0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: ИНВИТРО / ИКСИ - април -май 2009
« Отговор #120 -: Април 13, 2009, 11:28:03 am »
  pimpa77   - честито  и всичко да е наред !!!
   Meggy - стиснати палци  от мен !
« Последна редакция: Април 13, 2009, 11:29:57 am от nimika »

« Отговор #121 -: Април 13, 2009, 12:08:36 pm »
Меги успех и от мен и стискам палци за страхотен резултат!
*
« Отговор #122 -: Април 13, 2009, 15:21:45 pm »
Meggy с теб сме мила!!! Много стиснати палци  :crossfingers: Дано, дано, дано....
*
« Отговор #123 -: Април 13, 2009, 19:32:55 pm »
Здравейте и от мен :DТоку що се връщам от Плевен/запознах се с Меги :wink:/След прегледа док реши да започнем икси по къс протокол.Стартираме утре с Пурегон 2х150,така до събота когато ще видим на УЗ дали имаме фоликулчета и как е Е2.
Момичетааа,това е единственния и последен шанс който имам,моля ви да ми стискате сиилно палци всичко да мине нормално.Прегръщам ви мноого силно :bighug:
Сега ме е шубе как ще си боцна първата доза :oops:
*
« Отговор #124 -: Април 13, 2009, 19:48:05 pm »
От все сърце ти пожелавам всичко да бъде наред и скоро да станеш мама,която да гушка хубави и сладки бебчета!Успех!!!!!!!!!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #125 -: Април 13, 2009, 20:41:02 pm »
dgina ,с теб съм,нали знаеш.Много силно ти стискам палци,миличка.Дано,дано,дано да стане.За инжекцията не се притеснявай,първата ще те е страх,после ще ти е все тая.УСПЕХ.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #126 -: Април 13, 2009, 21:43:42 pm »
dgina пожелавам ти успех от все сърце миличка,стискам палчета  :crossfingers: всичко да е наред и най-вече с положителен резултат.Не се притеснявай за боцкането,само в началото е страшничко докато свикнеш  :bighug:
Meggy успех и на теб мила  :goodluck: и да ни зарадвате накрая!
« Отговор #127 -: Април 13, 2009, 22:22:53 pm »
dgina стискам палци! :crossfingers:
 :blowingdust2: Дано ти донесе най-прекрасната награда  :bfp:
А за инжекциите - няма страшно - почти не боли подкожно (аз си ги слагах все отдясно на пъпа, щото от ляво малко повече се усещаше)
 meggy успех и на теб - дано това е успешния ти опит! :-)
*
« Отговор #128 -: Април 13, 2009, 22:36:06 pm »
Момичетаа,много ви благодаря за подкрепата :DОбичам ви :bighug:
Да ви се връщат двойно пожеланията :D
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #129 -: Април 13, 2009, 23:45:15 pm »
Джина, пожелавам ти успех:)

Пожелавам го и на всички в процедура или със стартиращи такива:)
Не спирайте да се усмихвате и да вярватев добрия и успешен край:)

Скоро вярвам ще мога да се отчета с добри новини:):):)
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #130 -: Април 13, 2009, 23:51:20 pm »
Здравейте и от мен....
Джинка,сигурна съм в успеха ти,мило :D Само позитивизъм и нищо друго :wink:
Палци няма да стискам,защото вече си успяла :D само да не забравиш да почерпиш,после 8)
Убедена съм в бременния изход на процедурата :D :D :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #131 -: Април 14, 2009, 10:41:18 am »
Здравейте отново :DПоставих си първите 150Е от Пурегон пен.то хич не било страшно :lol:
Момичета,с риск да се изложа искам да ви помоля за съвет.Следващите 150 Е от къде трябва да започна да ги глася,отново от нулата ли? :oops:
И знаете ли какво ми се случи.Като извадих иглата на връхчето излезна капка,като я попих излезна нова.тогава развих и махнах иглата.Дали не съм оставила лекарството да изтече :oops:
« Последна редакция: Април 14, 2009, 10:43:21 am от dgina »
*
« Отговор #132 -: Април 14, 2009, 11:04:00 am »
Браво, dgina!
Ето линк към едно
ФИЛМЧЕ, където всичко е показано. След като си инжектираш нужното количество, хубаво е да задържиш иглата в теб поне 20-30 сек (аз я изваждах чак след минута) - така се предотвратява загубата на ценни капчици. След като си готова с инжекцията, махаш иглата и затапваш писалката - тя е стигнала до нулата. Следващия път започваш отначало - т.е. винаги нагласяш количеството от 150 до 0 например (а не от 300 до 150 и т.н.). Не знам дали го обясних добре. Пусни си филмчето и ще ти се изясни
Много късмет в процедурата!
*
« Отговор #133 -: Април 14, 2009, 11:15:09 am »
Браво, dgina!
Ето линк към едно
ФИЛМЧЕ, където всичко е показано. След като си инжектираш нужното количество, хубаво е да задържиш иглата в теб поне 20-30 сек (аз я изваждах чак след минута) - така се предотвратява загубата на ценни капчици. След като си готова с инжекцията, махаш иглата и затапваш писалката - тя е стигнала до нулата. Следващия път започваш отначало - т.е. винаги нагласяш количеството от 150 до 0 например (а не от 300 до 150 и т.н.). Не знам дали го обясних добре. Пусни си филмчето и ще ти се изясни
Много късмет в процедурата!

Много добре те разбрах :DСледващата доза си я глася пак от 0 до 150Е.И боцкам :lol:Благодаря ти миличка :bighug:
*
« Отговор #134 -: Април 14, 2009, 11:19:39 am »
Цитат
Джина, пожелавам ти успех:)
И аз на теб,Лиско!И чакам добрите новини :wink:

Цитат
Убедена съм в бременния изход на процедурата
Ех Фиби,само ако знаеш как си ме навилааа :wink:Благодаря ти миличка за подкрепата :balk_21:
« Отговор #135 -: Април 14, 2009, 12:44:18 pm »
Здравейте и от мен.Днес ми е 18-ден след трансфер ЧХГ-19.23u/u/ml май бях до тук.На 12-ден ЧХГ-30.2u/l.А сега е мн.ниско.Кажете ми момичета къде да правя икси.Имам високо FSH. две иксита в репробиомед и нищо не стана рез.отрицателен.сасипана съм ох незнам какво да правя.

« Отговор #136 -: Април 14, 2009, 13:26:17 pm »
megi_nd , много съжалявам за този резултат !
 Потърсете причината защо се случва така.
 Ако не си пускала имунологични и генетични изследвания , мисля че ще е добре да направиш такива.
 Другото , което се сещам е да проверите тръбите за евентуален хидросалпингс.
 Твоят лекар какви изследвания ти препоръчва?
 Може би ще е добре да смените клиниката. Вероятно е нужен по - различен подход към твоя случай.
 Успех ти желая!
« Отговор #137 -: Април 14, 2009, 13:45:38 pm »
megi_nd, съжалявам мила за нуеспеха ти не казвай ох ами бързо си потърси друга по добра клиника, направо се учудвам как си се излъгала и то два пъти 8O.
Пожелавам ти да намериш своите лекари!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #138 -: Април 14, 2009, 13:52:44 pm »
Здравейте и от мен.Днес ми е 18-ден след трансфер ЧХГ-19.23u/u/ml май бях до тук.На 12-ден ЧХГ-30.2u/l.А сега е мн.ниско.Кажете ми момичета къде да правя икси.Имам високо FSH. две иксита в репробиомед и нищо не стана рез.отрицателен.сасипана съм ох незнам какво да правя.
И аз съм на мнение, че трябва да си смениш клиниката след като имаш вече два опита там, а анализ на проблемите ти или различен подход не ти се предлага.

« Отговор #139 -: Април 14, 2009, 19:25:04 pm »
Бях много доволна първия път от тях.Понеже имам една стимулация неуспешна в Плевен при д-р Стойков.Направи ми първо лап.и ми махна дясната тръба и почнахме стимулация която беше неуспешна.Тагава той каза че нямам шанс да имам дете с мой фолик.само с донур.Имам проблем с FSH-високо е.Понеже съм само с десен яйчник само чрез дон.и аз много се отчаих изживях някакъв страхоте кошмар.И миналата година авгус отидох при Табакова много добре се отнесоха с мен бяха много мили.от FSH-14.45 го свалиха на 3.41 направих 6 фолик.2-икси 2-инвитро оплодиха но годни бяха само иксито на втори ден след трансфера ги върнаха.Резултат отрицателен.Сега началота на февруари пак започнах при тях.FSH беше 17.4 свалиха го на 12.14 направих три фолик.само два бяха годни пак икси.Върнаха ги на трети ден единият беше на 10дел.другият на 8ден.И никои нищо не каза какъв шанс имам.Днес ми е 18-ден след трансфер ЧХГ-19.23u/u/ml май бях до тук.На 12-ден ЧХГ-30.2u/.И сега съм сасипана незнам към кои доктор да се обърна тук в Варна не се занимават с проблемно FSH.Днес ходих в олимед за консул.и ми мънкат нищо конкретно не казват.Ще превъртя момичета кажете добър лекар за високо FSH /изчерпан яйчников резерв/ и за успеваемост на икси.Объркана съм много незнам какво да правя.Финансово съм разорена дадох страшно много пари.Но ще намеря пари трябва да успея.Просто съм срината незнам кои път да хвана.