0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНВИТРО / ИКСИ - април -май 2009
« Отговор #200 -: Април 27, 2009, 17:53:30 pm »
krassita , прогестерона по време на стимулацията трява да е нисък, но така и не разбрах защо.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #201 -: Април 27, 2009, 20:29:13 pm »
Високя прогестерон пречи на растежа на фоликулите,за това той ВИНАГИ трябва да е нисък във ФФ,но ако е бил нисък и през ЛФ не емогъл да поддържа евентуална бременност.Предполагам ще ти дадат нещо веднага след пункцията :D
Питай докито си за всичко което те притеснява :D
Друг е въпроса ако няма време да ти отговаря.... :?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #202 -: Април 27, 2009, 21:23:47 pm »
Ще питам, да. Те наблюдават уж от сега как са нещата, нека стане време ще му мислим. Аз пускам прогестерон през 2-3 дни.

« Отговор #203 -: Април 27, 2009, 21:43:01 pm »
Eто ме и мен отново :-) От днес започнах да си слагам декапептил и чакаме да ми дойде, че да се започне стимулацията.
 :bfp: Успех на чакащите!
След някоя седмица и аз ще зачакам :-), ако всичко е наред. Май ме хвана грипа, имам температура, но ще утрепя грипа навреме :-) Нали мога да пия парацетамол сега - едва започваме блокажа, не би трябвало да пречи  :ask:
*
« Отговор #204 -: Април 28, 2009, 10:46:28 am »
Здравейте :DВ неделя беше и моята пункция.От 11извадени я-ки 10 бяха зрели.Вчера говорих с ембриоложката и тя ми каза,че само 5 са се оплодили.Според вас,нормално ли е при положение че правя ИКСИ да не се оплодят всичките 10?И дали това се дължи на лошата 1-2% морфология?Ще се радвам на всяко мнение :)
« Отговор #205 -: Април 28, 2009, 12:18:07 pm »
Здравейте и от мен.Пожелавам успех на всички момичета който са в процедура.Момичета кажете мнения за д-р Владимиров.Утре имам час и ако FSH и всичко е наред ще почвам наново.Незнам дали трябва да изчакам няколко месеца.Трансфера ми беше на 28.03.09 неуспешен.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #206 -: Април 28, 2009, 14:53:07 pm »
Здравейте :DВ неделя беше и моята пункция.От 11извадени я-ки 10 бяха зрели.Вчера говорих с ембриоложката и тя ми каза,че само 5 са се оплодили.Според вас,нормално ли е при положение че правя ИКСИ да не се оплодят всичките 10?И дали това се дължи на лошата 1-2% морфология?Ще се радвам на всяко мнение :)
Охх,не знам мило,и мен такъв въпрос ме гложди...ние бяхме с инвитро,и си мислех че ИКСИ е по-добрият вариянт...
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #207 -: Април 28, 2009, 16:05:59 pm »
По принцип при мъжки фактор се прави ИКСИ, не знам защо така са решили твоите лекари, може да имат някакви съображения. Може и материала да е бил добър и затова, не знам. Ние въпреки че имахме доста яйцеклетки докторката не реши да рискува с ин витро и всички ги направи икси. В този смисъл и на Джина отговарям. На нас почти всички ни се оплодиха.Мисля, че няма място за притеснение, важното е тези 5 да се развиват добре, но тя ще ти каже. Аз я разпитвах доста подробно всеки ден и накрая като отидохме на трансфер, преди това тя ни разясни всички въпроси, които имахме. Стискам палци, Джина.

« Отговор #208 -: Април 29, 2009, 19:37:18 pm »
Много тиха тази тема, няма ли момичета в процедура? На мен днес ми е 9-ти ден от стимулацията, утре пак на преглед и се надявам скоро да разбера кога ще е пункцията. Някой няма ли да прави тест скоро?

*
« Отговор #209 -: Април 29, 2009, 19:43:33 pm »
krassita ,явно всички чакаме одобрение от Фонда  :lol:  :lol:  :lol:
« Отговор #210 -: Април 29, 2009, 21:42:59 pm »
Много тиха тази тема, няма ли момичета в процедура? На мен днес ми е 9-ти ден от стимулацията, утре пак на преглед и се надявам скоро да разбера кога ще е пункцията. Някой няма ли да прави тест скоро?

Има разбира се от утре стартирам и аз,на теб успех.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
« Отговор #211 -: Април 29, 2009, 22:13:34 pm »
Аз вчера бях на преглед 9 ден пак на ЕЦ имам само един фол.10мм. :(Миналия месец бяха повече фол.но хормоните бяха зле и отложихме.В петък пак ще се видим с док но с тоя 1 фол.къде съм тръгнала незнам?Успех момичета.
« Отговор #212 -: Април 29, 2009, 23:54:56 pm »
Здравейте момичета!krassita силно стискам палци всичко да приключи с  :bfp: както и всички момичета  :bighug:
Имам едно питане докито ме вика от 3 до 5 ден преди цикъла на преглед и ако всичко е наред почваме отново.Каза че ще съм този път по дълъг протокол а въпросът ми е задължително ли се слага блокаж?А и тогава се падат празници и си записах час чак за 8.05 тоест 2 дни преди цикъл.Ако се слага блокаж това фатално ли е?
*
« Отговор #213 -: Април 29, 2009, 23:59:41 pm »
Аз вчера бях на преглед 9 ден пак на ЕЦ имам само един фол.10мм. :(Миналия месец бяха повече фол.но хормоните бяха зле и отложихме.В петък пак ще се видим с док но с тоя 1 фол.къде съм тръгнала незнам?Успех момичета.
Радост, аз на ЕЦ, точно като бях с един фоликул, той излезе късметлийски. Пожелавам ти от все сърце и твоя да е такъв, иначе съм имала и по два, но и двата пъти бяха кухи, ЕРГО по-добре един, но пълен, отколкото повече, но кухи.Успех, успех, успех.
« Отговор #214 -: Април 30, 2009, 00:21:06 am »
Благодаря, момичета.
Стела, предния път не бяхме ли пак заедно с теб, или се бъркам? Моето предно инвитро беше октомври, имам сякаш спомен че и ти беше в тази тема.

« Отговор #215 -: Април 30, 2009, 01:01:16 am »
Благодаря, момичета.
Стела, предния път не бяхме ли пак заедно с теб, или се бъркам? Моето предно инвитро беше октомври, имам сякаш спомен че и ти беше в тази тема.
Да краси бяхме заедно,сега живот и здраве пак.Дано да ни е за последно вече и да се радваме на така чаканите бебоци!  :bighug:
*
« Отговор #216 -: Май 01, 2009, 14:10:59 pm »
Здравейте :DМалко да посъживя темата :DМоят трансфер мина,всичко беше ок :DСега съм в почивка и очакване на най-хубавото :D
Искам да дам кураж на всички момичета в процедура,да гледат смело напред,да изпълняват   това което им казва док и всичко ще е наред!Ще стискам палци на всяка една,така както правихте вие за мене :DУспех на всички в процедура и нека скоро да ни споходи най-желаното :bfp:
« Отговор #217 -: Май 01, 2009, 17:01:10 pm »
Джина, желая ти успех, дано след 2 седмици се похвалиш с положителен тест!
Моята пункция ще е в неделя в 10 сутринта. Д-р Стаменов ми пожела днешният ми преглед да е последен и никога повече да не се налага да влизам в този кабинет. Дано пожеланието му се сбъдне и скоро да се преместя на горния етаж.
Весели празници на всички!

« Отговор #218 -: Май 01, 2009, 17:15:27 pm »
Джина успех,сега почивай и аз ще стискам палци за положителен тест. :)Красита май и аз ще съм в неделя на пункция,но не помня в колко часа,че само по тел.се чухме с док.по-късно ще ходя да ми дадат прегнила и ще разбера.Аз съм на ЕЦ и май ще съм раничко.Приятни почивни дни и от мен.
*
« Отговор #219 -: Май 01, 2009, 17:53:09 pm »
Красита,Радост успех на пункцията момичета :DТова е вашият опит,вярвайте силно и ще се получи! :bighug: