0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Re: Седмица за разбора на отбора 09.03 - 15.03.
« Отговор #60 -: Март 10, 2009, 09:49:22 am »
Добро утро и от мен!
Вчера не съм писала тук, защото ми беше много тежко, след страхотния уикенд и след хубавата среща – макар и за кратко усетих ведрото и приятелско настроение в бандата. Съжалявам, че трябваше да тръгнеме набързо, ама моя Ники даваше зор, че имаха проблеми в работата и трябваше да отиде до офиса. В мойто фото имам само две снимки, защото бяхме като на оскарите – отвсякъде светкавици... и се ошашавих... направо забравих да снимам, ама вие предполагам имате доста материал – хайде дайте и насам снимки.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #61 -: Март 10, 2009, 10:16:26 am »
Ехааааа, Миси, тази ви снимка е прекрасна:) Пожелавам ви такива да си останете винаги, усмихнати и влюбени:)

П.П.2 Честита ви нова седмица! И ще повторя пожеланието от скайпа, че много ми хареса, въпреки, че не разбрах от кого е!  :( :wink: :lol:
Да сте много обичани, събличани и опаричени!!! :lol: :lol: :lol:

Душе, от Мишето е:)

Цък Лисицо....Блзначкова е автора, аз само смених датата на 9ти...
Ем не си руса, ем мойте номера ползваш...
Обърквацията е мой преоритет....

Ей хора, заради вас книжка ще изкарам и ще ви следвам,
де има Чума Парти там съм!
  :wave:Няма такова настроение!
Кипра до кипра, мила моя майнольо!
Убавец до убавеца!

Ам то и на мен ми е позволено да се объркам след преживелиците напоследък. Мише, следващия път аз ще мина шрез София за по напряко да те взема не се кахъри:):):)
Поздрави от топла и светла Варна:)Тук дори се опита да напече:)Знам ...за малко ама няма се даваме на снеговете:)
Хубав ден момичета, момчета, деца и змии.

« Последна редакция: Март 10, 2009, 11:06:05 am от Lisko »
*
« Отговор #62 -: Март 10, 2009, 10:52:22 am »
misi, на Скайп ;)
Хора, купих на Змими въртележка, да бяга вътре, че май много я храня  :lol: И храна за хамстери. След малко ще отида да я изненадам, само трябва да измисля с какво да покрия квартирата и, че да не се покатери по колелото, да изкочи навън и да нападне Теда  :croc:
*
« Отговор #63 -: Март 10, 2009, 11:14:47 am »
Хубав ден,момичета!При нас е лято само за разходка край морето.Ако алеята не беше разкопана хващах детето и кучето и бегом на разходка.Бях се наканила да шетам ама за мой късмет нямаме вода-ужас!

Мимозо,внимавай тедка да не закуси с новата си съквартирантка :lol:
*
« Отговор #64 -: Март 10, 2009, 13:36:20 pm »
Мимозо,банда Йовович са страхотни :jump12: :jump12:
Диси, бандата е Йовчеви  :wink:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #65 -: Март 10, 2009, 13:37:47 pm »
Хи хи хи - посръбчиха ви. :lol:
« Отговор #66 -: Март 10, 2009, 14:04:55 pm »
 osi_6 osi_6 osi_7 osi_6Ех,туй Диси!!! :lol:Едната я прекръстих Дойчинова,пък тя Дойчева,другите Йовович,те Йовчеви :jump12: :jump12:Нали съм кьорчу :lol: :lol:
*
« Отговор #67 -: Март 10, 2009, 15:35:36 pm »
misi, на Скайп ;)
Хора, купих на Змими въртележка, да бяга вътре, че май много я храня  :lol: И храна за хамстери.

Е ся кат ти казахме на следващото парти да я водиш с каишка, ти вземи я направи слон  :lol: :lol: :lol:

Снощи гледаме снимките на Змимито и викам на мъжо - дай да вземем и ние един хамстер, а той вика - с Пуфа много ще си паснат  :lol: :lol: :lol: Аз съвсем изключих за "крушата"  :lol: :lol: :lol:

:lol: Мииии аз да взема да ви разправя за поредната си издънка ... :lol:
Тая сутрин тръгваме за работа и мъжо ще ме кара с колата. Аз отидох да изхвърля боклука, а той се отправи към колата. И тръгвам след малко и аз към паркинга, правя завой към червената кола, дърпам дръжката - заключена.  8O Обаче, в същото време, чувам почукване по стъкло зад мен  :lol: И си викам - тоя пък за кво чука  :lol: Обаче продължавам да натискам дръжката  :lol: И в един момент се обръщам, и дидо се смее от съседната кола :lol: :lol:
Влизам аз и той вика - "Туй беше за скрита камера"  :lol:
А аз отговарям - ми спя още бе :lol: Ония чуми са виновни, дето не мога да се разделя с тях  :lol: Снощи уж рано щях да си лягам.  :lol: Е то пак рано беше де - къмто обяд, малко след 12 :lol:
*
« Отговор #68 -: Март 10, 2009, 16:27:19 pm »
Добър ден!
Днес пак натръшкан народът вкъщи, пууу!
Детето повръща, аз пак с температура, тюх!

Кога ще идва тая пролет, начи! Ей, на и времето отвратително!

П.П. Миси, много сте хубави!
Ето ти и писмени извинения от мен, че не успях да ви кажа чао, обаче нали съм блейка, хич не съм ви видяла кога сте тръгнали.  :oops: :oops: :oops: Няма да се оправя в тоз живот  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Март 10, 2009, 16:31:55 pm от Елфи »
*
« Отговор #69 -: Март 10, 2009, 16:31:10 pm »
Ооо, Фъстъка, аз имам 2 подобни случки, обаче втората е по-фрапираща. Първата е подобна, ама пред заведение с доста хора отвън и една аптека отсреща му. Спираме Дайхатсуто и Явор ме чака в колата пред заведението, аз пресичам и влизам в аптеката. И излизам, ама съм се зачела в листовката, с периферното си зрение виждам светло сив металик и се мъча да отворя вратата. Някакво Ауди, 2 пъти по-голямо от нашата въшка. Викам си после-собственика сигурно беше седнал в заведението и се е панирал човека-руса терористка се опитва да влезе с взлом в колата му.
Втората случка-бях се намъкнала в колата на един комшия миналата година, излизам от входа, мисля си за 100 неща и вместо в Дахито се намъквам в комшията в колата, тъкмо като паркирал, голямо шоу беше  :lol:
*
« Отговор #70 -: Март 10, 2009, 20:39:30 pm »
 :lol: :lol: :lol: Оххх, що ли не ме учудват тия ПОДОБНИ случки  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #71 -: Март 11, 2009, 06:35:13 am »
Добро утро девойки :lol: :lol: :lol:

Лек, успешен и усмихнат ден ви желая...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #72 -: Март 11, 2009, 07:12:50 am »
Добро утроооооо,дИвойки  :D :D :D

рали ,пак ме изпревари  :oops: :lol:,днес явно дракула  е по-ранобуден от Алекс  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #73 -: Март 11, 2009, 07:53:58 am »
рали ,пак ме изпревари  :oops: :lol:,днес явно дракула  е по-ранобуден от Алекс  :lol: :lol: :lol:

Надали Адинко, ама ги пратих на разходка с Ники :lol:  :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #74 -: Март 11, 2009, 08:24:50 am »

Надали Адинко, ама ги пратих на разходка с Ники :lol:  :lol: :lol:
хи  хи пак го подреди Ники  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #75 -: Март 11, 2009, 08:59:54 am »
Добрютро  :D

Днес имам повод да черпя, братчето ми има рожден ден - да ми е жив и здрав :D

Лек и успешен ден на всички!   :D

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #76 -: Март 11, 2009, 09:44:50 am »
Добро утро момичета!
Весел и най-вече слънчев ден ви пожелавам!
Ели да ти е живо и здраво братчето!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #77 -: Март 11, 2009, 10:49:57 am »
Добро утро и от мен,
Тая сутрин се успах, ама сънувах вас и чата... цяла нощ ви писах, писах... и незнам как, но в съня ми се намъкна и малкия пухчо на Мимка, че и мойто коте – миси си играеше с него...  събудих се с един час закъснение и тичах, бързах, дойдох на работа чорлава и негримирана.
Айде лек ден на всички!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #78 -: Март 11, 2009, 11:08:22 am »
Ели, страхотна почерпка. :D
Честит ти рожденник, да е жив и здрав!

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #79 -: Март 11, 2009, 11:22:28 am »
Аз докато се включа то за добър ден станало!
Лек и усмихнат ден!
Ели,да ти е жив и здрав рожденника и скоро да направиш вуйчо!