0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: VIP Brother 3
« Отговор #100 -: Април 22, 2009, 14:17:45 pm »
Въобще целия проект е невероятно скъп, едни тенджери вземете (Цептер) са 600 лв..., ще се похарчат милиони, ще съберат хиляди и как не спряха да повтарят Каузата, та Каузата пфууу. Позаджии :x.

Точно това имаше предвид Маргарита Михнева, когато започна Вип Брадъра. За съжаление в България не може да се говори за благотворителност.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #101 -: Април 22, 2009, 14:38:16 pm »
Оохх, и двете не ми харесват, в интерес на истината, но не мога да си кривя душата, че в случая Ивайла е по-правата и че всички интриги ги забърка Аня. И най-голямата идиотия е, че в случая Аня направи двойна интрига като намеси и Дарина Павлова - вие представяте ли си пък тя сега как се чувства като е замесена във всичко това - аз, ако бях на нейно място - направо щях да осъдя Аня, защото ако случайно  е имало някой който да не е разбрал, че мъжа и и е изневерявал ( като мене ) - вече определено няма такъв!!!
Егати идиотията!!!

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #102 -: Април 22, 2009, 23:54:23 pm »
Олеее, голям цирк се заформи. Незнам дали е постановка това помиряване между Аня и Ивайла, но евала на майката на Виолета Марковска... Евала - Мъдра жена !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #103 -: Април 22, 2009, 23:55:55 pm »
 :lol: :lol: :lol: ....И всички заживяли доволни и щастливи!.......
Еййй, друг такъв цирк няма! osi_13
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #104 -: Април 23, 2009, 00:05:01 am »
МаКя му и трън... иде ми да се фана и да се набия  osi_6
Седя и ги гледам, пфууууууууууууууууу  osi_7
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #105 -: Април 23, 2009, 00:11:10 am »
Е да де, седим и гледаме, добре, че не гласуваме, ужас.
Баси цирка, не е истина...направиха ни на олигофрени :x
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #106 -: Април 23, 2009, 01:26:09 am »
МаКя му и трън... иде ми да се фана и да се набия  osi_6

Отказвам се от тези действия...
Тръгна си...макар и с помощ от сУпруг, и почти с шутове.
Въййййй, къв срам...

Е да де, седим и гледаме, добре, че не гласуваме, ужас.
Баси цирка, не е истина...направиха ни на олигофрени :x

Аз и гласувах Надинко така че, баш Бай Брадър съм си шматарок... :lol:
« Последна редакция: Април 23, 2009, 01:29:32 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #107 -: Април 23, 2009, 01:37:59 am »
Това тази вечер беше пълно фиаско!Просто не мога да повярвам как егото на една персона я издига до такива висоти,че и се осигурява каквото поиска и си разиграва байрака както иска.Тръгвам си,не си тръгвам!Ще се върна и след 5мин,пак си тръгвам
Мише,няма да се биеш :lol:
*
« Отговор #108 -: Април 23, 2009, 16:48:28 pm »
Голяма излагация направиха тия двете, добре че на едната дойде мъжа й да си прибере кукумявката. А Пипката вече според мен няма място в къщата, единствения шанс тя да помогне при събирането на пари е вота да е отрицателен т.е. да гласуват за нейното излизане.
И Ицо е разочарование за мен, очакавах поне малко повече от него, но той само екстра си знае и си бае.
Засега все още ме веселят Фьодор, Саша и Софито, за Део-хм, не знам какво да кажа. Ивайла леко се самозабрави в старанието си да изглежда много благородна , а на Дара чакрата май вече й писна да стои в тази къща.
Иска ми се сега да излезе Милко, не ми е никак ВИП, ощо взето от тая боза продуцентите все пак успяха да позакърпят бюджета.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #109 -: Април 23, 2009, 16:52:47 pm »
Пълен смях..... още преди предаването казах какво ще стане-искат нас да ни направят на глупави ама и аз гледам ли гладем..... :balk_149: шматка съм! Цирк и излагация за да не използвам по-грозни думи..... отвратих се от това предаване всеки път си казвам няма да го гледам и всеки път нещо ново ме разочарова......
Амам мъжа на Аня е пич, не мога да разбера тая с какво го е хванала.....
*
« Отговор #110 -: Април 23, 2009, 17:01:27 pm »
Добре,че снощи не го гледах цялото предаване, а правих шницели на мъжлето.От време на време хвърлях по едно око,ма тя тая Аня според мен критическата яко я е подхванала,от толкова дърдорене ,мърморене,оплакване и обвиняване не можах да схвана къде е аджиба проблема.После се чудя,дали Аня като гледа повторенията няма да умре от срам от изпълненията си или пък обратното не се знае,те нали хората на изкувството имат по-различни виждания от нас обикновените хора  :lol:
*
« Отговор #111 -: Април 23, 2009, 17:02:56 pm »
Аз пък забравих да го гледам. Сигурно е била голяма излагация.
Ако може едно резюме, моля.
*
« Отговор #112 -: Април 23, 2009, 17:03:24 pm »
Пич? Неее, според мен той я унижи още повече пред цяла България. Едно е сам да се направиш за смях - хората ще си кажат тая е кукувица и толкова, а сега след неговото отношение към нея я съжалявам още повече и все по-жалка ми се вижда, че си тръгна с подвита опашка след като той едва ли не я нарита от къщата.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #113 -: Април 23, 2009, 17:24:31 pm »
Елфи добре, че не си гледала, мила.... ами какво стана излязоха двете на дуел уж... там Аня я "защитава" мъжа й Иво Караньотов, а за ивайла бяха 100 човека начело с Емил Кошлуков. Още с излизането Иво даде на двете по един шоколад защото той имал каракачанка на която като й дадеш шоколад и тя не хапела за 10 минути. После накараха Ивайла да каже 3 хубави неща за Аня и момичето ги измисли там някакви /напр.че оная била добра актриса.../. После питаха Аня.... тя високомерно мълча-имала била мъж, който да отговарял и нищо не каза....дракаха се дракаха се там.....  osi_11 Прочетоха едно писмо на майката на Ивайла-трогна ме особенно като каза да се гласува..видяла учителя си как рови в коша за полуизядена пица.... направо се разплаках....После майката на Виолета Марковска говори-каза на Аня, че и прощава за направеното на дъщеря й /нали Аня и с нея там се беше заяла/ и тогава Аня каза, че прощава на Ивайла, стиснаха си ръцете и решиха да влизат двете нищо че Аня беше с по-малко гласове. Влезе и Иво за да видел Пипи и там двете уж...се скарали пак и Иво Извлече буквално Аня от къщата....май дълго стана ама мисля че това са основмните моменти на вчерашната глупост!
« Отговор #114 -: Април 23, 2009, 17:27:07 pm »
Аз пък забравих да го гледам. Сигурно е била голяма излагация.
Ако може едно резюме, моля.
Обявиха ,че зрителите ще определят вота. Събраха около 70 хил. лв , накрая Аня реши ,че пак влиза, вече "сдобрена" с Ивайла. Зрителите нищо не решиха, но мъжа на Аня изпълни волята на публиката.
Дуелът започна с разговор между защитниците им.
Мъжът на Аня , обяви ,че ще ги събира и няма да адвокатства.
Кулезич, като арбитър, каза че няма да избира между две злини и оплю формата на предаването.
Кошлуков,каза нещо от което нищо не се разбра.
Руслана "захапа" Аня, но ни й дадоха възможност във времето да се "разгърне"
Двете главни изпълнителки излязоха на сцената.
Пуснаха клип с поведението на Аня зад гърба на Ивайла.
После дадоха думата на майката на Виолета Марковска с която имаха подобен конфликт в Денсинг старс.
Госпожата драматично захвърли страници с подготвена реч срещу Аня и направи опит да й прости в ефир и да я провокира да покаже и добрите си страни.
Изведнъж Аня скочи, отиде до тази жена , прегърна я , целува й ръка(изигра го второкласно-примирението,за да стопира срама от третата страна  :wink:) .
После отиде при Ивайла , прегърна и нея и каза "Извинявай!"
Следваше прочит на язвително писмо към Аня от майката на Ивайла и клип с коментарите на Ивайла зад гърба на Аня.
Спряха гласуването, защото ,главните действащи лица, решиха ,че влизат в къщата.
След рекламите мъжът на Аня дърпаше куфарите към изхода и си водеше жената в къщи, а тя дуднеше , че ще има пресконференция.
Ивайла пък само си повтаряше процентите с които е спечелила.
Те тва беше.  :jump12:
« Последна редакция: Април 23, 2009, 17:56:54 pm от Eфирче »
*
« Отговор #115 -: Април 23, 2009, 17:44:07 pm »
Благодаря за изчерпателната информация!  :D

П.П. По въпроса за процентите съм с особено мнение. Мисля, че умишлено съобщават за малка разлика, за да активизират гласуването. Не, че откривам топлата вода де.
Ама не им вярвам. Затова и не гласувам.
И , ако  бяха измислили друга мисия, вместо да занимават 2-3 дни хората с глупости, може би щяха да се съберат повече пари.
« Последна редакция: Април 23, 2009, 17:55:26 pm от Елфи »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #116 -: Април 23, 2009, 17:48:26 pm »

Ивайла пък само си повтаряше процентите с които е спечелила.
[/quote]
  Та даже и леко си ги понаду :) Мисля, че бяха 51, .... и нещо си на 48, .....и нещо си , но Ивайла заяви 52 на 48 в нейна полза !!!! :) хихихихи
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #117 -: Април 24, 2009, 02:12:00 am »
Аз пък мисля, че Ивайло е пич!!Защо да я е унижил Аня? Всички видяхме, че тя се омаза до ушите в л..на. Ако беше излязъл да ближе и маже, щяхме да кажем, че е същия като нея. Ако тя има малко акъл в главата си, като се събуди на другата сутрин , ще разбере, че и е направил услуга. Аз лично бих искала мъжът ми да ми казва, когато греша, отколкото да мълчи. И нека го направи пред цяла България, ако си позволя дотам да оглупея, че да се изложа пред същата тази цяла България!
*
« Отговор #118 -: Април 24, 2009, 02:22:29 am »
Бе аз си мисля, че Аня не заслужава тоя мъж.
*
« Отговор #119 -: Април 24, 2009, 02:24:06 am »
Аааа, това е съвсем отделен въпрос. :wink: