Ами да се запиша и аз.Леле хора, имам 6342 снимки и не мога да им се нарадвам.
А и давам първия си отчет-Змими спи. Дъвка си талаша и ми правеша БАУ на стъклото. Много е мекичка и пухкава
Жени, знаем, че вече знаеш, че сме минали границата...онази бутилка празна ли е вече?
Тя Жени знае, че ние знаем ама ти знаеш ли къде се намираш сред толкова снимки?
От много ангажименти последните 2 дни пропуснах да разкажа за Румъния:)
Първо на границата забравихме да си купим винетка за Румъния и отидохме да си искаме:)Змийка 3 минути говори на английски на двама младежи митничари и накрая единия каза, "ей там до онази врата отидете" на чист ясен български роден език:)
Как да е тръгнахме и стигнахме ама незнаехме къде. Оказа се, че вече сме в Мангалия ама добре, че попитахме в един магазин. Едно момиче беше много мило да дойде с нас за да ни заведе до аптеката. За радост на Жени, точно до аптеката имаше Домо ама и там нямаше промо, но имаше фото пред Домо.
Разходка малка из града. Видяхме три лебеда в морето ама змийка ги помисли за патици. после се качи на един паметник да се снима, прегази през оградата, тревата и се покатери.Там имаше лека фотосесия защото вятъра беше доста студен.
Тръгнахме си обратно към БГ. На влизане в България и двете снимаха надписа многократно все едно ги е нямало 313 години.
Имаше посещение във фри шопа където искаха да бият продавачките, те си бяха за бой де.
От там след дълго умуване се закупи една бутилка ликьор със звучното име....(забравих го).
И тогава като се започна една...Жени стои на задната седалка, говори си сама за птичките тревичките и дръвчетата, колко различни били, а Мимка се наведе към мен и ме пита"Тя знае ли, че вече сме в БГ"?
Елфито звъня по пътя ама нищо не и разбрахме защото и пиляха ноктите на шмиргел и не се чуваше какво говори.
Следващата ни спирка беше Калиакра...Там не ми се говори вече...Там и храстите мълчат.
Жени, само едно не разбрах...защо трябваше да отиваш да падаш в храста?
Смяхме се много, забавлявахме се истински по пътя и заедно с това свършихме и хубава работа:)
7 март беше достойна загрявка в камерен състав за следващият ден.
Благодаря на участниците и в двата празника:)