Лекарката е д-р Герганова,работи в терапията( Варна),но има частен кабинет на ул.27 Юли.От общината като слезете надолу към центъра втората пресечка надясно,там е ул.Макариополски,след около 300 метра почва ул. 27 Юли.
Тя е специалист детски болести и инфекционист,ми беше препоръчана от гинеколога при който бях последно(д-р Крумовски).
Тя е на около 45 години ,млада е,поговорихме се дълго ,даже беше учудена колко много знам за този вирус ,и не само за него.Единственното лечение според нея е ганцикловир,в нейна практика имаше такива случаи с успешен финал именно с този препарат ,но е много токсичен със странични ефекти.Всъщност чух това ,което за мен не беше ново ,аз толкова изчетох все пак
..единственно това че трябва да се изчака поне година за да се изчистя ..това беше шок за мен.Изпрати ме да направя изследвания за черния дроб,понеже вируса засяга първо него,но всичко е наред ,изслед.са добри. Сега ще пия Биозин 2*1,Центрум,Изопринозин по схема ,след месец пак изследване и с този резултат при нея.