Много благодаря за сайта!
Тъкмо исках да се похваля какво "чудо" сътворих във събота: Хляб с кисело+прясно мляко, масло, 2 яйца, подправки, сирене и кашкавал! Обобщих няколко рецепти от форума в 1! Наблюдавах го докато се меси и си добавих мляко, че ми се видя сухо тестото. Е това беше за глезотия заради приятели на гости - да се похваля и аз с новата придобивка! Иначе гледам да правя диетичен - черен хляб. Но има ли грахам спада малко посредата явно при изпичането. Правейки диетичния ползвам отложения старт (вечер го пускам и сутрин в 7,00 е готов)- решила съм следващия път да пусна програмата, като съм удома и да наблюдавам за да видя къде ми е проблема.
Купих си готова смес за хлебопекарна от немските. Навсякъде пише че се добавя само вода. Да ама аз не прочетох в съставките никъде да пише за набухвтел или мая, някой ползвал ли е - нека даде съвет? Слага ли се допълнително мая?
Лек ден на всички!