0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО / ИКСИ - април -май 2009
« Отговор #440 -: Май 23, 2009, 13:14:22 pm »
du6ka, Дживотинче, joli75 благодаря ви за подкрепата! :-)
Не зная колко ми е бил Е2, не съм виждала изобщо резултатите от хормоните нито веднъж (не съм поискала специално, а те отиват право при док). Но д-рката каза, че трябвало да бъде около 3000, за да има пункция. Никой не каза защо може да е станала тази овулация преждевременно.... :ask:  Аз не мога да спра да се ровя по въпроса - трябва да има причина...  :( 
Иначе едното ембрионче днес е останало на 4, не се е разделило както трябва. Един е на 5 и един на 8 разделен. Не ме съветват да рискувам с бластоцист - така че днес съм на трансфер. Ще си ги прибера на меко и топло  :) и започва голямото чакане :D
Марина75 много късмет  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
efir не се страхувай! Трябва да вярваш! И в никакъв случай не се занимавай с гледачки! Прогнозата, че този път ще видиш двете чертички е еиднстваната, в която трябва да се вслушваш. Успех! :goodluck: :crossfingers:
*
« Отговор #441 -: Май 23, 2009, 13:45:01 pm »
Нarmony, стискам ти палци! Разделен на 8 ембрион е перфектен! Поне той ще се хване!  :wink: :lol: П.П. При Щерев ли си?

« Отговор #442 -: Май 23, 2009, 13:55:47 pm »
 harmony , в главата ми се върти , че , ако късно се включи антагониста , може да се получи овулация преди пункцията , заради нивата на ЛХ. По къс протокол ли беше?
 Моята пункция беше при Е2 = 2150 в деня преди пункцията и получих хиперстимулация на 4 ден след трансфер на 2 ден. osi_12 Все още не мога да си обясня защо се получи така.
Ти в коя клиника си?
 Стискам ти палци!
*
« Отговор #443 -: Май 23, 2009, 22:46:25 pm »
И на четири разделен ембриона пак е перфектен моите бяха такива и четирите които ми върнаха.
« Отговор #444 -: Май 23, 2009, 23:00:11 pm »
Благодаря за палчетата момичета! Ето че стискането дава резултат: :D Вече мътя 3 ембриончета  :D Третият, дето не се делял, се разделил на 8 клетки след срещата вчера  :balk_46: и си е добре вече. В него виждам скрити заложби  :bori_020: :bori_020: Но не посмяхме да рискуваме за бластоцист - прибрах си ги.
При Владимиров съм :-) По дълъг протокол: 22 дена си бих декапептил 0,1 и 13 дни гонал 150. Но не знам за хормоните нищичко. На 14-ти ден в 21 часа прегнил 5000, на 15 ден очистително - последно в 5 сутринта в 00. Пункция в 9 часа. Дали може нещо ако съм се претоварила да са почнали да се пукат преждевремнно?!
Болеше ме доста корема преди пункцията, но обсъдихме със сестрата, че са колики от очистителното... :dontknow:
Тест след 10 дни най-рано :-) До тогава фраксипарин, утрогестан и естрофем.
Фаталче, в какво се изразяваше хипера като усещания?
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #445 -: Май 24, 2009, 01:01:47 am »
 harmony , сега не мисли за хипер, а пази бебоците. наслаждавай се на живота и вярвай в успеха. късмет мила и положителен тест ти пожелавам.  :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #446 -: Май 24, 2009, 10:57:42 am »
Фаталче, в какво се изразяваше хипера като усещания?
При мен хипер се появи на 4 ден от ЕТ първоначално като подуване на корема, прорязвания в корема,а след това -не можех да ходя изправена, прилошаване, поду ми се езика, краката, ръцете , не можех да дишам, след това - повръщане жестоко и много силни , ама много силни болки. Обадих се на док. и той каза веднага да тръгваме към Плевен. През целия път повръщах и се превивах в колата , а Плевен е далеко от родния ми град. Приеха ме в болница - установи се асцит и много уголемени яйчници. Док. каза , че ако течността в корема не се абсорбира ще се наложи пункция. Тя , слава богу, понамаля и пункция нямаше , само системи , инжекции и болкоуспокоителни за няколки дни.
 Споко , не си мисли за хипер сега! Мисли положително!
 :bighug:
« Последна редакция: Май 24, 2009, 11:00:03 am от fatalwoman »
« Отговор #447 -: Май 24, 2009, 12:39:03 pm »
fatalwoman, joli75  :thankyousign: Няма да мисля изобщо за нищо страшно повече!
 osi_5  :balk_177:
« Отговор #448 -: Май 24, 2009, 13:34:23 pm »
harmony, желая ти късмет. osi_9
*
« Отговор #449 -: Май 24, 2009, 17:04:07 pm »
harmony, попитах къде правиш опита, защото на няколко пъти цитириш "докторката каза...", но вероятно имаш предвид Димитрова, май беше, която е при Владимиров. Обикновено Владимиров прави трансфер на 2-ри или 3-ти ден, така, че твоите ембриони за такъв стадий са перфектни! Стискам ти палци за положителен тест след 10-тина дни!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #450 -: Май 24, 2009, 19:06:45 pm »
Да дам и аз отчет,имам 7 фоликула след три дни стимул.с по 300 ед. Пурегон,от днес съм на 350 ед.,как мислите бива ли?

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #451 -: Май 24, 2009, 19:14:43 pm »
Цитат
вероятно имаш предвид Димитрова, май беше, която е при Владимиров.

Точно така du6ka :-) последните два пъти преди пункцията бях при нея.
Благодаря Ви момичета! Дано  stork-girl
Марина75 мисля, че седем е чудесно число :-) Възможно е да тръгнат още от увеличената доза,си мисля  :ask: Важното е, че твойто бебче е сред тях!
 :blowingdust:
*

Марина75

• 3039
« Отговор #452 -: Май 24, 2009, 19:20:39 pm »
Дай Боже,бебчето да е сред тях.И да питам аз още една глупост-четах някъде тук в сайта,че трябва да се спрат захарите,дори и плодовете по време на стимул.,че влияели зле на качеството на яйциклетката.Вярно ли е това?Аз по принцип не ям сладко,само сладолед,ама плодове пък хапвам.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #453 -: Май 24, 2009, 20:08:12 pm »
Маринче, живей си живота, както преди и не се притеснявай за нищо! Стискаме ти палци!

*

Марина75

• 3039
« Отговор #454 -: Май 24, 2009, 20:19:23 pm »
Маринче, живей си живота, както преди и не се притеснявай за нищо! Стискаме ти палци!
Така и мислех да правя,ама все чета и ме гложди от вътре.Мерси.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #455 -: Май 24, 2009, 21:24:29 pm »
Дай Боже,бебчето да е сред тях.И да питам аз още една глупост-четах някъде тук в сайта,че трябва да се спрат захарите,дори и плодовете по време на стимул.,че влияели зле на качеството на яйциклетката.Вярно ли е това?Аз по принцип не ям сладко,само сладолед,ама плодове пък хапвам.
Душка правилно ти е казала, но и аз да потвърдя, да не остана по-назад:):) :wink:
Аз мога да си живея само с хляб и сладко:) Никога не съм го ограничавала по време на процедурите ми и никога не е оказвало влияние на качеството на яйцеклетките.
И бройката на фоликулите за 3 дни стимулация е добра:)
Пожелавам ти успех Марина:)
*

Марина75

• 3039
« Отговор #456 -: Май 24, 2009, 22:13:25 pm »
Мерси,Лисе,нали пък сме и родени на една и съща дата,вярвам,че най-сетне ще ме споходи твоя късмет.

« Отговор #457 -: Май 26, 2009, 12:33:34 pm »
Здравейте. Пожелавам  на всички хубав ден.
Искам да Ви опиша накратко какво се откри при мен и назначеното лечение, и ако може да ми кажете какви са шансовете за успех при втория опит. И ако с написаното мога да помогна на някой ще се радвам.
Сгреших и направих резекция на яйчниците преди 5 г.
Много лека стимулация с Фостимон за 6 м. , естествено неуспехи,защото след лапароскопия  се установи, че имам сраствания  и забременяване по естествен начин - почти невъзможно.
1 опит инвитро-неуспешен. След това изследвания и открити: вродена тромбофилия - за нея имам назначен имуновенин, аспирин и фраксипарин. Начален стадий на Хашимото- лимфомиозот, селен, аспирин. Имам и поликистоза за която е видно от хормонални изследвания- д-р тодорова ми изписа Метформин. Имам и завишен пролактин- за него пия Бромокриптин. След хистероскопия имам премахнат малък септум в матката. След операцията , вече 6м. пия Естрофем , вит.Е , аспирин, и от 16ден Дуфастон.
Какво мислите момичета? Какви са шансовете ми?
Извинявайте ако съм досадила с дългият пост.Успешен ден за всички. : :D