аз забременях един месец след калта. Там ни направиха и последващо лечение с лекарства. Лекаряте наистина ужасен, но доста разбира, макар че аз много се изнервих, защото се чуди как да ти вземе парите. Лечението с калта - минимум 10 дни.И то не е само с кал - имаш и други процедури - нагревки, утразвук, гимнастика. Аз имах доста болки след лечението вече като си бях отишла, но те ме предупредиха за това. Предимно бяхме заради мъжа ми - той определено се чувства добре оттогава - имаше възпаление на простата и след това всичко изчезна, та до ден днешен. След края на процедурите доктора с триста зора го открих и си платих, макар че трябваше да е безплатно да ми изпише лекарства защото имах гъбички. Наистина това, което ми изписа като схема и начин на лечение ми подейства след многогодишна борба с тези гадини. Мъжа ми имаше ентерококи - и той ги изчисти с антибиотик. Не ми се впуска в подробности, аз съм писала какви са били нашите проблеми в предишни теми, но определено калните бани са важен елемент от лечението на стерилитета - поне в нашия случай.