0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: VIP Brother 3
« Отговор #120 -: Април 24, 2009, 13:09:26 pm »
Бат Милко излезе! :balk_46:
Део и Лора са ми много сладки!
А за пича, ами направи се на пич на гърба на изкукалата си жена, това е истината. Между другото той беше един от тези, които й направиха лоша услуга като и казаха, че заедно с Пипи ги представят в лоша светлина, което според мен не беше вярно и оттам се започна с параноята и проблемите. Щеше да е много по-добре за имиджа на семейството като цяло, ако беше поговорил с нея насаме и да и покаже грешките й, този сезон поне имат тази възможност. Ако пък аз се олея така последното, което бих искала е мъжа ми да ме изложи още повече пред всички. Бих го приела като предателство.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #121 -: Април 24, 2009, 13:14:03 pm »
Аз пък мисля, че Ивайло е пич!

Бе аз си мисля, че Аня не заслужава тоя мъж.

Аааа, това е съвсем отделен въпрос. :wink:

:D Абе,много,много-готин тоя Ивайло!Благ характер,но и мъжкар!Определено Аня е късметлийка! :wink:
« Отговор #122 -: Април 24, 2009, 14:34:05 pm »
Само аз ли не го харесвам тоя пич? :ask:
Сладкодумен , но се държи сякаш е от на дядо ми времето. Прибираш се! Тръгваш си! Не това , не така! Малко архаичен мъжкар го раздава....
Мария Гроздева , снощи бе спасена от дарените в последния момент 10 000лв от "Армеец".
Тя си беше тръгнала...
Направи ли ви впечатление , как направиха изключение и казаха резултатите по средата на предаването , "Нашата олимпийска шампионка е на път да си тръгне"-Н.Кънчев с укор в гласа.
Е, не беше много честно. :?
И в резултат почти само от смс-и на Део резултата скочи двойно за 10-тина минути. :)
Милко излезе с удоволствие, ако питате мен, даже не обеща ,че ще продължи с каузите навън.
« Последна редакция: Април 24, 2009, 14:45:43 pm от Eфирче »
*

Pipi_M

• **
  • 148
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #123 -: Април 24, 2009, 14:50:11 pm »
Ефирче,мислех си,че съм единствената,която не го харесва(Ивайло).Е,вече сме две. :wink:
*

baracuda

• 5348
« Отговор #124 -: Април 24, 2009, 15:22:23 pm »
  Ех,момичета,тая новата кауза направо ми къса сърцето.  :(  Всеки път като дадат рекламното клипче със бебчетата в кувьозите и незрящите дечица ми се насълзяват очите,едва се сдържам да не ревна.Този път ще гласувам повече.Милите дечица...
« Отговор #125 -: Април 27, 2009, 15:03:07 pm »
Ефирче,мислех си,че съм единствената,която не го харесва(Ивайло).Е,вече сме две. :wink:
Три сме  :wink:
Ама хич не ми идва да се прехласвам по него ... не обичам нелоялни хора ... а и има ситуации, били те игрови или напълно сериозни, в които трябва да се заема страна, не може да викаш и за двата отбора.
Та в този ред на мисли, считам че напълно се заслужават с Анчето ...

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #126 -: Април 27, 2009, 15:06:02 pm »
Само аз ли не го харесвам тоя пич? :ask:
Прибираш се! Тръгваш си! Не това , не така! Малко архаичен мъжкар го раздава....
На мен също никак не ми харесва този тип !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #127 -: Април 28, 2009, 00:48:11 am »

Цитат
« Отговор #88 -: април 21, 2009, 22:40:39 »   

--------------------------------------------------------------------------------
Скоро фолкаджийката Преслава щяла да влиза в къщата за 1 седмица. Хонорарът й бил 100 000лв.

Няма да влиза Преслава, а Диана Любенова.

Май все пак Преслава ще влезе в къщата  :wink:
Дано все пак не са това парите, които ще получи за едноседмичния си престой там, защото ще е срамота  :x
*
« Отговор #128 -: Април 28, 2009, 10:32:05 am »

Цитат
« Отговор #88 -: април 21, 2009, 22:40:39 »   

--------------------------------------------------------------------------------
Скоро фолкаджийката Преслава щяла да влиза в къщата за 1 седмица. Хонорарът й бил 100 000лв.

Няма да влиза Преслава, а Диана Любенова.

Май все пак Преслава ще влезе в къщата  :wink:
Дано все пак не са това парите, които ще получи за едноседмичния си престой там, защото ще е срамота  :x
Но ако хонорара е толкова, то лудия е дето дава баницата  :x
То ще е егати благотворителността 8O

*
« Отговор #129 -: Април 28, 2009, 17:10:51 pm »
Ники, аз затова вече не гласувам  :x Друг е въпроса, че ги гледам от дъжд на вятър, защото ме дразнят ужасно. Всички които са, и които бяха в тая къща, са получили хонорар, за да влязат в нея  :x И най-вероятно от шоуто са дали на участниците много повече пари, отколкото набраните досега за благотворителност  :x
Писна ми честно от тоя цирк вече :x
*

baracuda

• 5348
« Отговор #130 -: Май 01, 2009, 20:42:15 pm »
  Ей,снощи това момче Крис ми напълни душата!Много ме трогна със силния си дух и таланта си.Затова и гласувах за Део,разбира се.Сто двадесет и не знам си колко хиляди,благодарение на Криси...определено доста хора са се впечатлили.Прекланям се и пред родителите му-доста стойностни и силни личности.И Ники Кънчев ми хареса ,като дари пачка за кувьози...помним колко се молихме преди време дъщеричките му да се преборят и които всъщност бяха не малко време в кувьози.
*
« Отговор #131 -: Май 04, 2009, 14:11:52 pm »
И на мен ми напълни душата това момче Крис.Като запя и аз като ревнах като магарица..... Как хубаво пее и как расъждава....Толкова е несправедлив живота по някога.С мъжа ми пускахме sms-и като луди,дано и ние да сме допринесли за нещо.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
С огромна молба за съдействие!
« Отговор #132 -: Май 10, 2009, 11:20:12 am »
Предварително се извинявам, че пускам отделна тема.
Свързано е с ВИП Брадър.

Мацки, моля ви за съдействие, да ударим едно рамо,
да пуснем поне по 1 SMS тази вечер на 17418 в подкрепа на Ивайла
(каузата е "Финансиране на проект за превенция на трафика на хора").
В предаването ще участват Радина и Антония Първанова.
Ще дискутират по темата "Проблемно забременяване" - надявам се, че
ще успеят да вземат думата.

Благодаря ви предварително!
« Последна редакция: Май 10, 2009, 11:25:19 am от eganeva »
*
Re: С огромна молба за съдействие!
« Отговор #133 -: Май 10, 2009, 11:31:02 am »
Разбира се  :balk_602:
*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
« Отговор #134 -: Май 10, 2009, 11:36:13 am »
Ами как иска ли питане на линия съм-благодаря за инфото!
*
« Отговор #135 -: Май 10, 2009, 12:21:20 pm »
А защо точно Ивайла? Мисля, че който иска да гласува за каузата, би го направил за този, на когото симпатизира най-много или на номера на общата сметка.

« Отговор #136 -: Май 10, 2009, 12:27:45 pm »
Защо наистина за Ивайла?На мене не ми е симпатична изобщо.
*
« Отговор #137 -: Май 10, 2009, 12:36:23 pm »
Аз също ще гласувам за каузата, но не и за Ивайла!

*
« Отговор #138 -: Май 10, 2009, 12:39:44 pm »
И аз за каузата, но не за Ивайла.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #139 -: Май 10, 2009, 12:58:19 pm »
Аз ще гласувам също за каузата, не знам за кого-може и за Ивайла! Дано наистина се засегне и нашата болна темичка!