Isev, може да е от гъбичките или въобще нещо във влагалищния секрет. Питай лекаря, при който ходиш, дали не е добре да направиш микробиология.
Аз току що пък се прибрах от преглед при кардиолог, че имам много често аритмия. Каза ми същото - че сърцебиенето си е нормално при тази фаза на бременността, а за аритмията, слава Богу, не се дължи на промени в морфологията, тоест не била страшна. Дано е прав
Parsi, и аз съм в същата г.с. като теб и непрестанно усещам какви ли не болки, тежест и какво ли не. Добре, че заради тези изследвания ми се наложи да ходя през ден при лекарката, че да питам и тя да проверява всичко наред ли е
И аз като се притеснявам за какво ли не всеки път. А на всичкото отгоре нощите са ми кошмарни - не мога да спя и като легна дишам много трудно. Ама това да ми е проблемът - докато беболина е добре, всичко е ок
А да ви питам за мнение. Решили сме с моя мъж да се поразходим извън града този уикенд и се чудихме между Велинград - в станция с басейн и какви ли не екстри и Трявна. Чудя се мога ли да вляза в басейн с минерална вода?
Не искам да рискувам, а от друга страна къде ли не чета колко било полезно плуването за бременната. Да, ама като ме е страх от инфекции. А и сега в момента лекувам бактерии от стерилната урина.