Привет и от нас, момичета. Бъдете здрави и дано пролетта скоро наистина да пристигне. В Драгалевци си е истинска дебелоснежна зима.
Вчера бяхме на прощъпулник, в клубче. Не мога да се начудя как е възможо да се пуши на такова място. Там където са родителите, но повечето деца сновяха между двете зали - игралната и родителската, а при нас, родителите, имаше и бебе и прохождащото почти само при нас стоеше. Убеждавам се за пореден път, че най-много лоши неща във възпитанието идват от семейството и личния пример. Ако в клубчето няма изрична забрана за пушене, толкова ли е трудно сам да се ограничиш в името на детето си и неговото здраве.
Като се прибрахме се наложи да си мием и косите, смърдяхме ужасно. Това е клубчето, което отпада изобшо като вариант някога да си празнува Кристина там РД. Освен това имаше и болни деца. Не си тръгнах веднага, понеже майката ми е много близка и щеше да е демонстрация. А в кварталната градинка заради забележка, че не се събирам с тях на кафе в частния хотел на едната, ме мислят за надута......Много тъпо, в крайна сметка Кристина има нужда да си общува с дечица и аз не искам да я ограничавам, а се налага заради едни скапани цигари, които майките не могат да пушат навън.
Изплаках си гневните мисли...