0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНВИТРО / ИКСИ - април -май 2009
« Отговор #100 -: Април 08, 2009, 19:22:29 pm »
Пий си ги спокойно може и фолиева киселина да добавиш.Аз лично продължавам да си ги пия всеки ден.Успех!
*
« Отговор #101 -: Април 09, 2009, 00:21:30 am »
Ееее, Фибчо, как така приключи, честно казано вярвах, че резултата ще е положителен. Много съжалявам. Как ти беше кръвния, че казваш, че е имало вероятна имплантация?
Мегинце,ами имах положителен уринарен тест(е с мноого бледа черта)и това беше единственото обяснение което получих от докито,иначе ЧХГто не знам колко беше,не ми казаха.....пък и не попитах :( Каквото - такова :wink: Другия месец повече късмет :)

Фибчо, много ме е яд, но горе главата и смело напред. Стискам ти палци повече да не преминаваш през такива неща и вече само положителни емоции.

harmony, an_manisto, успех момичета на предстоящите процедури.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #102 -: Април 09, 2009, 01:22:42 am »
Фибчо, много ме е яд, но горе главата и смело напред. Стискам ти палци повече да не преминаваш през такива неща и вече само положителни емоции.
Меги,мерси душко,ами гледам си в стимулация,дано да е успешна и да има щастлив резултат :D
Кога си на фоликумерия?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

hrisidn

« Отговор #103 -: Април 09, 2009, 01:32:28 am »
момичета сега си бих прегнил в крака в мускола но не вкарах цялата игла това проблем ли е
« Отговор #104 -: Април 09, 2009, 12:07:37 pm »
момичета сега си бих прегнил в крака в мускола но не вкарах цялата игла това проблем ли е
Не мисля , че е проблем това. Аз мускулни не мога да си поставям и ми ги слага мед. сестра , която също не вкарва цялата игла. Не е имало проблем. Прегнила подейства. :D
А дали през това време мога да пия и Омега 3 на своя глава? Как мислите?
Може.Омега 3 , витамини ,ф.к. Витамините е добре да са с ниско съдържание на витамин А и затова аз си взех такива за бременни и планиращи бременност.
 Успех!
*

hrisidn

« Отговор #105 -: Април 09, 2009, 12:11:44 pm »
Благодаря за информацията бях се притеснила че няма да подейства
*
« Отговор #106 -: Април 10, 2009, 16:50:48 pm »
Меги,мерси душко,ами гледам си в стимулация,дано да е успешна и да има щастлив резултат :D
Кога си на фоликумерия?

Вчера бях на 5-ти ден пурегон, утре пак на 7-ми ден, видях, че има яйцеклетки, но бяха още малки, сега утре се надявам по-точен брой да знам, иначе естрадиола и лигавицата са си добре. Общо взето всичко протича като предишния път, само се надявам, че резултата няма да е като предишния :-).

*

fibo

• 2168
« Отговор #107 -: Април 10, 2009, 17:07:18 pm »
Вчера бях на 5-ти ден пурегон, утре пак на 7-ми ден, видях, че има яйцеклетки, но бяха още малки, сега утре се надявам по-точен брой да знам, иначе естрадиола и лигавицата са си добре. Общо взето всичко протича като предишния път, само се надявам, че резултата няма да е като предишния :-).
Ами дано,не е! :D Мене пък толкоз ме е яд,че не направихме ИКСИ,а инвитро.Имах 15 зрели,годни за оплождане яйцеклетки,уж 11 оплодени ама 4 стигнаха до 8кл.Все си мисля,че с ИКСИ имахме по-голям шанс за по-добри резултати...следващия път ще настоявам за ИКСИ пред докито... :?
Борко Бърборко
*
« Отговор #108 -: Април 10, 2009, 17:19:07 pm »
fibo,не се ядосвай,аз като съм с ИКСИ пък пак не стана.Ти замрази ли ембриони?
*
« Отговор #109 -: Април 10, 2009, 17:54:38 pm »
fibo мен ако питаш по-добре е Инвитро! По естествено е. Яйцеклетката сама избира сперматозоида - както в природата. ИКСИ си е "насилствено оплождане". А и при наличието на толкова много яйцеклетки, шанса е по-голям. А щом си стигнала до трансфер, значи е добре. При мен от 3 инвитро, ми върнаха само 1, която се оплодила едва ли не в деня на трансфера и 2 ИКСИ. Е, резултата не беше  :bfp1:, но се стягаме за следващия....
Успех със сладоледчетата!
*

fibo

• 2168
« Отговор #110 -: Април 10, 2009, 20:16:30 pm »
Меги,имам 3 крио ама знам ли....то нали знеш шанса при размразяване-може всички да са добре ама може и нищо да не остане,още повече,че при криотрансфер имам право на 2 ембриона(такова е законодателството тук)а при инвитрото имам право на един ембрион първите два опита :x
Вики,ясна ми е мисълта ти,те и за това решиха да е инвитро(при толкоз много материял,все нещо щеше да стане)ама ми е за материяла...толкова яйчица на вятъра.Ние сме с 1% морфология и за това си мисля,че тия 7 яйцеклетки(които са били оплодени,но не са се развили)просто са били със некачествен сперматозоид :(
от там ми е мисълта за ИКСИ.
Абе то човек в стремежа и отчаянието си,все търси отговори които не винаги са лесни или възможни...
Успех и на тебе Вики :wink:
Борко Бърборко
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
« Отговор #111 -: Април 10, 2009, 21:05:45 pm »
Здравейте на всички!Най-сетне мога да ви пиша.Имах проблем с интернета и затова отсъствах толкова време.При мен за сега всичко е наред и вече видях точката си.Засега каза доки,че се вижда само едно.На 18.04 ще видим колко са точно и ще видим дали има тонове.Стискам здраво палци на всички да изпитат моята радост.
« Отговор #112 -: Април 10, 2009, 21:43:52 pm »
Стискам палци!
  :balk_47:
 yahoo_17
« Отговор #113 -: Април 10, 2009, 22:48:44 pm »
Здравейте на всички!Най-сетне мога да ви пиша.Имах проблем с интернета и затова отсъствах толкова време.При мен за сега всичко е наред и вече видях точката си.Засега каза доки,че се вижда само едно.На 18.04 ще видим колко са точно и ще видим дали има тонове.Стискам здраво палци на всички да изпитат моята радост.
  pimpa77 , стискам палци всичко да е наред !
 Ти се оказа гордостта на темата ни! :lol:
 Лека бременност ти желая !
Успех на всички в процедура !
*
« Отговор #114 -: Април 11, 2009, 01:25:16 am »
pimpa и от мен  :balk_46:
Късмет на на всички момичета в процедура.
*
« Отговор #115 -: Април 11, 2009, 08:40:40 am »
Пимпа77,ти наистина си нашата гордост :DСтискам палци на следващия преглед да чуете две сърчица :D Спокойна бременност и се пази :hug2:

На момичетата в процедура пожелавам успех! :crossfingers:
« Отговор #116 -: Април 11, 2009, 12:07:52 pm »
 :balk_5: Много  хубава новинка ,pimpa77 !

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*

fibo

• 2168
« Отговор #117 -: Април 11, 2009, 12:57:34 pm »
Пимпееее,страхотно душко!Браво!Всичко ще е наред и сигурно ще чуете две сърчица :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #118 -: Април 13, 2009, 08:54:40 am »
Пимпе, супер новина.
Момичета аз тръгвам за Плевен и най-вероятно ще остана там до пункцията. Засега всичко е наред и се развива по график, да се надяваме и че резултата ще е добър.

« Отговор #119 -: Април 13, 2009, 08:58:25 am »
 Меги , успех ти желая!