Здравейте, момичета. Винаги се радвам, когато видя, че има раздвижване в една от любимите ми теми. Да продължаваме в същия дух.
Моето мнение е, че всеки ел. уред или нещо, което би спестило време е крайно полезно. Аз лично стерилизатор не ползвах. Причината бе, че отложих закупуването му във времето, изварявах първите два-три месеца в тенджера и твърдя, че не бе сложно.
Това бе и периода, в който определено имах някакво по-свободно време и успявах да си свърша задължителните неща без да се напрягам чак толкова и да препускам. Като изключа вечерните колики, основното при децата беше памперси, хранене, сън.../пералня, ютия, хигиена/
Справях се сама до около 16 ч., вечер ползвах жокер - баба, дядо.
Голямо удобство за мен бе и продължава да е електрическата кана за изваряване на вода. Помислете върху това.
Какво е това спане по гръб в напреднала бременност?! Не помня тази екстра.
Единствено ме устройваше наляво и надясно. Един месец преди секциото май нищо не ме устройваше обаче - сдобих се със страшни киселини и заспиването беше кошмарно за известно време. Но и това си отминава... Това да е проблема.
Поздрави на всички и целувки от мен и трите зъбати вече муцунки. Камен или т.нар. с индианско име "Четири зъба" води в класацията, следва Мина с индианско име "Дъвчещата памук" /разбирай лигавници/ с тройка и Стоя - "Танцуващата луна" - с две зъбчета.