Много болни деЧица ужас
,да оздравяват бързо всиЧки .
Албена и тук яслите са по тоЧно като гледаЧници няма лошо ,ама единственото което им влиза в задължение е да сменят памперсите да нахранят децата ,да ги сложат да спят и така до следваЩато хранене и сменяне .По принцип дете ходило от бебе на ясла няма такива проблеми със свикването ,ясно е,та ние дет си гледаме децата в къЩи си е нож с две остриета
.Аз като ходих да разглеждам детските градини ,уЧителките много мили бяха (ама все пак те са така нареЧените възпитателки) и знаят как да постъпват с децата докато тия в яслите са само гледаЧки .ИнъЧе и за мен не е правилно ,ама ако е сама с незнам колко деца ,на кое да обърне повеЧе внимание,по принцип имат там лимити ,но знае ли се ,зависи до Човека
Може и неЩо друго да я стресира езикът ,ако вие и говорите на български само и там в яслата се говори на немски ,за нея това е Чуждо и докато свикне трябва време .Моите наблюдения са ,Че няма дете което да не иска да ходи на детска градина(ясла) ,гледам сега тукашните ,ама на 2 г и кусур -3 г ,абе какви изрази вкарват и какво науЧили в у-Ще,хвалят се
,казват азбуките и броят на 2 езика ,Чудо
и знаят да играя групово ,внимателни са към по-малките деца .А инъЧе кризите ги има на всякъде ,никой не иска да си тръгва от плоЩадката ,накрая на деня се Чуват от всякъде писъци.ИнъЧе моето дете като му говорят други хора било то въздрастни или деца по-големи ,слуша и изпълнява ,само на мене си придава фасоните ,нормално е,даже с баЩа си е по послушна и седи мирна като кукла
.Много мрази да се разделя , да и се казва довиждане ,преди като беше по-малка махаше с ръка за 4ао (било е автоматиЧно),но сега веЧе като знае смисъла на 4ао и хи4 не и е приятно нито да си ходи ,нито някой да си тръгва
,ама и това Ще го израсте .
Каси стискам палци за бърза адаптация , аз си мисля Че бързо Ще свикнат момЧетата ,Щом знаят да играят сами без да те търсят на всекя минута ,Ще се справят и Ще им е весело
ИнъЧе като ви слушам за болести от детските градини ,тук като Че ли е по-спокойно на тая тема има болни деца ,но не сериозни болести като скарлатина ,туберколоза ,дали е от климата или от друг фактор незнам ,Чудна работа