0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: VIP Brother 3
« Отговор #80 -: Април 21, 2009, 13:33:22 pm »
На мен пък държанието на Ивайла ми идва в повече.
Коя е тя?

На мен мноооого ама много в повече ми дойде.
Аня Пенчева е актриса по професия ама Ивайла май по рождение е такава.
А другия ми фаворит от началото Емчо Кошлуков направо ми прилошава от него:)Като кученце беше до Ивайла. Само краката и дето не ближеше...
Грозна картинка ми беше.
Колкото и да ми е странно...Милко се държи доста адекватно.Гала и тя преди да излезе.
Пипи дългото чорапче и тя не е по -малка актриса от майка си:)
Део въпреки снощното му напиване, продължава да ми харесва, а този Ицо ... някога говори ли?
Май ги оправих повечето:)))))))
« Отговор #81 -: Април 21, 2009, 14:13:18 pm »
Абе аз ли съм нещо не както трябва, та не мога да разбера тия двете кокошки за какво се карат всъщност? Ако трябва да разкажа на някой вчерашното почти три часово предаване, няма да мога. Едно и също дъвчеше кака Аня, майка ми така, майка ми иначе...А дъщеря и вътре чак започна да заеква от плач. Не разбрах какво иска Аня, ту излиза, ту влиза....И заради пустата му гордост, какво причинява на дъщеря си?! Която има много повече в главата от майка си.
А за Емо Кошлуков...убедих се, че по-големи клюкари от мъжете няма. :lol:
И за пиянската вечер нямам думи - егати випаджийте си имаме в България! osi_13
« Последна редакция: Април 21, 2009, 14:20:38 pm от Kremkaramel »
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #82 -: Април 21, 2009, 14:19:58 pm »
Ами те и те незнаят за какво се карат:)
Не се харесват и се сдъвкаха за клюки и простотии.
Извинявам се, ама ако това са хората на които се разчита да дават пример и да са звезди...МАНИ, мила ми Родино:)
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #83 -: Април 21, 2009, 18:45:56 pm »
 Не следя много, много предаването, но нали уж бяха казали, че този ВИП брадър е много по-различен от предишните -  нямало караници, нямало сплетни, обстановката била супер приятелска и ведра ?! Всичко уж било в името на БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА ? Дрън- дрън ... Имат си подписани договори за някакви суми и за да не ги загубят си "натискат парцалите" - иначе с нищо не мога да си обясня тази излагация !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #84 -: Април 21, 2009, 20:45:46 pm »
И аз очаквах този сезон да няма каранци, сплетни, но уви.........
Авно хората така сме устроени, без скандали не можем :wink:
Но пък много ми писна вече да ги гледам тези двете дами. Горките хора около тях в къщата. Хич не им е лесно да слушат по цял ден лудости.

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #85 -: Април 21, 2009, 22:56:20 pm »
ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООХххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
Искам да крещя:)ама ме питайте що се тормозя да им гледам простотиите.
Да ги изгонят и двете скандалджийки. Не те да искат да си ходят а да бъдат изгонени.
Как може такава излагация.Големи хора да се държат като изтървани. И двете са пълни параноички за мен.Тези две женици се усмихват единствено с ирония.
Пак ме извинете за гневния изблик ама...
Пууууууууууууу, аман.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #86 -: Април 21, 2009, 23:37:56 pm »
Става ми лошо от тази Аня и от протеженцето и Пипи.....Не че харесвам особенно Ивайла ама ако бях на нейно място щях да я подкарам Аня с едни големи шамари..... злобна, дърта интригантка........
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #87 -: Април 22, 2009, 00:23:15 am »
Лисе, не ох, а не знам кво от тия двете вече :x
Според мен има някъде тънък замисъл и режисура заради смс-те.
То не бяха простотии, клюки, даже лайф и направиха на Аня, ай сиктир, слушах три часа глупости и пак филма не дадоха тия гадове и всичко това за кво, няма кво да дават ли, не знам вече...аман верно!
*
« Отговор #88 -: Април 22, 2009, 00:40:39 am »
Четох някъде, че Аня Пенчева мрази някой да я превъзхожда. Още повече, когато този някой е младо и хубаво момиче. И че вижда силна конкуренция в Ивайла и затова се драчи с нея.
По същия начин се била сдърпала с Вили Марковска по време на Денсинг старс /не го гледах и не знаех/
Обаче, ми писна от тия простотии. То бива бива, ама вече излезе извън контрол.
Това били ВИП-ове. Ай бегай бе

Скоро фолкаджийката Преслава щяла да влиза в къщата за 1 седмица. Хонорарът й бил 100 000лв. 8O

Питам аз тогава - защо се плащат такива суми за хонорари, само за да влязат в къщата, а това било благотворително шоу. :? Аджеба, тия ВИП-ове, нали играят благотворително ?????  8O Та за хонорари сигурно са изплатени два пъти по толкова пари, колкото досега за събрани от есемеси
Значи така наречените ни звезди си лапат хонорарчетата и ще разиграват циркове, а обикновените хора ще заделят парички от залъка си, за да помогнат за благородните каузи  :?
Ужас, нямам думи просто  :x
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #89 -: Април 22, 2009, 01:30:29 am »
Грубо ли ще е ако кажа, че ми се повръща от Аня Пенчева?! И Пипи. Резервите ми към нея се оправдаха.
Наистина ми е адски неприятна Аня. Тя всъщност винаги е била лоша актриса. Набедена актриса.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #90 -: Април 22, 2009, 01:35:00 am »
Въобще целия проект е невероятно скъп, едни тенджери вземете (Цептер) са 600 лв..., ще се похарчат милиони, ще съберат хиляди и как не спряха да повтарят Каузата, та Каузата пфууу. Позаджии :x.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #91 -: Април 22, 2009, 01:37:01 am »
Грубо ли ще е ако кажа, че ми се повръща от Аня Пенчева?! И Пипи. Резервите ми към нея се оправдаха.
Наистина ми е адски неприятна Аня. Тя всъщност винаги е била лоша актриса. Набедена актриса.
На същото мнение съм. Мързеше ме да пиша. Голям цирк спретнаха.
*
« Отговор #92 -: Април 22, 2009, 01:46:36 am »
А на мен пък ми е жал за Пипи, егаси как й усложни живота майка й.
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #93 -: Април 22, 2009, 01:48:34 am »

Подкрепям! Напълни ми душата снощи с излагациите си!
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #94 -: Април 22, 2009, 10:38:07 am »
:director: :cheerleader:Ивайла:cheerleader:Ивайла:cheerleader:Ивайла

Може да е всякаква Ивайла, но направи 100 опита да спре това в самото му начало!
Предизвикана бе също 100 пъти, то детето не и било травмирано, то не била любовница на този и онзи!
То щото Нар.Артиската не е била, апропо!

Съжалявам, но Госпожата се омаза в собствената си интригантщина.
Пада и се, съжалявам само за това че въвлече и детето си...
А уж, една майка се познавала по-детето си, виж ти на Ивайла само плачело.
То щото Пипи не се сдра от рев последните дни...
« Последна редакция: Април 22, 2009, 10:41:28 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #95 -: Април 22, 2009, 10:53:15 am »

Може да е всякаква Ивайла, но направи 100 опита да спре това в самото му начало!
Предизвикана бе също 100 пъти, то детето не и било травмирано, то не била любовница на този и онзи!

Подкрепям казаното с две ръце.

*
« Отговор #96 -: Април 22, 2009, 13:14:38 pm »

Подкрепям казаното с две ръце.

Подкрепям! Напълни ми душата снощи с излагациите си!
  osi_9
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #97 -: Април 22, 2009, 13:19:35 pm »
Скоро фолкаджийката Преслава щяла да влиза в къщата за 1 седмица. Хонорарът й бил 100 000лв. 8O
Питам аз тогава - защо се плащат такива суми за хонорари, само за да влязат в къщата, а това било благотворително шоу. :? Аджеба, тия ВИП-ове, нали играят благотворително ?????  8O Та за хонорари сигурно са изплатени два пъти по толкова пари, колкото досега за събрани от есемеси
Значи така наречените ни звезди си лапат хонорарчетата и ще разиграват циркове, а обикновените хора ще заделят парички от залъка си, за да помогнат за благородните каузи  :?
Ужас, нямам думи просто  :x

Ей, за това говоря и аз... Лапат много повече пари, отколкото дефакто отиват за благотворителност. Чудят се как да мотивират народа да гласува все повече и повече - да изцедят стотинките и на сиромаха ... а да дават 100 000 за някоя поредна превземка няма значение нали ? Не е ли по-добре направо за дома за сираци да идат тези 100 000лв. Много повече добро ще сторят отколкото да гледаме сеир по ТВ... Пфууу, така им се дразня за тази мнима благотворителност ...
« Последна редакция: Април 22, 2009, 13:24:44 pm от garga »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #98 -: Април 22, 2009, 13:22:31 pm »
Няма да влиза Преслава, а Диана Любенова.
« Отговор #99 -: Април 22, 2009, 13:57:49 pm »
Ивайла е млада , това е най-големия й "порок".
Болезнено директна, някои казват че и липсва финес, искрена, с изострено чувство за справедливост.
Смела е ,но не успява да овладее гнева си.
Амбициозна е , но и авторитарна.
Борбена е, но си противоречи с аргументите (кауза/его).
Не е лицемерна , не вади компромати в своя защита, не удря в гръб.

Аз я харесвам. :D напомня ми на моя милост преди десетина години

Аня......хъм
Такива типажи съм срещала около мен в живота си. Невъзможно е да играят честно, те дори със себе си не го правят.Няма да й правя характеристика , щото се ядосвам....
Ще кажа само- не я харесвам.

Това затворено пространство там , изостря конфликтите до крайност. Не бива да ги съдим остро , защото отвън е лесно. На тяхно място , никой не знае , коя негова "добродетел" ще лъсне.

И сега съвсем прагматично.
Пари за каузите-от всяко смс-че по 60 ст., другото е ДДС и osi_11 за оператора.Те тая наша държава не я разбирам- да прибираш ДДС от да...ре...ни...я osi_2
Хонорарите и печалбите се сформират от рекламите.
Анка , поиска двубой, защото щеше да си тръгне без парички, по договор само това излизане и гарантира хонорара.
И горката , сметна ,че с едно голо достойнство не се излиза....
Ивайла , ще започна да я харесвам истински , ако подари хонорара си за каузите (твърди, че те са основният й мотив вътре), както направи за сега, единствено моя градски Куши.
Ей тогава вече , по детски ще повярвам, че Звездите имат :heartbeat: ! :D
« Последна редакция: Април 22, 2009, 14:12:56 pm от Eфирче »