Mercy,здравей!
Д-р Дяволов е моят лекар. Кабинетът му е на 5-ия етаж в МД. Според мен той е отличен избор и понеже е много свестен и като човек, мисля, че можеш точно така да отидеш при него. Ако не ти допадне, винаги можеш да се извиниш и да си потърсиш друг. Няма да се засегне- просто не е такъв. Ако ходиш при него, само имай предвид, че не е много разговорлив и трябва малко да го помъчиш докато ти каже всичко, което искаш да знаеш. Що се отнася до професионалните му качества- из нета има безброй мнения. Ще ти кажа само, че ми е лекар от 10 години, след като при мисед кървяща като заклано прасе попаднох случайно при него(преди това като един абсолютен идиот бях отишла в Пирогов, откъдето ме изгониха, защото с бременни не се занимавали и ми се скараха за локвата кръв, която остана от мен!)и той ме кюретира по спешност без упойка(бях яла и анестезиолога не разреши). Това, което ме грабна беше загрижеността и вниманието, което прояви към мен, успокои ме и всичко приключи за броени секунди. Не съм имала никакви усложнения след това. Той ме накара да отида пак след две седмици, за да ме прегледат на ехограф и да се уверят,че всичко е наред.Пари не ми е искал. И сега така прави, макар че ходя при него в частния му кабинет, защото искам да му плащам , а като ходя в МД, той не ще.Най-страхотното му качество, освен професионализма, според мен е, че той обича работата си и да помага- няма при него моя - не моя пациентка- с всички е еднакъв.
Ами това е ...то стана като реклама, но аз наистина харесвам този човек.Успех, каквото и да решиш!