0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

angel78

Re: ИНВИТРО / ИКСИ - април -май 2009
« Отговор #340 -: Май 11, 2009, 13:41:33 pm »
аз правих 4етирите опити във италя,но не се имплатират незнам каво да правия.ниакои да ми даде съвет моми4ета Какво да правиа за напред да пробвам в БЪЛГАРИя много сам от4аиана и незнам.
*

аngel78

« Отговор #341 -: Май 11, 2009, 13:44:54 pm »
имам запу6ена дясна тръба дрyги проблеми за сега ниямам
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #342 -: Май 11, 2009, 13:46:51 pm »
аngel78, в рамките на 2 часа след публикуване можеш да редактираш поста си за да не се налага да се пускат нов веднага след предния.

Съжелявам за неуспеха ти.
*

аngel78

« Отговор #343 -: Май 11, 2009, 13:50:56 pm »
аз правих 4етирите опити във италя,но не се имплатират незнам каво да правия.ниакои да ми даде съвет моми4ета Какво да правиа за напред да пробвам в БЪЛГАРИя много сам от4аиана и незнам.
Имам дясна запу6ена тръба и дръги проблеми ниамам засега
« Отговор #344 -: Май 11, 2009, 17:14:58 pm »
Misi, днес пак пуснах прогестерон. Резултатът е 80,15. Доста е паднал от преди 3 дни, но все пак е супер за пети ден след трансфера (в сравнение с 10.66 което имах пети ден след предния трансфер). Сега остава да го позадържа висок и да се моля всичко да е наред.
Някой няма ли да прави тест скоро?

*
« Отговор #345 -: Май 11, 2009, 17:21:47 pm »
Аз :Dв сряда
А на тебе нали знаеш :crossfingers:
*
« Отговор #346 -: Май 11, 2009, 19:28:31 pm »
Ей, Хрис, виждам, че четеш, няма ли да почваш вече или чак другия месец???

*
« Отговор #347 -: Май 11, 2009, 19:51:24 pm »
dgina ,на супер дата ти е теста.Дано 13-ти да ти е щастливо число!!!!

krassita,по твоя инициатива ли го следиш прогестерона или док така иска?Питам,защото мен не са ме карали по време на трансфера да си  го следя.
« Отговор #348 -: Май 11, 2009, 21:53:25 pm »
По моя инициатива  :oops: При предното ми инвитро ми го пуснаха на 5-ти ден след трансфера, и в последствие разбрах, че на този етап е трябвало да е доста по-висок за да имам шанс, а моят беше едва 10. Сега на своя глава реших пак да го проверя, въпреки че док каза че няма нужда и всичко ще е наред.

« Отговор #349 -: Май 11, 2009, 23:38:49 pm »
     :balk_103:Здравейте момичета,
аз пуснах този път тази тема и накрая дойде и моят ден
утре със сигурност ще разбера кога ще е пункцията ми
в четвъртък или в петък,и после ЕТ,стискам палци на всички.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
« Отговор #350 -: Май 12, 2009, 00:55:24 am »
Ей, Хрис, виждам, че четеш, няма ли да почваш вече или чак другия месец???
може би ще пропуснем и този цикъл... чакаме одобрението от Фонда. В края на месеца все пак ще се видя с д-р Стаменов и тогава ще стане ясно. Meggy, надявам се, да не ни забравиш и да ни навестяваш в следващите теми, като ги ръсиш с бременни вируси
« Отговор #351 -: Май 12, 2009, 16:31:32 pm »
Джина, успех утре! Стискам палци много силно и чакам да се похвалиш. Кой ден от трансфера ти е утре?
an_manisto, успешна пункция!

« Отговор #352 -: Май 12, 2009, 17:02:01 pm »
предстои ми да започна стимулация в края на този месец, след няколко дни съм на преглед, но бихте ли ми казали какви изследвания задължително трябва да направя ,за да съм подготвена финансово
*
« Отговор #353 -: Май 12, 2009, 18:06:38 pm »
Джина, успех утре! Стискам палци много силно и чакам да се похвалиш. Кой ден от трансфера ти е утре?
Много ти благодаря :DУтре ми е 15 ден.Пожелавам ти и на тебе успех :D
« Отговор #354 -: Май 12, 2009, 18:29:59 pm »
Привет на всички,
отдавна не съм писала,но това не означава,че не чета.Днес бях на преглед и в четвъртък започвам със стимулацията за второто ми инвитро(с Бог напред).Надявах се още миналия цикъл да започна ,но домашните сметки ,на пазара не вървят.21 дни пих притивозачатъчни"Фемоден" с цел да се махне кистата,която имам,днес ми беше последното и хоп-цикъла ми дошъл и то по време на прегледа(много кофти се почувствах).И както много от момичетата,така и аз -като влеза при доктора и забравям много неща да попитам,но вярвам много в този човек,оставила съм се в негови ръце,но все пак да попитам и вас,ако има някоя със сходен проблем,да поразкаже ,и дали имам шанс след лечение на киста,след противозачатъчните...и защо не започнах със стимулацията още днес,като предния път ми каза:на 12-ти започваме?
Желая искренно-УСПЕХИ НА ВСИЧКИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕУЛТАТИ.
« Отговор #355 -: Май 12, 2009, 18:37:59 pm »
Ако това ще те успокои-аз също и при двата опита имах кисти и се наложи да пия противозачатъчни и след като ги свършех започвах опита.Защо не започнахте опита,не беше се махнала кистата ли?
« Отговор #356 -: Май 12, 2009, 19:46:55 pm »
много мерси, и от мен успех на всички.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
« Отговор #357 -: Май 12, 2009, 20:26:26 pm »
Ами незнам,Мерилин,нали това казвам,че като влезна при док и нищо не ми идва на ума да попитам.А при теб как стоят нещата?Благодаря за вниманието.
« Отговор #358 -: Май 12, 2009, 20:38:53 pm »
malkod,моите опити вече минаха неуспешно за съжаление.Въпреки всичко ще ти кажа как беше при мен.Не се притеснявай да питаш не знам доколко ще ти бъда полезна обаче.Ами при мен бяха се спукали кистите и понеже бях спряла противозачатъчните ми дойде цикъл и започнах стимулация.Първия път от втори ден на цикъла,а втория от първия ден.Доктора беше споменал,че се започва от първи,втори или трети ден на цикъла.Това зависи от вида протокол обаче.За протоколите не съм много наясно да ти кажа.Може твоя протокол да е друг и да започнете стимулация по-късно или от следващ цикъл.Ако има момичета,които са по-наясно с тези неща нека да пишат.Успех ти желая!
« Отговор #359 -: Май 13, 2009, 09:20:28 am »
Мерилин,много съжалявам за неуспешните ти процедури,дано Бог се смили над нас и помогне в следващите опити.Всъшност,незнам това кафеникаво зацапване,по време на прегледа ,дали е начало на нов цикъл,защото сега нямам нищо,но ако е така,то на мене се пада да започна стимулация на 3-ти ден.Попитах док и той каза,че ще съм по къс протокол.Дано се включи и друг,ако има със сходен проблем да разкаже,макар да знам,че при всеки си е строго индивидуално.Стискам палци на всички и Бог да ни помага. :bighug: