Неринка да знаеш че супер дата си си избрала - тук времето е чудесно. Чак да не повярваш .
Така че деня ти е хубав да знаеш .
Аз да ви призная какво направих вчера - много ме е срам ама ще кажа. Така вечеряхме в шест часа и мойто мило замина да играе билярд с приятелчетата. И аз маймуната
само като му видях гърба и взех че се навечерях пак - щях да се пръсна сигурно съм изяла общо 10,11 сърми средна големина че и с хляб.
Леле после ми беше страшно лошо и днес съм без закуска - само киви и кафе. Голяма съм лакомница - ама като не съм яла такива вкусотии от миналата година сега си наваксвам
Ама съм и Телец да си призная и си падам по хапването
Дени миличко въобще да не ти пука - ще си направиш изследванията когато имаш възможност. Те няма да избягат- само малко ги отлагаме .
Аз днес купих от аптеката едни витамини за бременни с Омега3 мастни киселини, вит. Д3, фолиева киселина, kалций, магнезий и вит. Е също съм решила да пия селен и цинк и малко желязо че съм анемична. Дано да има полза от всичко това.
Нямам търпение Фибчо да се включи и да каже как е минало всичко -
Маринка мерси за кафенцето аз го пих в единайсет (е беше изстинало но го претоплих
)
Аз сега отивам на рожден ден на едно 4 годишно момиченце. Купила съм й такива красоти
Поне имах възможност да пазаря за детенце. Толкова се радвах сякаш купувах за моето момиченце
Ще пиша пак като се върна милички .
Пожелавам ви приятен уикенд!!!
И до скоро