Това с бургаските лекари и лаборатории направо ме изкарва от равновесие
Абе може ли в цял град за един свестен лекар да не съм чула?!?! (Нали и аз съм горе-долу бургазлийка). Предвидливо си пуснала последователните урини... Да видим дали ще са еднакви резултатите....
Нина, това клубче случайно да се намира в Лозенец до пазара Иван Вазов?
Положението с уличните кучета и котки е възмутително и отвратиелно. Едно, и най-важно, хигиената и опасността от зарази и ухапвания. Онзи ден се наложи да си пусна и надуя радиото (на 5-тия етаж) заради насъбрала се и взаимно хапеща се глутница от околко 10-15 кучета. Познайте как се разбягаха хората, които в този момент бяха наоколо.... Не мога да минавам с количката и Валери по средата на поляната на големия кръг в южния парк, защото една злобна бабичка ми обясни сякаш беше забола и табелка, че това било място за разхождане на кучета
Сега и добрите новини или 3 в 1. Взехме този горчив лак за отказване от бибероната и мъж ми цапна съвсем мъничко с идеята да "пробва". В момента, в който Валери я лапна и я изплю, констатира че люти и поиска друга. Дадохме му - ама и тя му лютеше (въпреки че не я бяхме мазали с нищо). Заяви "съжаявам, ного съжаявам!", измисли си игра - наужким да ходи до магазина да си купува друга и да се прави, че я смуче. Вече нито я търси, нито я "купува". Освен че толкова безболезнено мина махането, изведнъж детето ми прояде -- все гледа нещо да дъвче, което за злоядото диваненце си е направо приказка! И третият плюс - не знам дали ви се оплаках, че висеше нон стоп пред компютъра и телевизора да си "почива" смучейки бибата и излизането ни навън беше почти невъзможно начинание. Е да, но вече няма биберон - следователно няма стимул да лежи и да зяпа
В момента рисува с тебешири по алеите в парка. Аз много щастлива и доволна
Е, дупе да ни е яко с баща му, защото от вчера е и без противоалергични капки и в рамките на 3 часа търча от стая в стая с мисия колко бързо може да тича и с 10 почивки от по 3 секунди, за пийне вода