0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ЕЕхооо,Добро Утро,душици :D
излюпих се и аз ама то у дома е като в казарма  :lol:,първо спрей,после инжекции,та докато се докопам до компа минал един час :x
Маринче,страхотно кафенце :D,малеее бързам да си пийна....
Кремонче и закуската е супер,ама и аз като др ще се огранича с плодове е бистра водичка сутрин :oops:
Радостинче,кога си др седмица на преглед?
Наде,дано всичко да е наред....
Вив,аз спецялно съм на разделно хранене вече повече от 7г...преди имах мн нестъбилно тегло,и проблеми със стомашно-чревния тракт:oops:,бъбреците,акне..Тогава имаше моменти в които теглото ми беше м/у 65 и 70кг....та ми попадна книга за теорията на разделното хранене,и така вече 7г съм забила на 55кг,най-много да мръдна килце две нагоре през зимата(както в момента :D)
Ако искаш прочети матерялии по въпроса,но това не е момента диета,това е просто начин на хранене което става и начин на живот...
Заянче,и аз съм с RH - ,дали това ще повлияе на инвитрото? :( не ми е слагана такава инжекция,утре като ида на контрола ще питам!
Викс - много на високо живеете брее,супер :D

Фибче да ти кажа относно инвитро незнма как стоят нещата, но предполагам, че ще направят неоходимите изледвания, не вярвам да чакат пациента да им каже, нали  :D!
Важно е жената, която носи плода и по-точно нейният рф. Когато той е положителен всичко е ок, и това няма да е причина за евентуални проблеми през бременността и то  без абсолютно никакво значение какъв е рф при бащата. Но, когато майката е с "-" РФ,  нещата са по-различни. Тук е от значение какъв е рф при бащата, защото, ако и той е с отрицателен, всичко е ок, но ако е с положителен, се правят нужните изследвания,  взимането на нужните мерки и т. н., защото не се знае детето на кой ще вземе рф, вероятността отново е 50/50. :?
Незнам ти дали си раждала, но при първо раждане на жена с "-" рф и дете с "+" рф, на всяка цена до 72 часа, трябва да бъде бита въпросната инжекция, именно, за да се предотвратят евентуални усложнения и живот и здраве тялото да бъде подготвено за втора бременност, която при всички положения, ще носи много повече рискове.
И че при жени с "-" РФ, дори първата бременност да е завършила с аборт задължително трябва да и се постави ваксината.Това знам аз защото минах по този път  :?
« Последна редакция: Март 10, 2009, 09:38:28 am от zayana »
*

    Vickson

  • *****
  • 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Викс - много на високо живеете брее,супер :D
Фибо, тази снимка не е правена от мен  :lol: просто исках да онагледя ситуацията и я намерих в нета тази сутрин. Иначе ние живеем на 5 етаж :wink:
*

    meg4o

  • ***
  • 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
Добро утро сладурки,благодаря за закуската,нещо напоследък съм зверски гладна :D.
Надежд,миличка,освен да те гушна и да ти кажа да си силна,май другото са ти го казали останалите момичета..... :?Миличка.....така съжалявам,така болно ми стана....имай кураж и дано е грешка в седмиците :bighug:
Радост,дано няма киста и се захващате с ловуване :wink:Приятна почивка! :D
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
Здравейте, милички, няма нужда от второ мнение защото прокървих и към обед ще ходя в болницата......

fibo, zayana го е обяснила това с РФ много добре, и аз съм - и след първия мисед веднага ми биха инжекцията, та съм сигурна че сега причината не е в това.

Момичета, продължавам напред и това е!!! Мъчно ми е разбира се, но някой неща са Божа работа... И за да не се случват повече ще потърся лекарска помощ както много от вас са направили. Не съм първа младост, след две седмици ставам на 34, ама друг начин няма щом искам бебче! Благодаря ви, че сте толкова готини!!!  :bighug: :grouphug2:

*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Фибче да ти кажа относно инвитро незнма как стоят нещата....
И че при жени с "-" РФ, дори първата бременност да е завършила с аборт задължително трябва да и се постави ваксината.Това знам аз защото минах по този път  :?
Заянчеаз не съм имала др бременност,но имах две "кухи яйца",които завършиха в мноого ранен стадий,дори преди положителен тест и с обикновена менструация дори без закъснение... :(
Докито знае за РФ-ра(моя - ,а на съпругът ми е +),но не знае за "кухото яйце"...

Нери,айде мила,чакаме новинииии.... :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

    нерито

  • ***
  • 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
Добро утро момичета. Кафето и закуската са страхотни.
Надеж, ужасно съжалявам скъпа. Сега вече ти пожелавам много търпение и бързичко да се открие и отстрани причината.   :bighug:
Аз  не мога да ви се похваля с нищо, защото теста сутринта беше "-". Ако лелката не дойде,  в четвъртък  ще повторя  :) пък, ако дойде - здраве да е, следващия път  :) Имаме още два месеца лимит.
Анизи , сънят ти е много интересен миличка, и то наистина без да се познаваме  :) Накара ме да се усмихна, благодаря ти  :wink:
Дано денят да е малко по-добър днес.


*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Нери, цяла сутрин чакам новини и аз продължавам да стискам палци, мила и да знаеш, че съм поне два пъти по-убедена от теб, че скоро ще ни зарадваш с хубави новини и с нова темичка!!!  :bighug:
fibo , а как разбра за "кухите яйца" преди теста?
 Най - добре кажи на доктора за тези случаи. Незнам как стоят нещата , но може и да се наложи да ти поставят такава инжекция.
Мисля , че това е важно.
« Последна редакция: Март 10, 2009, 10:17:15 am от fatalwoman »
*
Фибче "кухото яйце" е пак вид бременност, но без ембрион!понеже казваш, цитирам: "не съм имала др бременност,но имах две "кухи яйца"!
 :oops: неудобно ми е че май се отклонихме от същтността на темата, моля за извинение! :P
« Последна редакция: Март 10, 2009, 10:11:32 am от zayana »
*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
fibo , а как разбра за "кухите яйца" преди теста?
 
Случайно,първия път беше лято,ставаше ми лошо в автобуса...така цяла седмица,отидох при личния,на ехото се видя точица,трябваше да ми дойде до броени дни,пуснахме кръвен - беше отриц. и ми дойде след ден- два,това има -няма преди 3г,а втория път беше миналия ноември...пак така лошо ми беше,болки в корема,реших че са бъбреците,мн се притесних и пак при личния,пак същата ситуация - кр тест отрицателен,бях 11ти ден след О,и пак МЦ....
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
Здравейте момичета! Преди 2 седмици заподозрях, че съм бременна. Днес бях на лекар за да видим каква е работата - установи плодно сакче и жълто тяло, с размери отговарящи на 5 г.с, но все още не се виждаше ембрион. Дали това е нормално, аз от реакцията на доктора останах с впечатление, че е рано още ........... ама сега започнах да параноясвам 8O
*

    нерито

  • ***
  • 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
Дени, много тихичко честито и недей да параноясваш. Щом са ти казали, че е рано, значи е рано. Гледай да си почиваш повечко и ни уведомявай за новостите  :)
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Дени,честито и от мен.Довери се на доктора си и не се натоварвай с негативни мисли.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Момичетааа,направо не е истина какво ми чуха ушите!!!! :x :x :x
Сега,като се заговорихме за РФ,та реших да звънна на личния(т.к. той ги установи)
и да поискам рапорт който да изпратя на спец.по инвитрото при когото съм,ами щях да гръмна като ми каза "какъв рапорт??То тогава не бяха ли кисти??!!"
Гледай го ти!! Мене пита кво е било? Та нали той каза,че е сакче но плод не се вижда!! Нали той ми взима кръв за ЧХГ,даже и в картона ми не е записано,ужассс...сега не знам какво е било и дали да му се доверявам,вярно има стотици пациенти и не може всичко да помни,ама за това са картоните,да записва!!!
Крайно съм възмутена!!!

Сега,се чудя дали да не си пусна изследвания за антитела към РФ положителен?
Някй да знае какъв тест да искам?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
Дени_ тихичко честито!
Фибчо другата седмица в срядя ще ходя при док, да видим дали е там гадината.
 Ако я няма даже вече имам план какво ще правим през този цикъл:
- утре ще пускам хормони и ПКК;
- другата седмица преглед, узи, и микробиология;
- по следващата седимица - узи и цитонамзака;
и тъй и тъй ще ходя няколко пъти мисля направо да направим една фоликуметрия, да вида аз какво се случва и евентуално може да помоля док да таймираме Овуто, за да сме сигурни, че ще го има. Междувремнно чакам резултатите от генетичните и терапията за НК клетките и ще видим как ще се подреди моя план.
Викс  :bighug:
След малко пак ще ви хвърля едно око - хванала съм се да чистя ширма и мисля след малко вече да свети :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Ооо,Радстинче,браво работна си...мъжо ти е случил :wink:,а бе ти не каза ли,че си отпуска!!!ЯЯЯ в канапето да почиваш  :D! Миличка,дано плановите ти се наредят както си ги замислила,че като гледам,то няма да ти остане мн време за почивка :? ама хайде дано,да са наред нещата :D

Мацки,еми на ето цял час се боря с Гугълчо за ехо снимки на "кухото" и намерих,ами да ви кажа,това което аз видях на монитора и като гледам снимките - такова си е... :(
Бях си помислила,да не ви да е видял ЖТ и да се е заблудил,ама не...изглеждат по съвсем различен начин...пфууу
« Последна редакция: Март 10, 2009, 13:00:04 pm от fibo »
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Дени,не се притеснявай всичко ще бъде наред!Разбира се,че доктора е прав и е рона още!При мен плодния сак се криеше и трудно го видяхми дори!Затова трябва да се успокоиш и всичко ще си бъде,както трябва!
*
Дени,честито и от мен.Сега много положителни емоции и всичко ще се нареди :)

Наде, миличка много съжалявам за това, което ти се случва...сега намери сили да продължиш да се бориш и да вървиш напред :bighug: :bighug: :bighug:
Дени,на теб честито... а ти ще слушаш чичо доктор и ще си почиваш..всичко ще се нареди!
Нери  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за  :bfp1: в четвъртък! Още повече, че те е сънувало момичето, как така ще я разочароваш :wink:
*

    нерито

  • ***
  • 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
Смайли , така като гледам миличка май взаимно ще си  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Ще съм толкова щастлива за теб, колкото и за себе си(най-малко)  повярвай ми  :bighug: дори и аз да не съм с "+". Важното е да има такива поводи, пък и как ще разочаровам Анизи  :wink: (въпреки, че точно това се очертава).
 :balk_21: