Злати, и аз се бях обринала така по едно време, само че по бедрата. И аз отначало си мислех, че може да е от някой от кремовете и по-скоро от маслото на Икаров, но после ми светна, че аз се мажа с него от около 3-4 месеца, така че едва ли... При мен освун сърбеж, кожата стана една груба все едно шкурка, много неприятно. После се сетих, че може да е от едни джинси за бременни, които си купих от Мия - голям боклук се оказаха - след 2 пранета на 30 градуса 2/3 от цвета им падна, в момента на нищо не приличат, та нищо чудно да е от тях. За около седмица се оправих като спрях да ги нося. Иначе в момента продължавам да се мажа с маслото на Икаров + крема на Авент, обаче какви зверски стрии са ми излязли и то само на едната гърда, направо се плаша...Мораво червени!!! Но при мене положението с кожата е такова, че не ме учудва, а свинската мас ми е много гадна, не искам да се мажа с такова чудо!!! Освен после да пробвам нещо за заличаване, какво ще ме посъветвате?
Нелката, сещам се че и аз имах по едно време такива пробождания, но мисля, че не са нещо обезпокоително. Аз пък тази нощ не можах да спя особено, нещо ме наболваше от време на време ниско долу, подготвителни контракции ли са, кво ли...Ама като ме хвана шубето, реших че ще раждам и няма заспиване:oops: Е, тази сутрин си спах като пич до 10 часа, така че нищо ми няма... Не ми се ще да притеснявам док. с тия щуротии, че може и да си въобразявам! А и тия дни влизам в 9-тия, така че каквото стане!!! Стана много дълго! Чао от мен - лек и прекрасен ден!