0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Седмица за разбора на отбора 09.03 - 15.03.
« Отговор #20 -: Март 09, 2009, 07:57:05 am »
Хааа Мимсе, ти що си мислиш, че аз съм правила нещо различно от гледане на снимки? Хем още не съм си получила пълната доза  :lol: :lol: :lol: Пратих мъжете на разходка, метнах кайвето на печката и айдаааа на фотото  :lol: :lol: :lol:

Ааа, Адинко, аз май май ще каня Алекс за снаха - то такъв бонбон няма  :lol: :lol: :lol: Та няма да обиждаш детето, то си знае работата  :lol: :lol: :lol:

Фотосесията е култова, има една снимка дет се нося кат бял..... ъъъъ добре де, черен лебед (може и патка ако искате) .... умрях от смях  :lol: :lol: :lol:

ПП: става дума за 032 от Рускините  :lol: :lol: :lol:
ППП: Лисунгере, не съм те забравила за снимките на Дракули, ама от офиса ще да бъде таз работа  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Март 09, 2009, 07:59:23 am от rally_pat »

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #21 -: Март 09, 2009, 09:02:43 am »
Вижте какво, чумки. Покрай чуменското парти и нашия живот преобърнахте. Не си мислете, че без снимки на показ ще се разминете! Направо се пукам от яд и завист. Ама да знаете, и ние бяхме духом с вас...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #22 -: Март 09, 2009, 09:23:01 am »
Ха ха ха,тези луди и щури змиииии  :lol: :jump12: :jump12:немога да ви изчета бе,от посреднощ сте записали :lol:Радвам се че сте си изкарали страхотно и ще чакам снимки :lol:
Ма уске да нямаш нов домашен любимец? :lol: :lol: :lol:
Лек ден на цялата банда!

*
« Отговор #23 -: Март 09, 2009, 09:31:53 am »

Ето я новата ми щерка. И двете оцеляхме през първата си нощ заедно, това е добре, хихих  :lol:
« Последна редакция: Март 09, 2009, 09:33:28 am от Мимка »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #24 -: Март 09, 2009, 09:39:23 am »
Здравейте момичета!
От вчера се хиля кат тиква, само като се сетя за вас, още от както се обадихте. Ама странна работа ви казвам - звъни ми телефона едно чуменски ми звъни. Пише Мини, вдигам и от среща някак оранжево ми говорят, а то варненската лисица. А каква весела глъчка се чуваше.... Много благодаря на всички за обаждането, много ви обичам нали си знаете.

Русо, и тук да те похваля за борбата със страховете ти - браво!
Лека и спорна седмица ви желая!
*
« Отговор #25 -: Март 09, 2009, 10:12:24 am »
 Добро утро!
Днес е хубав слънчев ден, но аз ще простирам, така че, нали си знаете ...чадърчетата. :lol: :lol: :lol:

П.П. Лелее, аз уж след Ади писах...

П.П.2  Не знам колко апарата святкаха, аз затова почти не извадих моя. Имам само 3 снимки на него, ама какви... :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Март 09, 2009, 10:29:04 am от Елфи »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #26 -: Март 09, 2009, 10:39:54 am »
Хахаха, моля, цяла седмица ли ще се говори за срещата на върховете?
Аз 3 часа теглих снимки от Мини, и накрая си изключих комп и си легнах:)И в 4 се събудих и се усетих какво съм направила.Сега наново започна борбата:):):)

Само да ви напомня ако може...двудневната среща я мислете лятоска на вила Лисица. Разбрах и палатки имате, някои имат и по 2-3 дюшека ла редутски, ние имаме един, двора е голям...огнището също.

Ох, няма ли да идва това лято вече:)
*
« Отговор #27 -: Март 09, 2009, 11:51:42 am »
Хубав ден и от мен!
Аз още съм в еуфория, беше наистина весела среща, радвам се че ви познавам момичета! Страхотни сте! :grouphug2: И момчетата на момичетата също! :D
Хич не ми се тръгваше, но малката госпожица беше на друго мнение, ама и тя превъзбудена от много емоции та цял път обратно не спа, а обикновено само като потеглим на някъде и вече е в страната на сънищата :D Трябва по-често такива срещи да си правим, беше наистина вълнуващо!
Лисанке, трябва да проверя в ла редута мини дюшеци за бебета имат ли, та да поръчам по-навреме за Габи  :lol:

*
« Отговор #28 -: Март 09, 2009, 12:46:35 pm »
Мили мои шаровки, шаровци и шаровчета,

Да знаете, че много ви се радвам, че сте си изкарали толкова готино и се надявам и другото лято да спретнете такава срещичка, на която и моя милост да може да присъства. И непременнно да вземете малките шаровки с вас, че да не скучае моят момък!  :wink:

А историята с хамстера направо щеше да ме умори от смях вчера.  :lol: :lol: :lol: Много сте изобретателни. Не може да ви се отрече. Дано само русото не го умори, че като гледам какви огромни листа от маруля му дава ...

Много сте ми скъпи, така да знаете!  :grouphug:

Пращайте пернатото да грее, че ще му оскубя перушината! Тук още е зима. Сутринта беше 2,5 градуса.  :x

Хубава седмица и много, много слънце и усмивки! И поне един положителен тест (тя си знае, няма да посочвам)!

« Отговор #29 -: Март 09, 2009, 13:00:37 pm »
Деска, ако щеш вярвай, на снимките не си личи изражението на Мимса в този момент... а ако знаеш как ме е яд, че не си извадих фотото за този момент...  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #30 -: Март 09, 2009, 13:40:30 pm »
Хубав ден и от мен!
Много се радвам че сте изкарали чудесна среща!Бая време ми отне да ви изчета.
Миме,честит ти нов домашен любимец!
Айде не се стискайте ми дайте малко снимки от партито!
*
« Отговор #31 -: Март 09, 2009, 15:10:31 pm »
Еееееееех, лятото и ние ще се включим...
Как ме е яд, ама много далече бе...
Пък на мен що никой не ми се обади да ви чуя, а само на Петето  :balk_146:
Пък Лиско разказва, разказва за 7-ми, а не разказа че и у нас бяха  8)
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #32 -: Март 09, 2009, 15:29:35 pm »
Еееееееех, лятото и ние ще се включим...
Как ме е яд, ама много далече бе...
Пък на мен що никой не ми се обади да ви чуя, а само на Петето  :balk_146:
Пък Лиско разказва, разказва за 7-ми, а не разказа че и у нас бяха  8)

Ами как да ти се обадя...аз като видях храната по масите и викам...сега ти се е паднало лисицо...яж кокошка, че като се прибереш във Варна, Близначкова пак гладна ще те държи:):):)
Мими, ами то аз загубих ума и дума, кое по-напред да разкажа:)
*
« Отговор #33 -: Март 09, 2009, 15:38:46 pm »
Тогава аз ще разкажа, тая лисица като се скръндзи! Ходихме на гости у Мимозата събота вечерта. Имаше салата и ракия, обаче аз бях в долупосочения формат и как да ям! А яж де!

Сега вижте моята майка какво ми говори по Скайпа!!!

[15:17:06] мама каза: не искаш ли да и купя другарче
[15:17:21] Мимка каза: ама ако се народят малки
[15:17:23] Мимка каза: какво ще ги правя?
[15:19:17] мама каза: а като се народят ще ги пускаме из входовете да гледаме шоу
[15:19:22] Мимка каза: хахахахах
[15:19:38] мама каза: и по писъците ще се ориентираш къде са

Ноу Комент!!!
*
« Отговор #34 -: Март 09, 2009, 15:55:18 pm »
хаха, айде и тя почна, останала гладна, жадна  :lol:
Ей, чумки, спрете се, хората ще се оплашат и няма да иската да идват у нас. Слън, я кажи нещо в моя защита, аааааааааа  :oops:
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #35 -: Март 09, 2009, 16:33:32 pm »
Е затова не исках да разказвам, да не влиая на хората ама то си е документирано.
На всичко отгоре, за да немога и аз да хапна и пийна ми даде Близначков да седне в мен и него да държа. Е хайде яжте???
после имаше и смяна на местата...ето

е хайде яжте де:)
« Последна редакция: Март 09, 2009, 16:54:40 pm от Lisko »
*
« Отговор #36 -: Март 09, 2009, 16:55:44 pm »
Хаха, ама ти се кефеше, докато го бараше по гъза, нали  :lol:
*
« Отговор #37 -: Март 09, 2009, 19:27:53 pm »
Ох, докат ви изчета!!!  :lol: :lol: :lol:
Мимче, тези снимчици, дет ни ги слагаш тука със Змими, за заблуда нещо!? :lol:  Туй старо инфо - виждали сме ги! Както ти е писала вече Рали, искаме прясно фото с дата, за да сме сигурни, че Змими е оцеляла!  :wink: :lol:
П.П. Мимс, верно, направо си за "Страх!"
П.П.2 Честита ви нова седмица! И ще повторя пожеланието от скайпа, че много ми хареса, въпреки, че не разбрах от кого е!  :( :wink: :lol:
Да сте много обичани, събличани и опаричени!!! :lol: :lol: :lol:

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #38 -: Март 09, 2009, 19:30:12 pm »
П.П.2 Честита ви нова седмица! И ще повторя пожеланието от скайпа, че много ми хареса, въпреки, че не разбрах от кого е!  :( :wink: :lol:
Да сте много обичани, събличани и опаричени!!! :lol: :lol: :lol:

Душе, от Мишето е:)
*
« Отговор #39 -: Март 09, 2009, 19:51:38 pm »
Лис, не беше ли от близначкова?

Русо, не се изкарвай мъченица! Не ти трябва на теб ръка, за да пиеш ракия, защото и без това си трезвеничка.  :lol:

Вие двете по-горе споменатите, ако знаете само как ви отиват тези двама младежи ... Айде, орисала съм ви и да ме поканите за кръстница!  :wink: