Джоши, дигитален е термометъра но и двамата с баща му го пробваме след негова ниска Т и нашата си е нормална. Аз търся нещо за ниска Т из нета, но нищо конкретно не намирам освен че когато е ниска кръвната захар и Т може да е ниска. Тази вечер ще отида при педиатърката без детето, за да поговорим на спокойствие, че като съм с него не мога да водя нормален разговор.
Боян проходи с Капчица - боти. Преди това беше с подарени му чужбински обувки от естествена кожа, изглеждат удобни, но детето се спъваше на всяка крачка. Специални за прохождане не съм купувала. У дома е с чорапи, но не с твърда подметка, с нещо меко са отдолу, което не се пързаля по паркета.
Махането на биберона аз го мисля от сега. Аз почти на сила го научих да го ползва, защото започна да си смуче пръста, а беше сравнително голям - 10 месечен. През деня не го ползва, но като ще спи си го търси. Ако не го намери - палеца влиза в употреба.
Не погледнах линка за Преванара, но имам спомен че преди годинка се бие в крачето, а след годинката - в ръката. Пентаксима - също.