0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
някакво мнение за графиката? много е странна ...
Цитат на: saraapl в Март 31, 2009, 10:24:44 amнякакво мнение за графиката? много е странна ... Не ми се вижда странна . Поддържам мнението си, 4е Ов. може да е била на 16 ден от МЦ. БТ е запо4нала да се пока4ва, но плавно. Има о6те време, за да се пови6и достатъ4но. Не забравяй, 4е сега мерим температурата един 4ас по рано, което неминуемо се отразява на стойностите. Те са по ниски .Споко
Графиката ти е добре до тук Има о6те време до цикъла, ако изоб6то има такъв .4ак към 30/32 ден трябва да го 4ака6. Това е моето мнение, разбира се
момичета имам болки в гърдите... по принцип не съм с постоянни болки но ги има..И имах вчера доста кремообразна слуз.Това ознзчава ли че лелката идва с пълна сила? просто слузта е странна,а по графиката не мога да се ориентирам..
Сисинка.....Я виж каква хубава графика има6 . Дано този е твоят месец. Не остана. Само 2/3 дена и 6те се разбере.
Цитат на: lucrecia в Април 08, 2009, 13:51:17 pmСисинка.....Я виж каква хубава графика има6 . Дано този е твоят месец. Не остана. Само 2/3 дена и 6те се разбере. Не ми е много добре да ти кажа ...Имам странно чувство в гърдите и корема.Т.е.идва лелката..И мислехем с мъжлето да ходим до Алмерия за края на седмицата дано не дойде гадината дотогава И все пак мерси мила
Сисиииииииииииии,БТ се е задържала висока....Време е за тест, мила Ако утре температурата е така висока, мисля 4е 6те се похвали6 с най прекрасната новина. :blowingdust2: