0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Забравих да ти кажа, 4е аз трябжа да си ги търся-не те да ми се обадят-аз тябва да звъня-да не би и ти да трябва да звънне6 сама-не знам!  :balk_160: Нали ти казвам изри4но ме предупреди аз да звъня те не звъняли!
*
Добро утро !
Кремони мерси за кафенцето !
Радост мисля че не пречи да звъннеш един тел и да питаш!
Айде бегам на работа че поспах повече тази сутрин!
[/url]
*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Добро утро мили момичета.Кремони мерси за кафенцето и закуската ще се възползвам.Радостинка ние пуснахме генетични-кариотип в София и ни казаха след месец.Пожелавам ви усмихнат ден.
Добро утро моми4ета и мерси за кафенцето :Dаз както винаги съм много объркана-ве4е ми закъснява 6 дни,но така ме е страх да си направя тест за6тото и друг път ми е закъснявало(цикала ми е нередовен)и ме е страх от поредното разо4арование :(6те видим или 6те ми доиде или нямя(средно положение няма)а сутринта си измерих температурата бе6е 36,9 но таи като не я меря редовно и незнам какво озна4ава,но маи сам 4ела 4е трябва да спадне малко за да ми доиде.....оф добре 4е ви има та да има с кого да споделя :bighug:
*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
miloto86 успех дано да си бременна ама как издържаш да не направиш тест незнам  :ask: аз досега да съм препишкала поне 5 :oops:ще ти стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Милото 86,стискам ти палци да е станало,но мисля че е безотговорно да не си направиш до сега тест.То с гадаене няма да стане,вярно е или си бременна или не,но нали трябва да го разбереш,а варианта е тест.А температурата щом не я мериш постоянно,вероятно не може да се ръководиш от нея,а и ако си станала от леглото преди това,пак не е реално.Направи тест,това със страха не е оправдание.Успех,дано да се похвалиш с две чертички.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

    нерито

  • ***
  • 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
Здравейте ранобудни ( и не толкова ранобудни) сладурки. Кремони как няма да ти харесаме кафенцето, когато е поднесено с толкова внимание и вкус  :wink: страхотно е.
Радостинка, дано всичко да мине леко и изследванията да са ок миличка. Твоите също Анизи   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Милото 86, пожелавам ти да видиш  :bfp: , но първо трябва да си направиш едно тестче  :) давай.
Етооо, днес денят май ще е слънчев  :D
Нерито какво става с теб? Прави ли пак тест?




*

    нерито

  • ***
  • 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
alexxana не съм правила тест мила, утре сутринта ще направя и ще сведа резултата до знанието ви  :wink: Пък каквото е писано  :)
denisa12251, графиката ти върви доста бързо този месец миличка, вече си сред (не) очакващите  ми се струва  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug:

*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!

denisa12251, графиката ти върви доста бързо този месец миличка, вече си сред (не) очакващите  ми се струва  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug:


Да ама ми беше неудобно да моля модератор,а така и не ме включиха в ловуващи.Ако може да ме включат към нечакащи за 22.03.Благодаря :D.Нери успех дано ни зарадваш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Радостинка успех на изследванията  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

    Vickson

  • *****
  • 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро и хубав ден на всички :)
Успех на очакващите и много  :crossfingers:
*
Оф чудя се къде да попитам...не успях нищо да намеря с търсачката :oops: - имала някой друг наскоро, а и преди време да е било да е правил гинетични в Плевен и колко време чака за резултата. Взех да се притеснявам вече, направих ги на 13.02 и още го няма резултата, а не разбрах кога точно ще излезе - след един месец или някъде около месец. Незнам дали да не звънна да питам дали са готови или да чакам поне до края на седмица. Имунологичните ми излязоха много бързо и сега много дълго вече ми се струва чакането...  :balk_133:
Абе той и въпроса май не е много за тук ама да не пиша наред по темите, а така и така си говорим по общи въпроси може някой да знае

radosttinka аз преди 1,5г правих генетични и имунологични в Плевен и тогава ми излязоха за 3седмици/пуснах ги на 12.12. и на 03.01. бяха готови/Получих резултатите по e-mail . Не съм звъняла да си ги търся. Спомням си че доц.Конова ни обясни ,че генетичните ги пращат в друга лаборатория 2 пъти седмично и затова резултата понякога се бави. Затова не се притеснявай. Но ако искаш за собствено успокоение звънни в клиниката и ще ти дадат информация дали и кога ще са готови.
Радосттинка,   :crossfingers: :goodluck: за резултатите, миличка
Дениска и Нери на вас  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за две чертички!!!!

На всички слънчев ден  :bighug: и  :goodluck:


На мен ми казаха да отида в петък в болницата.... :(

Re: Слънцето на вън изгрява и хубави новини ни
« Отговор #133 -: Март 11, 2009, 13:03:14 pm »
Милички, вижте какво намерих, може и да го знаете това ама за всеки случай да го пусна (незнам дали е точно за тази темичка ама.... извинявам се за спама)
http://www.ivfpleven.com/index.php?l=24&id=86

*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Надеж ти как си спря ли кървенето?Дано все пак всичко завърши добре :bighug: :bighug: :bighug:
*
Надеж, ние сме теб миличко
Не се отчайвай пак ще си бременна и този път всичко ще е наред.
Добре е когато отидеш в петък на доктор да го попиташ как стоят нещата с имунологичните и генетични изследвания. Ако си здравно осигурена мисля че не е проблем. Дано само да правят след два аборта такива изследвания.  Mожеш да ги направиш и в България. Аз така мисля да направя Имунологични ще направя в Плевен при доцент Конова, а генетични във Варна.
Успех миличка 
И кураж бъди силна  :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Не, милички продължавам да кървя, но не смеех да пиша тук в темата за да не се карат за спама.....
Вчера като ходих ми казаха че след процедурата ще ме пратят в клиника за изследвания, ако ще могат да минат по здравна каса ще ги направя, защото аз се осигурявам сама здравно в БГ и тук ме лекуват безплатно, ако ли не ще ги правя като си дойда в БГ, защото имам повече вяра на нашите си лекари.....а и тук ще е доста по-скъпо....
Благодаря за подкрепата  :bighug: :bighug: :bighug:

*

    нерито

  • ***
  • 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
Re: Слънцето на вън изгрява и хубави новини ни
« Отговор #137 -: Март 11, 2009, 14:11:59 pm »
Дениска и Нери на вас  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за две чертички!!!!
Надеж, благодаря миличка :bighug:

Елфи , моля те впиши denisa12251 в листата с чакащите за 22.03  :D
Дени, прости ми мила, че така се самоинициирам, но още не те виждам там и за това реших да се обърна към модератора.
« Последна редакция: Март 11, 2009, 14:58:33 pm от нерито »
Здравейте отново :wink:
Направих изследванията, ходих на гости, ходих на кафе и на разходка... абе почивам си активно. Резултатите излязоха всичко е в норма. Пролактина е в граници и съм много доволна, че нали бях спряла приема на бромокриптина и от два месеца пак го пия, но всичко е ок. Ще видим док какво ще каже. Само това малко за отношението ЛХ и ФСХ не съм много сигурна какво трябваше да е, но сега пак ще прочета за да проверя дали и то е ок, но все пак и те са в граници.
Опти , аз имунологичните си ги получих по мейла вече, ама чакам генетичните с нетърпение и то най-вече да разбера каква терапия ще ми назначи доц. Конова за НК клетките, защото мислим да правим инсе и искам да се подготвя финансово и какво да говоря с док другата седмица. Ама ще почакам дано да дойдат скоро.
Пак се улях в писане :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Нерито,Елфи благодаря ви най-после и аз съм отново в списъка  :D
Радостинка много се радвам че всичко е наред  osi_9.