Lisko,KRISTI,Tsvetiii така ви се радвам и с голям интерес чета постовете ви
.
Аз съм с две деца и започнах да се справям сама когато бяха на 10 месеца. До преди това ядяха едновременно, но спяха по различно време и то винаги с люлеене или на ръце. Все ми беше жал като ревяха и си ходех с една прабаба. Но вече ми се прииска да съм самостоятелна и да си водя разговори с майките спокойно... и един ден ги оставих сами в креватчетата..... и те взеха че заспаха със съвсем леко мрънкане
. От тогава ми е много лесно, даже и ги оставям да си поиграят преди сън в леглата.Ааа от два дни съм им махнала бибероните и има крясъци, но ще отминат. Малко по-дисциплинирано се държа и не ми се съгласявам на всеки рев(щото си имам кресливички дами).
Живеем на 5-я етаж без асансьор
. От както вървят слизаме сами. Едната ми е под мишницата, другата уж слиза хванат за ръка, но често увисва през стъпало-две. Така и децата са доволни и аз съм доволна.
Слава на Бога имам свекърва, която ми помага в истинския смисъл на думата и не ми се меси когато вземам решения. Кристи аз бих постъпила както Лиско е направила, макар и да ти е сърдита известно време, мисля след това ще разбере, че си права.
Немога да се справя с нощното будене. Вече мляко не пият, но Боги се буди през два часа да пие вода и често събужда Маги, та и тя пие. Приемам идея от вас. Кофтито е още, че стават многоо рано(между 5 и 6 сутринта). И по-късно да легнат все тая.
Всички дечица са различни-важното е да са здрави.