Здравейте!
Да кажа как ние се приспиваме - по-често в количката и после се пренасяме в кошарата.Случва се обаче и то в последно време на сутрешните хранения като ги сложа в кошарите им сами си заспиват ,докато мама си прави кафето и им извари шишетата те са заспали ,после остава и време и мама да поспи.Сега в момента Ванката си гука сам в кошарата на сестра си ,а тя спинка в количката.На нас само едната ни кошара е с люлеещ механизъм и от няколко дни сина спи в кошарата на щерката и обратно.Сега Сиянка се радва като я залюлям ,а Ванката му е много хубаво в кошарката на сестричката си ,незнам как ми хрумна да ги разменя ,може би защото имаше един период в който той ми се будеше и понеже неговата кошара се пада малко в края на стаята и не може да вижда всичко сега му харесва изгледа .Знам ли и аз но и щерката спря да се буди по няколко пъти нощем.Да се похваля че от 5 дни сме без нощното хранене .Последно ядат в 21,30-22,00 часа и после чак в 6,00-6,30.Днес с преминаването на лятното часово време изместихме и храненето с един час напред ,т.е те си го изместиха ,но мисля че до ден-два ще се нормализират нещата ,ако ли не както те решат няма да ги насилвам.
Гальонди много е хубаво като гукат ,направо мед ми капе от сърцето ,не мога да спра да ги целувам ,а като се усмихват просто нямам думи да го опиша .И ние сме синеоки и големия ми син и той е синеок ,като майка си .
Не се притеснявай за повръщането ,Сиянка ми повръща през деня и съм се видяла в чудо от преобличане ,докато Ванката връща само леко след като се е уригнал .Но и това ще отмине.Дори сменихме храната но пак си повръща.
Ще го израстат децата ,ние трябва да сме търпеливи просто,да не се притесняваме .
Още едно похвалване от нас гадните колики на щерката отминаха .
Благодаря на Eille взехме и тези хомеопатични хапченца и ги ползвахме точно три дни - вършат работа наистина.В момента им давам само Инфакол ей така да не би случайно да ги присвие коремче ,но смятам като свърши опаковката да не им давам нищо .
Да са живи и здрави дечицата !!! Всичко друго ще се нареди лека по-лека .