Здравейте момичета
Лошо е ,че има много болнички деца и близки.Бързо оздравяване.
При нас миналата седмица,чух случайно,че в групата ни има дете със съмнение за Скарлатина,попитах какво става ,но ми казаха,че не било потвърдено и да не се получава излишна паника,щяли да кажат ако има нещо.Днес сутринта на вратата имаше бележка в този дом има болен от Скарлатина,карантина от 27.02 до 19.03.Така да се каже периода е преминал почти.Струва ми се доста късно ни уведомиха,моето дете е било в контакт с др деца извън яслата,дали е възможен проблем,как мислите.
А иначе големи нерви брей тези дни,без мама не диша мойта госпожица.Снощи направо изпадна в криза писъци рев,крясъци ей така от нищото и след половин час беше друго дете,заигра се сама после ни танцува,опити имаше и за песни,но като цяло спи при нас и по точно върху мен ,минути ако не се докосваме в леглото и следва скок върху мама.И само вика по мен "Майкоооооооооо",вече съм парцал а мама има изпити да взима,много работа напоследък и се усещам че губя контрол върху реакциите си,иначе в яслата на сестрите мед им капе от устата за нея,толкова слушала,всичко яла,спи без проблеми,обаче вкъщи сме вълци бесни.
Хайде малко дълго стана извинете ако съм ви отекчила.