0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Седмица за разбора на отбора 09.03 - 15.03.
« Отговор #120 -: Март 12, 2009, 21:08:35 pm »
Браво, Елфи! Само така!

И на мен ми се подхваща нещо, че активно затъпях последните десет години, ама още не съм сигурна какво - медицина, за съжаление, ми е дооооста късно да почвам... А и парички трябва да посъбера, не е лесно  :?

Така че наистина се радвам за теб!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #121 -: Март 12, 2009, 21:14:30 pm »
Човек трябва да поддържа уми си буден!

Няма никакво значение кога и какво човек ще учи!

Наскоро ми разправяха за един наш виден социолог (с леви убеждения и собствена социологическа агенция - не искам да му казвам името, ама сигурно някои се досещат), който ей така, защото му било интересно завършил четвърто висше -физика  :D 8O
Очевидно не е защото му трябва диплома  :D

Готин  :D
*
« Отговор #122 -: Март 12, 2009, 21:21:44 pm »
Е , баш до четири няма да стигаме  :lol: :lol: :lol:

Сещам се за този сладур, навремето преподаваше и в нашия университет.
*
« Отговор #123 -: Март 12, 2009, 21:25:25 pm »
Верно готин! Знаем го него.

А диплома, като я има голем килипир сякаш, важното е да имаш среда!

Иначе това за ума - наистина съм съгласна, бих учила цял живот, стига някой тиреоиден хормон да не скочи и превърне мозъка ми в гъба, де... :wink:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #124 -: Март 13, 2009, 06:52:03 am »
Добро утро бандитки  :D :D :D
кафето е сервирано........

http://www.youtube.com/watch?v=Pep6nREBpS8
« Отговор #125 -: Март 13, 2009, 07:30:05 am »
Ха добро утро и от мен .... Елфи, честитот ти студенство... Ще си пеем на осми декември с теб... Гаудеаааамуууусссс Ииииггиитууууррр  :music22:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #126 -: Март 13, 2009, 07:32:13 am »
Добро утро, мацки!

Лек ден ви пожелавам и слънчеви усмивки  :D :D :D, че не е последен работен за седмицата днес :( и ще трябва повечко положителна енергия... :D
*
« Отговор #127 -: Март 13, 2009, 08:02:49 am »
Здравейте, мацки! :lol: Добро утро!  :lol:
Тия дни май не съм се включвала, естествено по обективни причини - много работа, бе!  :( Днес съм от малко по-късничко, та за това имам време за вас, за компа, за душ, за кафе, а бе изобщо мноооооооого време до 9 часа!  :D
Ели,на патерица честит ти рожденик! Да е жив и здрав! Надявам се, че сте пийнали за негово здравенце!  :wink: :lol:
Елфи, честито ти студентство! В момента и в нашето семейство се обсъжда това! Колебая се между курс по английски и магистратура по счетоводство, ама май ще е второто!  :lol: Разбира се има и още подробности, като финансовия фактор за уточняване, ама желанието не липсва и аз се чувствам много затъпяла напоследък!  :( :lol:
Хайде, мацки! Приятен ден ви желая! Черпя по кафенце за подсилка и работете по-малко, че и утре е ден, и то работен!   :( :wink: :lol:

П.П. И не забравяйте, че и днес е петък, при това 13-ти!!!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #128 -: Март 13, 2009, 08:08:02 am »
Ех, най после и аз да почерпя за нещо:)
Тази седмица много ми върви да се вредя в какво ли не:):):)
Днес брат ми е рожденник. Много си го обичам, макар много да ме тупаше като малка ама и аз не му оставах длъжна с ината си и с вечното хленчене за което боя от родителите ми отнасяше той...нали е по-голям:)
Няма как да прочете това ама аз да си му пожелая да е здрав, и семейството му също.

Лек ден момичета:)
*
« Отговор #129 -: Март 13, 2009, 09:08:38 am »
Добро утро, девойки!
ЛибоФФ, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и племенници да дундурка скоро ;)
Днес вече мисля да си вдигна задника и да си платя нета. Не че Бандата се състои от един човек, ама ми е тегаво вечер без вас...
Да минава и утре и неделя да си почина малко, че от мин. сряда насам всяка вечер седя в офиса до 19.30-20.00...  :(
Слънчев и усмихнат ден на всички.
« Отговор #130 -: Март 13, 2009, 09:20:01 am »
Ейййййййййййй ама Лис,вие и двамата на дата 13! :lol: :lol: :lol:Да ти е жив и здрав!Ако прескочиш до Шумен да се обадиш!
Да се оплача,днес съм с подпухнали очи,писанка иска мъж,и у нас е нетърпимо.Мъжу вика да е мама ти,да я оправя,ама теб ко да те правя(щот тя все отгоре му :lol:)
Елфи,почвам да ти завиждам за студенството.Браво,че си се навила.Е няма похубави дни от тях! :lol:
Въпреки ветровития ден на вън,Ви пожелавам да е изпълнен с положителни емоции от които да се стоплим! osi_9 osi_9 osi_9 :cul2:
*
« Отговор #131 -: Март 13, 2009, 09:36:58 am »
Добро утро  :D
Лис, честит рожден ден на братчето ти! Много здраве, щастие и късмет! Догодина по туй време да е вуйчо на поне 2 бебета  :D :D :D
Елфи, на теб - честито ти студентство!  :D
И на мен по едно време ми беше влязла муха в главата да продължа магистратура, ама викам малко почивка, пък ще му мисля по-нататък!  :D Пък и към края на 4-тата година нещо мозъкът ми отказваше да помни  :oops:
Душе, пожелавам ти скоро да се похвалиш и ти със студенство :wink:
Намирисва ми на "студентско Big Chuma's Party"  :D :D :D /не че няма да се заформи и друго преди това :wink:/
Ади, ти денонощно кафета ли сервираш бе душко  :lol: А къде са бисквитките, а?   :lol: Благодаря за кафенцето  :D
Мимке, добре си го измислила това с вдигането на задника, крайно време беше  :lol: Липсваш в среднощните чат-купони  :wink:
Диси, Пуфа тая сутрин и тя нещо ме усъмни, да видим  :lol: Май се почва старата песен - преди няма и месец беше разгонена  :lol:

Хубав ден на всички  :D
« Отговор #132 -: Март 13, 2009, 09:43:42 am »
Хаа, аз пък да се похваля - утре фирмата не работи  :lol: :lol: :lol: Едно от малките предимства да се работи с французи :lol: :lol: :lol:

Лисунгере - да ти е живо и здраво братчето  :lol:

Диси, Ели - абе тез мацони що не ги кастрирате? Или искате бебешори от тях?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #133 -: Март 13, 2009, 09:45:58 am »
Ох тези шоколади :)
Лисе, ЧРД на братчето ти :)
*
« Отговор #134 -: Март 13, 2009, 09:50:08 am »
Диси, Ели - абе тез мацони що не ги кастрирате? Или искате бебешори от тях?

Рали, по принцип да, искаме котета. А и ми е жал да я кастрирам  :? В смисъл, кастрацията при женските е по-сложна и не искам да й го причинявам...

Ох тези шоколади :)

cugnus - ако знаеш снощи какви шоколадови бонбони ни пращаше Деси   :lol:
*
« Отговор #135 -: Март 13, 2009, 10:04:44 am »
Добро утро !

Лисе, честит ти рожденник! Да ти е живо и здраво братчето, скоро да се радва на племенници!
Елфи, честито студентсво и на теб! Ще се радваш на млади колеги, признавам си малко ти завиждам  :lol:

*
« Отговор #136 -: Март 13, 2009, 10:23:54 am »
 Добро утро и от мен!

Лисанке , честит ти рожденик! Да е живи и здрав!

Деси нещо си ослушва, ама и тя има да черпи...

П.П. Благодаря на всички за пожеланията!
« Последна редакция: Март 13, 2009, 10:28:21 am от Елфи »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #137 -: Март 13, 2009, 10:27:44 am »
Добро утро, момичета!
Лиси, да ти е живо и здраво братчето и скоро да стане вуйчо!
Елфи, честито ти студентство!
Душе, радвам се, че намери време за нас.
Ели, Диси , аз на времето давах някакви хапченца при такива ситуации. Защо не опитате.
Лек ден!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #138 -: Март 13, 2009, 14:05:50 pm »
Лиско, честит ти рожденник, да е жив и здрав!

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #139 -: Март 13, 2009, 14:13:23 pm »
Здравейте и от мен.
Лиско да е жив и здрав брат ти и нали знаеш... скоро да ти помага и да дондурка малки бебоци.
Ели, и нашата миси се разгони преди седмица за пръв път, ама бързо й отмина. Ветеринаря каза, че сега ще й се случва всеки месец, защото е още млада.
Да ти кажа при нас не беше нещо фатално, само вечер мяука жално и си търка дупето в пода, беше много гальовна и като я погалиш веднага вдига дупето и се намества. Но не е изпадала в такива състояния, че да вие като малко дете. Ние също не искаме да я кастрираме, защото все пак си е операция и незнам как ще й се отрази, а за хапчетата също чух, че са вредни. Един познат ми каза ако положението стане нетърпимо да пробвам с термометър в дупето...

« Последна редакция: Март 13, 2009, 14:29:02 pm от misi »