0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО / ИКСИ - април -май 2009
« Отговор #160 -: Април 21, 2009, 15:24:24 pm »
Здравейте, днес ми биха първата доза гонал, 19 дни след поставянето на лукрина. За следващите 4 дни имам по още 225 единици гонал, а в събота преглед. Моля някой по-компетентен да каже това силна стимулация ли е (225 на ден)? При предното ми инвитро бях на 150 единици пурегон на ден (и мерионал) и отговорих много добре на стимулацията. Предполагам че след няколко дни ще включим и друго лекарство. Също бихте ли ми казали кога се очаква долу горе да е пункцията? След 10-тина дни?

*
« Отговор #161 -: Април 21, 2009, 15:30:11 pm »
krassita , май всички ни започват с по 225 единици, на следващия преглед ще преценят как реагираш на тази доза и евентуално може да увеличат или намалят.При мен последните няколко дни включиха и меногон.
Кой ще те преглежда в събота? Нали клиниката не работи?
« Отговор #162 -: Април 21, 2009, 15:33:10 pm »
Д-р Персенска, тя явно ще е там. Каза, че ще прегледа само няколко момичета в стимулации, дори жената след мен също започна днес, и също имаше записан преглед за събота.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #163 -: Април 21, 2009, 16:15:04 pm »
Краси,
и аз при втория опит бях на Гонал по 225 единици на ден за пет дни, после минах на Фостимон и накрая приключих с Меногон.
Първия ми опит беше и при мене с Пурегон 200 единици на ден, но с Гонала реагирах по-добре.
Стимулацията ми продължи 13 дни.
Аз така като смятам май, май точно в почивните дни (от 1 до 6 май) ще бъдеш на пункция. Късмет!
« Отговор #164 -: Април 21, 2009, 16:37:17 pm »
Ясно, Миленка. Благодаря ти за информацията. Аз просто съм нетърпелива, но всичко ще си мине по реда, живот и здраве.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #165 -: Април 21, 2009, 18:18:45 pm »
Мен пък ме стимулираха само с Гонал-Ф,първите пет дни 112 единици,и после по 75 до пункцията,даже направих лека хиперстимулация и имах 19 фоликула
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #166 -: Април 21, 2009, 18:50:16 pm »
Здравейте момичета!
Д-р Стаменов ми изписа след трансфера папаверин за 7 дни. Днес взех последните таблетки, но продължава да ме боли долу ниско и кръста. Дали мога да пия но-шпа останалите дни до теста?
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #167 -: Април 21, 2009, 19:10:49 pm »
Здравейте момичета!
Д-р Стаменов ми изписа след трансфера папаверин за 7 дни. Днес взех последните таблетки, но продължава да ме боли долу ниско и кръста. Дали мога да пия но-шпа останалите дни до теста?
по-добре си слагай свещичките,те нали са за това,пък и действат моментално и дълготрайно
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #168 -: Април 21, 2009, 19:29:14 pm »
mari-al, благодаря ти за бързия отговор! Само че имам свещички Профенид 100 мг, друго не намерих. Не знам дали са добри, само това намерих в най-близката аптека.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #169 -: Април 21, 2009, 20:13:33 pm »
Здравейте момичета!
На мен ми беше предписал но-шпа за 7 дни, каза ми ако има леки болки да продължа да ги вземам по същата схема 3Х2 и след седмия ден. Така че не би трябвало да вредят.
*

hrisidn

« Отговор #170 -: Април 21, 2009, 22:42:00 pm »
Здравейте момичета аз съм 9 ден след трансфер и току що си направих уринарен тест и се показа много бледа втора черта какво ли означава това нямам бит прегнил сега само преди пункцията
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #171 -: Април 21, 2009, 23:02:42 pm »
Здравейте момичета!
На мен ми беше предписал но-шпа за 7 дни, каза ми ако има леки болки да продължа да ги вземам по същата схема 3Х2 и след седмия ден. Така че не би трябвало да вредят.
Но шпа може да се пие и по време на цялата бременност, така че спокойно можете да си го пиете в началото след трансфера. Даже е препоръчително за да нямате контракции.
Здравейте момичета аз съм 9 ден след трансфер и току що си направих уринарен тест и се показа много бледа втора черта какво ли означава това нямам бит прегнил сега само преди пункцията
Ами би могло да значи, че се е получило.  :crossfingers: Но все пак е доста рано за уринарен тест. Ако си толкова нетърпелива, пусни един кръвен и ако е положителен, още един 48 часа след първия. Успех. :D

*

fibo

• 2168
« Отговор #172 -: Април 21, 2009, 23:15:32 pm »
Може и да е станало,но може и да е от Прегнила,той се изчиства до 14 дни(в някои случаи),така че или пусни кръвен,или изчакай датата си за тест!
Успех миличка
Борко Бърборко
*
« Отговор #173 -: Април 22, 2009, 01:00:27 am »
Ами вероятността за бременност е голяма според мен. Едва ли прегнила ще влияе още. Дано да е бебче. А и с толкова ранен резултат - възможно да са двечки. На моята приятелка й показа на 10-ти ден. Чака близначета.
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

fibo

• 2168
« Отговор #174 -: Април 22, 2009, 02:22:13 am »
ден 1 : 5000
ден 2: 2500
ден 3: 1250
ден 4: 625
ден 5: 31
ден 6: 156
ден 7: 78
ден 8: 39
ден 9: 20
ден 10: 10
ден 11: 5
ден 12: 2,5
ден 13: 1
ден 14: 0
Така се изчиства Прегнила от тялото...Като смятам си вече 14 дни след Прегнила...
Май,май,май... :wink: ще черпиш
« Последна редакция: Април 22, 2009, 02:27:09 am от fibo »
Борко Бърборко
« Отговор #175 -: Април 22, 2009, 15:12:02 pm »
Момичета,на моя приятелка и предстои ин витро и един от препаратите,които са в стимулационния и протокол е Синарел.Бихте ли ми казали колко от препарата се изразходва в рамките на процедурата?Знам,че се впръсква в носа,но колко милиграма или милилитра е и достатъчна ли е една тубичка/предполагам изглежда като капки за нос/?Предварително благодаря за отговорите и успешни процедури на всички.

*

fibo

• 2168
« Отговор #176 -: Април 22, 2009, 18:39:38 pm »
Момичета,на моя приятелка и предстои ин витро и един от препаратите,които са в стимулационния и протокол е Синарел.Бихте ли ми казали колко от препарата се изразходва в рамките на процедурата?Знам,че се впръсква в носа,но колко милиграма или милилитра е и достатъчна ли е една тубичка/предполагам изглежда като капки за нос/?Предварително благодаря за отговорите и успешни процедури на всички.

Аз бях със Суперфакт - също спрей,и една опаковка(от 100 дози) ми стигна,дори остана...зависи по колко трябва да впръсква - аз бях 3х1 във всяка ноздра...
Успех на приятелката ти
Борко Бърборко
« Отговор #177 -: Април 22, 2009, 19:02:58 pm »
За първи път чувам за такива спрейове, за какво служат? Хормонални препарати, които се впръскват в носа?

*

fibo

• 2168
« Отговор #178 -: Април 22, 2009, 19:08:53 pm »
Да.Същото действие има Декапептила.Подтиска собствените ти хормони,за да не се получи спонтанна О.Възприема се много добре от организма и има по-малко странични ефекти от Декапептил...така пишат поне...Аз съм много доволна от Суперфакт
Борко Бърборко
« Отговор #179 -: Април 22, 2009, 19:25:50 pm »
Т.е. това е вместо блокиращата инжекция (може и вместо диферелин и лукрин предполагам?). Жалко, че не попитах док дали може с този спрей, че от блокиращите инжекции много килца качвам.