бюти, мисля, че може. Зависи как са замразени май. Аз като замразявах моите, имах само четири и ми предложиха да ги замразят заедно, защото при трансфер можеха да ми върнат максимум три. Ако бяха шест, щяха да ги замразят поотделно. Това е, което се сещам.
Супер ще е ако могат замразените ембриони да се размразят на части, дано има такава опция при мен, но като реша да ги ползвам, ще проуча как е било, че сега не попитах. Аз при предишен опит пак имах замразени заедно 4, които по-късно използвах при ЗЕТ и ми ги върнаха всичките. Тогава забременях с едно бебче, обаче нещата не се развиха благоприятно, но това не е по темата, да не спамя
Иначе аз не бих преживяла втора бременност с близнаци, много тежка беше за мен и рискова. Това обаче не ме отказва от желанието за още поне едно детенце, живот и здраве
Може и още две, но по-отделно
И аз съм на мнението на Нинката за начина на обличане, моите ще са 2 момченца и макар, че още не са се появили малчовците, имам усещането че няма да си приличат. Първите дрешки които купих ги взех еднакви модели, но различни цветове. Според мен всяко детенце трябва да си има своя индивидуалност, така както хората имат различни характери, вкусове, предпочитания, а пък ако искат на по-късен етап да имат ''като на другото'', ще я уредим без проблем тая работа, стига да се намират еднакви размери от вид, че в България повечето магазини са на принципа от всичко по едно