mimi26 , спомням си, че беше питала д-р Бърди за твоите юнаци, че им излизаха пъпчици от изпотяването. Отшумя ли вече? Нас са ни налегнали яко, чак кожата им на места като шкурка е станала груба. Често измивам с водичка и като подсуша слагам топоцин. Сякаш завяхват пъпчиците, но не намалавят и не изчезват.
При нас не става номера с излизането в часовете за сън, количката им отесня и не могат да спят спокойно в нея. Отделно, че вън се превъзбуждат и кокорят, резултатът е хем кисели, хем не искат да спят навън. Като ги прибера нямат сили да ги измия.
Относно гледачите, моят съвет е да не си затваряте вратите момичета. Помощта е важна особено в началото, натоварването е повече от това, което си представяте. Дай Боже да са спокойни всички деца, но често не е така.
Аз от утре съм пуснала моята помощничка /свекърва ми/ в "годишен отпуск" и ще се пробвам да ги гледам сама. За няколко дни съм се справяла доста добре, но ми е притеснено, защото децата вече започнаха да се инатят и тръшкат, а в някои моменти губя търпение. Та дано са послушни и се справям, че колкото и да е добра свекърва ми, у нас е тясно и нито тя, нито ние се чувстваме комфортно.
minim , добре наддавате! Браво на вас!