Вече имам Moulinex 2000. Започнах с рецептите, само хляб по основната рецепта стана. Правих и френски хляб, на нищо не приличаше,остана си на хубава топка, предположих, че или маята е малко/ в рецептата е дадена 1 ч.л/465 г брашно/, или защото няма захар в рецептата.Вчера правих хляб с прясно мляко, сложих мая според рецептата-резултата същия. Преизчислих маята, днес пак правя хляб с мляко, програмата се оказва недостатъчна за да втаса добре. Сега съм я изключила преди печенето, оставих тестото да втасва, после ще го пека на програмата за печене. Не мога да схвана къде е грешката, постоянно се въртя край хлебопекарната...Не е това, което очаквах. Имах Аляска преди това, хубаво месеше и печеше и горната коричка си ставаше добре, но бъркалката и падна. Та се спрях на този Мулинекс, вече хвърлих няколко хляба,а уж имам опит с температурата на продуктите,имам везна и т.н. Кажете, моля ви, какво да променям-маята според указанието на пакетчето, програмите ли...