0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО / ИКСИ - април -май 2009
« Отговор #220 -: Май 01, 2009, 18:30:35 pm »
Здравейте,момичета!Днес 14 ден от трансфер,ми дойде.Приключих за този опит безславно.Интересното е,че не съм отчаяна,не съм разочарована,много,ама много малко ми е тъжничко,защото знаете каква голяма надежда храним през време на чакането....Смятам,че всяко зло е за добро,отсега събирам и зареждам оптимизъм за следващия път,който смятам да не отлагам-възможно най-скоро.Довечера ще звънна на Док да видим какво ще каже.Имам и сладоледчета замразени.Ами това от мен,дано не съм натъжила някоя от вас с лошо начало на месеца,но още веднъж ви казвам,че нищо не е случайно и това което се случи,е за по-хубаво.Пожелавам успех на всички,които очакват резултат и на тези,които са в процедура!Целувки от мен
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #221 -: Май 01, 2009, 19:17:53 pm »
mari-al много съжалявам за неуспеха !
 Когато моя опит приключи аз също не бях отчаяна , ама изобщо. за първи път се разминах без ревове и тръшкания , а го приех просто като факт.
Пожелавам ти съвсем скоро да събереш сили за новия , Последния опит!
 :balk_602:
« Отговор #222 -: Май 01, 2009, 19:26:38 pm »
Съжалявам, Мари. Следващият опит ще е твоя успешен!

Момичета, тези от вас които са при д-р Стаменов, обикновено на кой ден правят трансфер там? Знам, че е индивидуално за всички, но случва ли се да има трансфер преди трети ден? Пункцията ми е в неделя, кога мога да очаквам трансфер?

« Отговор #223 -: Май 01, 2009, 21:10:41 pm »
Съжалявам Мари,но горе главата все пак имаш сладоледчета и дано да си ги прибереш по-скоро. :bighug:
Красита при мен и двата трансфера бяха на 3 ден.
« Отговор #224 -: Май 01, 2009, 21:23:49 pm »
Fatalwoman,Krassita,Radosst,благодаря ви за пожеланията.Относно трансфера-на 3 ден го правят при Д-р Стаменов обикновено
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #225 -: Май 01, 2009, 21:32:02 pm »
Моето ЛХ пак е до небето 20.30!Другите са добре Е2 493 Прг 0.29.В неделя 8.30ч на пункция, но не съм оптимистично настроена да му се невиди.
« Отговор #226 -: Май 01, 2009, 21:53:37 pm »
Мари сжалявам за неуспеха но смело напред,всички ще успеем.

Моят трансфер беше на втори ден,при д-р Стаменов съм,всичко е индивидуално.

Успех момичета :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:

« Отговор #227 -: Май 01, 2009, 23:55:09 pm »
Моето ЛХ пак е до небето 20.30!Другите са добре Е2 493 Прг 0.29.В неделя 8.30ч на пункция, но не съм оптимистично настроена да му се невиди.

На мен до сега не са ми тествали ЛХ, но аз и без това никога не пукам фоликули така или иначе. Само естрадиол и прогестерон, и се притеснявам че прогестеронът ми е нисък. На 8-ми ден от стимулацията беше 0.38, на 10-ти 0.28, след което ми биха инжекция за да го повишим и днес, на 11-ти ден, беше 0.48. При предния ми неуспешен опит в Щерев ми намекнаха, че може би ниският прогестерон е причината за неуспеха. Дано този път успеем да го повишим.

*
« Отговор #228 -: Май 02, 2009, 10:11:53 am »
Мари, съжалявам много, знам какво ти е и се радвам, че не си се отдала на отчаянието, това е най-хубавото. Добре е, че имате сладоледчета, дано пък те да ви донесат късмет. Стискам палци.

Джина, какво става с теб, почиваш ли си?

*
« Отговор #229 -: Май 02, 2009, 12:32:15 pm »
Мари,много съжалявам за неуспеха ти,но не се предавай,горе главата.Следващия опит ще е успешен :bighug:
Радост,не всичко понякога е така както изглежда.Бъди спокойна утре на пункцията,ние ще сме с теб,а той док си знае работата :crossfingers:
Краси и на тебе миличка успех утре,ще се повиши няма начин и ще имаш успех.Сииилно стискам да знаеш :crossfingers: :D
Меги,Меги какво да ти кажа душа,почивам си аз,ама в главата ми купища въпроси и чуденки :ask:От трансфера насам почти постоянно имам напрежение и натрапчиви леки болки ниско долу.Не зная това нормално ли е.Корема ми спадна тая сутрин,гърдите си и тях никакви не ги усещам,а и БТ не се е повишила.Изобщо ми се струва чеее всичко е предварително ясно :(Почти постоянно лежа ама вече взе да ми омръзва.А и от толкова много лекарства постоянно ми е лошо.Док ми предписа Утрогестан 3х3,това не е ли малко множко?Освен това поставям и Фраксипарин/въпреки че нямам тромбофилия :ask: и Прегнил на четири дни...изобщо това е в общи линии.Как ти се струва?А при тебе как е?Ако искаш ми пиши на лични,да не разводняваме темата :D
*
« Отговор #230 -: Май 02, 2009, 12:45:04 pm »
Общо взето напълно нормално. Аз съм на същата терапия, предишния път пак беше същото, с изключение на фраксито, сега е всеки ден, но не заради тромбофилия. Колко ти стигна естрадиола, че в графиката ти си си скрила бележките и не мога да те следя :-)? Ако е бил по-висок, е нормално да те наболява. До трансфера почти не можех да ходя от болки в яйчниците и корема, сега ме наболява само корема високо и имам леки бодежи. Това са и признаците на лека хиперстимулация. За утрогестана не се притеснявай, единственото лошо от него е, че постоянно ти се спи, но иначе няма проблем. А и не се настройвай на такива мисли, все пак е още толкооооова рано. Ако имаш още въпроси, питай, няма проблем. Нали знаеш, че много стискам палци и за двете ни  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

:bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #231 -: Май 02, 2009, 13:20:12 pm »
Благодаря, момичета! Дано всичко е наред, утре ще се отчета.
И на мен при предното инвитро ми слагаха фраксипарин след трансфера без да имам тромбофилия. Освен това бях на 3х3 утрогестан, плюс 2х1 дуфастон, плюс ампули пролутон през ден - всичко това прогестеронови препарати.

*
« Отговор #232 -: Май 02, 2009, 13:21:10 pm »
ОО имам въпроси и още как :Dнапример утрогестана на мене миго изписа преди трансфера така:сутрин и обед да пия по 2т. и да си слагам по 1т.вагинално,а вечер да пия 1т. и да си слагам 2т.След трансфера не го питах дали така да продължавам или трябва всичките пъти само да си ги слагам вагинално.На тебе как ти каза?И щом не е за тромбофилията тоя Фраксипарин,за какво е тогава?Че като го поставям иглата е толкова тъпа че едвам си пробивам кожата/то и без това място вече няма/ :(Колкото до Е2 преди ЕТ ми беше 4300,не беше кой знае колко висок.
И аз мила стискам много палците за двете ни и ще се моля да успеем този път :crossfingers:А колкото до хипера,дано ти се размине,че и мене много ме е страх :(
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Май 02, 2009, 13:24:44 pm от dgina »
« Отговор #233 -: Май 02, 2009, 13:39:30 pm »
Дано наистина не всичко е така както изглежда Джина.Много се надявам всичко да е наред утре и при всички вас. :crossfingers:момичета.
« Отговор #234 -: Май 02, 2009, 14:37:21 pm »
Момичета дена на трансфера броите ли го като изчислявате датата на теста?
*
« Отговор #235 -: Май 02, 2009, 14:57:37 pm »
Момичета дена на трансфера броите ли го като изчислявате датата на теста?
Брои се.
« Отговор #236 -: Май 02, 2009, 20:53:15 pm »
Момичета, за пункция при д-р Стаменов как се ходи? Казаха ми само гладна и жадна, но трябва ли да си нося примерно нощница, чехли? Също при предното ми инвитро в Щерев казаха без грим, лак за нокти, козметика, и трябваше да взема успокоително предната вечер. Тук нищо не ми казаха освен гладна и жадна. Някой знае ли?

*
« Отговор #237 -: Май 02, 2009, 21:38:56 pm »
krassita , нищо не трябва да носиш,нищо не трябва да пиеш, козметиката и лака е добре да ги пропуснеш, все пак си под упойка и ти следят разни показатели.
« Отговор #238 -: Май 02, 2009, 23:45:30 pm »
dgina , и след пункцията ли ти следиха Е2 ?
 При мен последното изследване беше в деня преди пункцията и беше Е2=2150 , но това , както знаеш не ми попречи да получа хиперстимулация.
 А си мисля , дали , ако бях продължила да следя Е2 можеше да се предотврати хипера?
*
« Отговор #239 -: Май 03, 2009, 08:11:11 am »
dgina , и след пункцията ли ти следиха Е2 ?
 При мен последното изследване беше в деня преди пункцията и беше Е2=2150 , но това , както знаеш не ми попречи да получа хиперстимулация.
 А си мисля , дали , ако бях продължила да следя Е2 можеше да се предотврати хипера?
Не не са ме следили след това.Просто Меги имаше предвид че ако ми е бил висок Е2 преди пункция на това се дължи сегашното ми неразположение/което вече мина между другото :wink:/
Не разбирам с какво би помогнало следенето на Е2 ,аз  мисля че си зависи от всеки индивидуално дали ще направи хипер или не.Зависи колко яйцеклетки са били пунктирани.До колкото съм чела най-податливи на това са тези които са с поликистоза.