Лисе, нямам търпение да ми скочиш
Сега, Котараната, никой никого не напада, написах си мнението, написах и защо мисля така, никъде в предните ти постове не прочетох това, което обясняваш сега, а видях това: "съм я оставила да се храни сама, а аз се занимавам с друго" и това: "аз им давам шишетата, те папат, а аз стоя до тях, гледам ги как ядат и... гладя дрешки примерно". Незнам какво друго мога да си помисля... Само ти си знаеш ежедневието, ние си създаваме представите от написаното.
Като реве още при поставянето в поза за хранене, смени позата, лиши се от 15-те мин., защото реално спестяваш много повече - нерви, а те не се измерват с времето.
Аз ги хранех с шишетата в пози за кърмене на близнаци, но вместо гърда, давах шише. Така ми беше и най-удобно, когато направиха бойкот с кърменето и трябваше по най-бързия начин като се поунесат да сменя шишето с гърда без да ги разбутвам.
Гледането на дете, още повече на деца не е цветя и рози никога, нормално е да има стрес, болка и умора, но в крайна сметка ние сме майките, трябва да стискаме зъби и да действаме, с времето става по-леко.
Вера, добре, че моите не са се сетили да ме питат още за това, че наистина незнам и аз какво ще обяснявам. Ние сега след една показана моя снимка като бременна са на етап да ме събличат във всеки един момент да гледали къде са били преди да станат бебета
Сутрин докато съм по ношница още залягат по земята да надничат под нея