Здравейте ,
( ако мястото на темата не е тук , моля да бъде изтрита. От голямото ровене из нета не можах да намеря по-читав форум ... )
Та от всичко което съм изчел ме довежда до мисълта , че го имам това заболяване .
Сега ще кажете да отида на лекар... ходих при личния си лекар и му казах , че имам съмнения за ... и искам да ме прати да ме прегледат . Човека ми отговори : Дай да видя за какво се притесняваш толкова .. и ми каза че нищо ми няма и така (да не изпадам в подробности).
По главичката на половия член ми се образува лепнеста бяла коричка и имам лек сърбеж. В дъното на езика ми , в горната част , е покрит с бяла коричка.Също така разбрах , че при неправилен режим на хранене и при консумиране на повече сладки изделия се засилва действието на тази болест ( като се замисля това се случва и при мен ..).Боледувал съм от синузит .Общо взето това са моите симптоми ..
Искам да отбележа , че спазвам хигиена ( къпя се всеки ден ,понякога през ден ).
Искам да ви запитам , с какви лекарства мога да надделея болестта и съответно как да ги употребя ?
Надявам се да получа отговори от компетентни хора и от такива, които са се справели с този проблем .
Благодаря!