0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро матурация
« Отговор #40 -: Септември 26, 2009, 11:59:02 am »
Аз ходих там да ми слагат лекарствата защото нямаше кой,ти ако имаш при кого няма проблем да ходиш през ден.До колкото си спомням за плащането трябваше да се плати преди трансфера,но никой не ни е говорил за пари,ние като добри деца си плащахме всеки път,така и така бяхме изтеглили заем,за какво да си ги стискаме в нас  :D
Относно договора:четях всяка страница и се подписвах отдолу,до последната страница не можех да си позная подписа толкова се бях уплашила.
Ин витро матурацията е много лек процес,ходех с удоволствие на всяка инжекция,наистина няма от какво да се притесняваш,знай че си в добри ръце.
Пожелавам ти много късмет!И да пишеш какаво става!Ако имаш въпроси съм насреща.
*
« Отговор #41 -: Септември 28, 2009, 09:36:08 am »
Благодаря ти миличка :bighug:
Договора го четох два пъти,първия  ми се стори страшен и на мен ,втория - се успокоих от   факта :lol:,че е написан според законите и изискванията,не ,че всичко трябва задължително да се окаже вярно-няма кой как да знае ,как ще се повлияе всеки организъм :wink:
а и четох описанието на Гонал Ф- пишеше,че било генно извлечен материал от яйчник на китайски хамстер 8OИ това вече ме успокои ....не знам да плача ли ,да се смея ли  :lol:
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*
« Отговор #42 -: Септември 28, 2009, 12:34:24 pm »
Няма за какво да се притесняваш,докато се обърнеш и процедурата ще е минала,чакам скоро да се похвалиш с  :bfp: и поне  :bori_008: :bori_002:
« Отговор #43 -: Октомври 17, 2009, 15:43:51 pm »
Здравейте, извинявам се ако въпросът ми е глупав, но четейки информация за матурацията, намирам, че също се използват хормони за стимулиране. Тоест, ако правилно съм разбрала, използва се същата стимулираща терапия, но малко по-щадяща. Така ли е? Благодаря предварително  :)
*
« Отговор #44 -: Август 08, 2010, 00:34:52 am »
може ли да ми дадете линк, където да прочета повече за матурацията, каква е разликата от икси, например и тн. благодаря ви. опитах да намеря в библиотеката, но не успях. може да е на английски и бих могла да я преведа, за да се ползва и от другите.
*
« Отговор #45 -: Август 27, 2010, 14:09:10 pm »
при моята матурация използваха същата стимулация ,като за ин витро ,"уж"по-лека,но решават на място и пак си е нормална.....разликата беше в деня за пункция ,малко по-ран о е !
Моето лично мнение е ,че матурацията е почти толкова скъпа и натоварваща организма ,както едно нормално ин витро ,поне при мен беше така,разбира се ,различо е при всеки !
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!