ДО fatalwoman: да 5 ch пия, аз съм от Бургас и ходя при д-р Спасова. Щом твоята докторка е преценила 15, сигурно за теб е по добре. В хомеопатията всичко се разглежда комплексно и е строго индивидуално. По разреден е 5 ch, колкото по голяма е цифрата толкова по голяма е концентрацията на препарата. Аз по принцип имам проблем с овулацията, защото лутелната фаза ми е желязна 14 дни след установена овулация винаги. Ще попитам при слевдащото ми посещение при моята хомеопатка за лутеина, защото самолечение и самодиагнозите тук не са за предпочитане.
Според мен не е добре сами да си променяме дозата и потенцията /5 или 15 ch/, и най вече деня от цикъла. Аз втория месец закъснях с един ден и доста ми се скара, но слава богу както се изрази тя "не сме изтървали влака все още".
А за това ЗА или ПРОТИВ ХОМЕОПАТИЯТА, определено страничните ефекти от приема на тези лекарства са никакви, ако попаднеш на добър специалист. Мен най много ме е страх от страничните ефекти от приема на хормонални таблетки. Не съм пила до сега. Някой знае ли какви са?