Ами , не знам, може би защото на българския пазар са най-популярни Мулинекс. Моето мнение е , че марката и цената нямат кой знае какво значение специално за тези уреди.
Имам познати и с евтини , и със скъпи, всички си работят добре.
но има и нещо друго, чисто емоционално ... усещането да си приготвил хляба в къщи в тези времена на полуфабрикати
Това е идеята. Аз не съм почитател на полуфабрикатите /още от времето, когато се бях вманиачила по здравословното хранене/. Понеже имам време, се старая семейството ми да се храни с пресни и домашно приготвени храни.
П.П. Скоро имаше репортаж по някоя от телевизиите / не си спомням коя / за черния хляб и състава му. Честно казано, се хванах за главата. Оказва се, че повечето такива "здравословни" хлябове са с неустановен състав. Най - често боядисано бяло брашно.