Като си избирах машинката навремето и попадах на разни рекламни снимки, почти всички хлябове бяха с много светла кора. Явно производителите такива си ги харесват, а ние, българчетата, ги обичаме по-препечени.
Вярно е, че когато се сгафи хлебчето и 1/2 час да го допичаш, остава бяло
, обаче аз дори и най-сполучливите ги допичам по 10-15 мин., да станат с леко кафеникава коричка ("златиста" звучи по-добре
).
За миялната - кошчето може да се мие на по-лека програма, няма нужда да е заедно с тиганите (сега тъкмо проучих въпроса, че по Коледа се сдобих с това удоволствие - миялна
)
Jbrul, на моята книжка пишеше, че мога да почиствам машинката с влажна гъба, но да не я слагам (цялата машинка) в миялната. (Много се смях на идеята
, не би ми хрумнала.) Виж и при теб да не пише така.
du6ka, какъв е този хляб с Омега 3? Нещо ленено трябва да има вътре...?!
Само с трици не може да стане
Даа.. , което си е истина - истина е