0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лапароскопия-Майчин дом -Варна
« -: Март 15, 2006, 14:24:12 pm »
Здравейте момичета. Искам да ви питам дали на някоя от вас й е правена лапароскопия в Майчин дом Варна. На мен ми предлагат там да ми я направят /Сариев/, но не съм чувала някой да е правил там
 Срещнах се и с Др. Александров и чакам да ми се обади да ми каже дали може да ми я направи той.
Моля ви отговорете ми. Благодаря ви много.
Лапароскопия-Майчин дом -Варна
« Отговор #1 -: Март 15, 2006, 16:13:55 pm »
Само при Александров,аз съм правила при него .Успех!
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: Лапароскопия-Майчин дом -Варна
« Отговор #2 -: Март 15, 2006, 16:47:02 pm »
Имам лични впечатления и от двамата лекари, бих ти препоръчала д-р Александров, особено за лапароскопия. Успех!
« Отговор #3 -: Декември 10, 2006, 00:37:28 am »
Здравейте,аз съм от Бургас.От скоро влизам и чета,но до сега не съм писала.Ще ми правят лапароскопия в Майчин дом Варна в четвъртък на 14.12.,д-р Сариев.Остават само няколко дни и мен вече много ме е страх.Знам,че лапароскопията е наложителна,защото д-ра има съмнения за хидросалпингс.Дано всичко мине добре.Аз ходя при Сариев от няколко месеца и съм доволна.Надявам се да се възстановя бързо,защото след това ще правим ин-витро и ми се иска да започнем стимулацията през февруари.След като мине лапароскопията ще пиша как е било.Ако някоя от Вас има впечатления,моля да пише.Благодаря.   
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #4 -: Декември 10, 2006, 12:57:06 pm »
Merka2ks  и на мен ми правиха лапаро, заради съмнения за хидросалпингс.Не се притеснявай няма нищо страшно.Дано тази диагноза не се потвърди.14 е хубав ден, тъкмо за празниците дори и белези няма да имаш. :lol:
« Отговор #5 -: Декември 10, 2006, 19:26:19 pm »
Благодаря,Skrita.Прочетох това,което си написала за твоята лапароскопия.Описала си всичко много хубаво и ще ми бъде от полза.Твоите резултати не са лоши ,щом лявата тръба е нормална и пропуска,яйчниците ще се оправят,така че всичко ще бъде добре.Успех.
*

Vesela1

« Отговор #6 -: Февруари 08, 2007, 09:27:22 am »
Можете ли да ми дадете телефон на д-р Сариев /в Майчин дом/. Срещала съм такава информация тук, обърнах всички постове, но сега като ми трябва точно-не мога да  го открия.
« Отговор #7 -: Февруари 08, 2007, 18:22:51 pm »
Номерата в Майчин дом- Варна: 052/ 331 144
                                             052/ 332 000
Там ще ти дадат час.
*

Vesela1

« Отговор #8 -: Февруари 09, 2007, 12:57:59 pm »
Благодаря ти sonnenschein ))))). Още в понеделник съм на пистата-не предполагах, че става веднага.