0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНВИТРО / ИКСИ - април -май 2009
« Отговор #80 -: Април 04, 2009, 19:30:15 pm »
Съжалявам много, Фаталче. Знам какво ти е, но все пак горе главата и смело напред. Кръвния в Плевен ли го прави? Ако да явно сме се разминали днес там. Мацката от лаб-я каза,че днес не й върви, все лоши резултати.

« Отговор #81 -: Април 04, 2009, 19:48:19 pm »
 В Плевен го правих , да.Към 11часа беше. Засякох се с две момичета с , които заедно лежахме след трансфера и по израженията на лицата им и сълзите им разбрах какви са им резултатите. Права е лаборантката. :(
Къде да направим спермограма(имаме само от Плевен) , за да кандидатстваме с мъжки фактор във Фонда ?Искаме да запишем час там, където не се чака много за час.
 Успех ти желая , Меги!
« Отговор #82 -: Април 04, 2009, 20:00:39 pm »
Фаталче съжалявам мило, много се надявах поне ти да се похвалиш  :(  Дано втория ви опит е успешен!
Сега за мен - днешния ми резултат е 36.03, а от четвъртък - 20.66. Направо не знам какво може да става, док и тя се чуди, ама към вторник-сряда пак ще пускам. Само се моля да не е заседнало нещо в тръбата.
« Отговор #83 -: Април 04, 2009, 20:25:07 pm »
fatalwoman,съжалявам,дано следващия опит ти е последен.Много късмет!
« Последна редакция: Април 04, 2009, 20:29:11 pm от venifear »
*
« Отговор #84 -: Април 04, 2009, 22:32:16 pm »
В Плевен го правих , да.Към 11часа беше. Засякох се с две момичета с , които заедно лежахме след трансфера и по израженията на лицата им и сълзите им разбрах какви са им резултатите. Права е лаборантката. :(
Къде да направим спермограма(имаме само от Плевен) , за да кандидатстваме с мъжки фактор във Фонда ?Искаме да запишем час там, където не се чака много за час.
 Успех ти желая , Меги!

Ами разминали сме се за малко. Аз бях към 10.30 за Е2 и после към 12.30. За спермограмата може от Плевен, само че май трябва да бъде актуална. Не попита ли там. На мен Емин ми каза да говоря другия път с Горчева или нещо подобно да ми подготвят документите. Дано имаш късмет за безплатните и другия път да бъде успешн.
Да за съжаление днес явно не е добър ден.
Сноу, пускай пак, а аз ти стискам палци.

Като прочетох новините забравих да ви кажа за мен. От утре почвам пурегона и така в следващите може би 12 дни.

« Отговор #85 -: Април 04, 2009, 23:16:24 pm »
Меги, успешна процедура и щастлив финал!
« Отговор #86 -: Април 05, 2009, 11:04:40 am »
Днес и аз ще се включа в темата - този месец ще започна второ икси. Дано да е и последно :-) :balk_602: Този път имам много оптимистична нагласа! :-) Мисля, че темата ще се напълни с успешни процедури! stork-boy
*
« Отговор #87 -: Април 05, 2009, 12:20:42 pm »
Днес и аз ще се включа в темата - този месец ще започна второ икси. Дано да е и последно :-) :balk_602: Този път имам много оптимистична нагласа! :-) Мисля, че темата ще се напълни с успешни процедури! stork-boy

Успех и на теб.

*
« Отговор #88 -: Април 06, 2009, 18:33:06 pm »
Фаталче,много съжалявам,че така се е получило.Но поне е имало имплантация.С док ще откриете причината и следващият път всичко ще е както трябва!

:bighug: :balk_21: :bighug:

Meggy ,harmony успех момичета!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #89 -: Април 07, 2009, 00:48:57 am »
Преди мен са Фибчо и Снежка!
Мацки,моя опит приключи с отриц.тест и вероятна имплантация.Вече гледаме към следващия месец когато ще си прибера две крио ембриончета(живот и здраве,да мине всичко наред с размразяването) :D
Снежкоооо,стискам силно палци,душко :D Кажи как се покачва ЧХГто!!Сигурна съм че е супер високо :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #90 -: Април 07, 2009, 12:58:09 pm »
Фибе утре ще пускам пак кръвен, но днес сутринта направих уринарен, който не отчете въобще втора черта. Така, че утре е само формалност. Ще се подготвям за трети път!
*

fibo

• 2168
« Отговор #91 -: Април 07, 2009, 13:23:06 pm »
Фибе утре ще пускам пак кръвен, но днес сутринта направих уринарен, който не отчете въобще втора черта. Така, че утре е само формалност. Ще се подготвям за трети път!
ЕЕЕ,стига деее,как така!Нали ти се удвояваше ЧХГто!Пък и тия уринарните не винаги са верни :?
Ти нали продължаваш с лекарствата,мило!! :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #92 -: Април 07, 2009, 17:48:39 pm »
Преди мен са Фибчо и Снежка!
Мацки,моя опит приключи с отриц.тест и вероятна имплантация.Вече гледаме към следващия месец когато ще си прибера две крио ембриончета(живот и здраве,да мине всичко наред с размразяването) :D
Снежкоооо,стискам силно палци,душко :D Кажи как се покачва ЧХГто!!Сигурна съм че е супер високо :D

Ееее, Фибчо, как така приключи, честно казано вярвах, че резултата ще е положителен. Много съжалявам. Как ти беше кръвния, че казваш, че е имало вероятна имплантация?

Снежко, недей разчита на уринарните, чакаме резултат от кръвния и то увеличаващ се резултат. Стискам палци.

*

fibo

• 2168
« Отговор #93 -: Април 07, 2009, 22:22:30 pm »
Ееее, Фибчо, как така приключи, честно казано вярвах, че резултата ще е положителен. Много съжалявам. Как ти беше кръвния, че казваш, че е имало вероятна имплантация?
Мегинце,ами имах положителен уринарен тест(е с мноого бледа черта)и това беше единственото обяснение което получих от докито,иначе ЧХГто не знам колко беше,не ми казаха.....пък и не попитах :( Каквото - такова :wink: Другия месец повече късмет :)
Борко Бърборко
« Отговор #94 -: Април 07, 2009, 23:43:42 pm »
Аз днес казах на док, че искам да започваме още сега и той се съгласи. От 5-ти ден (четвъртък) започвам марвелон. Още не съм прочела защо се дава  :ask:
Безпокои ме, че ми взе днес кръв и за Inhibin b  и amh? Може би не е харесал нещо по време на прегледа  :ask:
Успех на започващите процедура!
И много късмет на момичетата, на които предстои да направят своя успешен опит!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #95 -: Април 08, 2009, 00:39:13 am »
Аз днес казах на док, че искам да започваме още сега и той се съгласи. От 5-ти ден (четвъртък) започвам марвелон. Още не съм прочела защо се дава  :ask:
Безпокои ме, че ми взе днес кръв и за Inhibin b  и amh? Може би не е харесал нещо по време на прегледа  :ask:
Успех на започващите процедура!
И много късмет на момичетата, на които предстои да направят своя успешен опит!

Марвелона е противозачатъчен препарат. Явно ще започнете другия месец.

Инхибина и АМХ са изследванияа за определяне яйчниковия резерв на жената.

Ако си права, че е имал опасения по време на прегледа то евентуално е видял малък брой антрални фоликули или е решил на фона на това изследване да прецени какъв вид стимулация да направи следващия опит. 

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #96 -: Април 08, 2009, 01:01:58 am »
harmony,противозачатъчните се пият в цикъла предхождаш стимулацията за подържане на яйчниците в спокойно състояние.
Иследването на инхибина и АМХ, не означава задължително,че има проблем.Те дават важна информация на доктора за състоянието на ЯР и за преценка на вида стимулация.
Желая ти само позитивни мисли и успешна процедура!
« Отговор #97 -: Април 08, 2009, 01:12:25 am »
harmony,ако си при д-р Владимиров,той задължително изследва АМХ и Инхибин преди процедура,дори и всичко на прегледа да е било наред.Успех.
« Отговор #98 -: Април 08, 2009, 11:43:06 am »
      Здравейте момичета,другия вторник съм при док.да видим какмо ще правим ,че непредвидени обстоятелства ни попречиха да започнем миналия месец.
Успех на всички.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
« Отговор #99 -: Април 08, 2009, 19:03:37 pm »
Да Цеци, при  д-р Владимиров съм. И преди първия опит правихме изследване за яйчников резерв, но мислех, че ще е само веднъж информативно...
Благодаря ви за отговорите, момичета. А дали през това време мога да пия и Омега 3 на своя глава? Как мислите?