0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Таратор, пилешки бутчета на фурна и лапад с ориз.
Мацки, дайте изпитана рецепта за свинско джоланче!!! Благодаря!!!
Цитат на: kiara в Април 17, 2009, 17:30:10 pm Мацки, дайте изпитана рецепта за свинско джоланче!!! Благодаря!!!Правя два варианта.Първият е да свариш месото заедно с подправките /каквито обичаш/ в тенжера под налягане, като стане готово обезкостяваш месото.Задушаваш праз лук в краве масло и добавяш месото и оставяш да се доопържи.Вторият вариант е в голям гювеч.Слагаш джоланите, 4-5 глави стар лук ,моркови, 1-2ч.чаша бяло вино, 1 пакетче гъбена крем супа, сол, черен пипер и оставяш във фурната за 3 часа.От гъбената супа се получава нещо като сосче.