблемна!
Виа,, аз лично бих рискувала, но много зависи ти как ще се чувстваш тогава! По принцип не съм се спирала да пътувам през цялата бременност, и, да чукна на дърво, съм нямала никакви проблеми. Аз на обяд ще ходя до тина Киркова за запис на тонове, което значи, че като се върна ще разказвам :D Хубав ден!
*

Aubergine

« Отговор #9 -: Март 25, 2009, 12:48:57 pm »
Може ли някой да ми каже, възможно ли е да не се изолират микроорганизми в стерилна урина при положение, че е дадена проба ден след като обикновеното изследване бъка от змии и гущери  :o :o :o

*
« Отговор #10 -: Март 25, 2009, 12:59:08 pm »
Мише,и аз се присъединявам към твойте пожелания :D
Много ми се ходи на море ,но и аз кото Parsi ме е шубе :wink:       
*
« Отговор #11 -: Март 25, 2009, 13:03:01 pm »
Aubergine, аз имах такъв случай.
Даже бях в болница тогава. Та - нормална урина много зле, последваща стерилна - чиста, на следващия или по-следващия ден (не се сещам в момента) още една стерилна - и тя проблемна. Съответно лекувахме по последната стерилна.

Аз живея на морето и на плаж не съм ходила  :( Но, аз имах много проблемна бременност. Ако бременността тече нормално и се консултирате с лекар - защо да не отидете пък.

А, за киселините, на мен много ми помагаше газирана вода.
« Последна редакция: Март 25, 2009, 13:23:48 pm от коки »
*
« Отговор #12 -: Март 25, 2009, 13:18:21 pm »
Честито на мама Мишанта! :D ( Прочетох разказа ти и много ме трогна - още повече, защото това са и мойте доктори :D)
Честита нова тема! Нека се напълни с нови щастливи бъдещи родители!
За киселините - аз вече имам, но не са силни и са рядко. Д-р Димитрова ми каза, че мога да взимам Талцид или Стоп Ацид, но само когато е много тежко положението - да не прекалявам.
За морето - моят термин е на 18.07 и понеже съм си бъзливичка изобщо не смятам да пътувам никъде дотогава.
Хубава ден на всички! :D
« Отговор #13 -: Март 25, 2009, 13:53:27 pm »
Честит празник, момичета!
Лека бременност на всички и дано темата се напълни с много нови момичета.
Записвам се при вас, копирайки поста си от АРТ-а:
искам да ви споделя за моята точица, която видях преди малко. След 7,5 год. стерилитет, 3 лапароскопии, 2 икси (едното завършило с извънматочна) 2 замръзени трансфера и 1 прекратена стимулация, чхг на 11 ден беше 82, а на 13 - 326. Този път май успях!
Благодаря на д-р Владимиров, д-р Тачева и целият екип на клиника София!!! Те сбъднаха мечтата ми!
*
« Отговор #14 -: Март 25, 2009, 14:01:18 pm »
impreza  :welcome_1: и лека бременност!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #15 -: Март 25, 2009, 14:34:01 pm »
Мише, честито, мила! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам. Просълзих се докато четох поста ти в Статистика :balk_21: Много се радвам за теб!
Импреза, лека бременност и здраво бебче и на теб :)
Страхотно започва тази нова бременна тема :)

*
« Отговор #16 -: Март 25, 2009, 15:03:55 pm »
impreza  :welcome: и от мен :).Лека и безпроблемна докрая.

*
« Отговор #17 -: Март 25, 2009, 15:11:54 pm »
Via, аз и двата пъти раждах през август. Първия път и мен ме  беше много шубе, но някак си се навих за един weekend. И познай, във водата се чувствах най-добре. Отоците ми почти изчезнаха. Втория път бях по-смела, а и исках Юлия да бъде повечко време на морето, че много ми боледуваше предната зима. Бях на море от средата на юни до средата на юли,като ходехме всеки ден на плаж. Бих си чинно фраксипарина, пиех си и другите лекарства и всичко мина без проблем. Ходих на преглед преди да тръгна за морето и когато се върнах пак веднага отидох. Един път бях и на преглед в Бургас при някакъв професор, който обаче ми наприказва куп щуротии какви проблеми ще имам при естествено раждане. Казах му, че ще раждам секцио да не ме мисли  :x. Недоволна съм и от лаборатория "Лина" в Бургас, препоръчана ми като много добра. Но имай в предвид, че въпреки малкото дете и напредналата бременност аз не съм се преуморявала, защото бях с майка си и тя ни гледаше като писани яйца.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #18 -: Март 25, 2009, 15:15:42 pm »
Мише, безкрайно се радвам да те видя тук  :bighug: Лека бременност, слънчево момиче.  :D
Импреза, честито и на теб. Определено си успяла този път и на мен ми намирисва на двойна радост :wink:

« Отговор #19 -: Март 25, 2009, 15:34:52 pm »
Честита нова темичка!
Нека се напълни с много нови бъдещи мами!
Мише,Импреза лека и безпроблемна бременност!
Жабче,мила пожелавам ти леко раждане и най-прекрасната среща с двете красавици! :balk_104: