0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО / ИКСИ - април -май 2009
« Отговор #140 -: Април 14, 2009, 20:03:47 pm »
megi_nd съжалявам за случилото ти се, ФСХ не е грандиозно високо според мен. Ако държиш да си във Варна, по-добре се обърни към д-р Александров /ако не си ходила при него/ от инвитро центъра в АГ-Варна, не се занимавай с Олимед. Успех ти желая!
*
« Отговор #141 -: Април 14, 2009, 22:38:28 pm »
Здравейте и от мен.Днес ми е 18-ден след трансфер ЧХГ-19.23u/u/ml май бях до тук.На 12-ден ЧХГ-30.2u/l.А сега е мн.ниско.Кажете ми момичета къде да правя икси.Имам високо FSH. две иксита в репробиомед и нищо не стана рез.отрицателен.сасипана съм ох незнам какво да правя.

Съжалявам миличка :(Не се предавай,поплачи си,вдигни глава и продължи смело напред!Пожелавам ти да намериш лекаря в който ще повярваш и с помощта на който ще сбъднеш мечтата си!Успех ти желая! yahoo_17
« Последна редакция: Април 14, 2009, 22:41:54 pm от dgina »
« Отговор #142 -: Април 14, 2009, 22:38:54 pm »
megi_nd, първо се успокой знам че тези думи в момента няма много да ти помогнат но въпреки всичко се опитай да се вземеш в ръце и помисли трезво. Аз също съм бивша тяхна пациентка, правила съм инвитро с донорски яйцеклетки, всякакви звезди ми сваляха и дори ми говореха че това е най-сигурния и успешен начин да имам дете като ме убеждаваха че ще стане на 100% нямало как да не стане, и разни други щуротии за които не искам да си спомням. След тази случка 1,5 година не исках да чуя за клиники и лекари толкова ми беше гадно и се чувствах излъгана, но с времето всичко отминава, сега съм в друга клиника и се чувствам добре. Според мен почети във форума има много информация от която можеш да се ориентираш към коя клиника и кой лекар да си избереш. Благодарение на Зачатие и информацията която почерпих от тук открих своя лекар, и друг път съм го казвала ще пробвам при него докато имам пари и се получи за нищо на света няма да се откажа. Пожелавам ти по скоро да излезеш от тази ситуация и с нови сили напред :D
« Последна редакция: Април 14, 2009, 23:44:04 pm от Felindra »
*
« Отговор #143 -: Април 14, 2009, 23:10:09 pm »
megi_nd във Варна работи един от най-добрите специалисти по стерилитет това е д-р Александров АГ Варна, клиниката има една от най-високата успеваемост в БГ, ние след 2 неуспешни опита при Табакова, от 600 км. отидохме при него и сега сме щастливи родители. Искрено ти пожелавам успех.

благодаря Ви д-р Александров
*
« Отговор #144 -: Април 15, 2009, 22:01:31 pm »
Здравейте момичета!Днес правих кръвен тест - положителен.Чуството е несравнимо .Пожелавам  такава радост на всички.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #145 -: Април 15, 2009, 22:06:21 pm »
Здравейте момичета!Днес правих кръвен тест - положителен.Чуството е несравнимо .Пожелавам  такава радост на всички.

:):):)А аз ти пожелавам лека и безпроблемна бременност:)
Честито:)
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #146 -: Април 15, 2009, 22:29:55 pm »
Мари,пожелавам ти всичко да мине като по мед и масло :D Супер новина!!! :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #147 -: Април 15, 2009, 22:39:02 pm »
Мари честито и от мен :bighug:
*
« Отговор #148 -: Април 15, 2009, 22:46:59 pm »
Браво Мари :DЛека бременност и се пази!
*
« Отговор #149 -: Април 15, 2009, 23:09:02 pm »
Благодаря ви !
« Отговор #150 -: Април 15, 2009, 23:46:08 pm »
Pimpa77,Meggy,dgina i mari_29,честито и от мен!Желая ви лека и безпроблемна бременност!Много позитиви ви желая,за да мине всичко леко нататък.На мен днес ми беше пункцията,утре чакам да видим как се развиват "ембриончетата" и кога ще ми ги връщат да се грижа за тях.megi_29,аз също мисля,че е добре да смениш клиниката.Сега си поплачи малко,то не може без това,но не си позволявай да изпадаш в дупка.Нали знаеш-надежда винаги има.Пожелавам ти следващия път да последният.Много целувки на всички ви!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #151 -: Април 16, 2009, 08:22:56 am »
Бях много доволна първия път от тях.Понеже имам една стимулация неуспешна в Плевен при д-р Стойков.Направи ми първо лап.и ми махна дясната тръба и почнахме стимулация която беше неуспешна.Тагава той каза че нямам шанс да имам дете с мой фолик.само с донур.Имам проблем с FSH-високо е.Понеже съм само с десен яйчник само чрез дон.и аз много се отчаих изживях някакъв страхоте кошмар.И миналата година авгус отидох при Табакова много добре се отнесоха с мен бяха много мили.от FSH-14.45 го свалиха на 3.41 направих 6 фолик.2-икси 2-инвитро оплодиха но годни бяха само иксито на втори ден след трансфера ги върнаха.Резултат отрицателен.Сега началота на февруари пак започнах при тях.FSH беше 17.4 свалиха го на 12.14 направих три фолик.само два бяха годни пак икси.Върнаха ги на трети ден единият беше на 10дел.другият на 8ден.И никои нищо не каза какъв шанс имам.Днес ми е 18-ден след трансфер ЧХГ-19.23u/u/ml май бях до тук.На 12-ден ЧХГ-30.2u/.И сега съм сасипана незнам към кои доктор да се обърна тук в Варна не се занимават с проблемно FSH.Днес ходих в олимед за консул.и ми мънкат нищо конкретно не казват.Ще превъртя момичета кажете добър лекар за високо FSH /изчерпан яйчников резерв/ и за успеваемост на икси.Объркана съм много незнам какво да правя.Финансово съм разорена дадох страшно много пари.Но ще намеря пари трябва да успея.Просто съм срината незнам кои път да хвана.
[/quote
Аз имам същия проблем - намален яйчников резерв. Въпреки че правя малко фоликули при стимулация, все пак стават уж добри ембриони,които трансферират обратно,но няма имплантация след трансфер. Моят лекар е на мнение че това е следствие от лошо качество на яйцеклетките, поради намаления резерв. Въпреки това има шанс между лошите яйца да попаднем на някое хубаво и да стане Чудото. Не мога да те посъветвам друго, освен да не се отказваш. Баба ми казваше че когато Съдбата ти затваря една врата, непременно отваря друга, просто трябва да се обърнеш и да минеш през нея.За Варна не знам, но в София д-р Владимиров е специалист по ИЯР.
*
« Отговор #152 -: Април 16, 2009, 09:18:42 am »
Pimpa77,Meggy,dgina i mari_29,честито и от мен!Желая ви лека и безпроблемна бременност!Много позитиви ви желая,за да мине всичко леко нататък.На мен днес ми беше пункцията,утре чакам да видим как се развиват "ембриончетата" и кога ще ми ги връщат да се грижа за тях.megi_29,аз също мисля,че е добре да смениш клиниката.Сега си поплачи малко,то не може без това,но не си позволявай да изпадаш в дупка.Нали знаеш-надежда винаги има.Пожелавам ти следващия път да последният.Много целувки на всички ви!
Миличка благодаря ти за пожеланията,дано са някакво предзнаменование :D.Но ние двете с Меги все още сме в процедура и не сме бременни :D.Твоите думи стоплиха душата ми,да знаеш само как копнея да ги чуя и след процедурата.... :?
« Отговор #153 -: Април 16, 2009, 11:26:23 am »
dgina,извинявай,объркала съм се,че вече си правила кръвен,но няма значение,пак ти пожелавам същото,както и на Meggy.Аз не съм влизала тук откакто започнах стимулацията,и сега ми дойде множко да изчета всичко,та затова съм сгрешила.УСПЕХ на всички момичета в процедура!!!!!!!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #154 -: Април 16, 2009, 13:21:17 pm »
           :wave:        На бременуцките - честито!          :wave:

Пожелавам на момичетата в процедури радостни  емоции и положителни тестове!!!!!
« Отговор #155 -: Април 16, 2009, 22:16:28 pm »
Честито миличка сега да видите и плодното сакче и после  :heartbeat: да чуете  :D
*
« Отговор #156 -: Април 18, 2009, 21:59:53 pm »
Здравейте :DЯ да посъживя темата малко :D
Днес бях на преглед на 5ти ден от стимулацията по икси по къс протокол.На Пурегон 300Е дневно съм и от днес включих и Цитротид 0,25 вечер.
На прегледа имаше 5 фоликула в десен я-к по 10-11мм.,а ляв я-к не можа да се види :?,лигавицата ми беше-11мм.,а Е2-792
Как ви се струва момичета ,аз мисля че стимулацията протича добре и не вярвам да се проточи много,а вие как смятате :oops:
Пожелавам успех на всички в процедура :D
п.п.Да стискаме палци за Меги,тя утре е на пункция :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #157 -: Април 20, 2009, 19:57:22 pm »
Ехооо няма ли момичета в процедура 8OНищо не разбирам,изведнъж всички спряха да пишат в темата :(А тъкмо щях да ви се похваля,че всичко при мене протича по план и да ви питам как ви се вижда Е2-1319 като за 7ми ден от стимулация и за фоликули 5бр:11,11,10,12,13мм. :D
« Последна редакция: Април 20, 2009, 19:58:56 pm от dgina »
« Отговор #158 -: Април 20, 2009, 20:40:24 pm »
Браво dgina !
Естрадиола ти е супер, трябва да има по 300 за всеки ембрион.
Стискам палци!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #159 -: Април 20, 2009, 20:55:00 pm »
dgina супер вървиш.Стискам палци всичко да върви все така добре и да завърши с положително тестче. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: